Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Μπράβο ρε ομαδάρα...


Τους ματιάσαμε μου φαίνεται! Από εκεί που λέγαμε ότι παίζουν μπαλάρα, τώρα δεν μπορούν να κερδίσουν τη Λάρισα! Και το θέμα δεν είναι ότι η Λάρισα είναι καμιά εύκολη ομάδα, και η ισοπαλία δεν θα με ενοχλούσε αν είχαν κάνει μερικές προσπάθειες να κλοτσήσουν λίγο τη μπάλα!


Ωραία ταμπουρώθηκαν σαν να έπαιζαν με τη Μάντσεστερ! Μόνο ο Belluschi έπαιξε, για να δουν μερικοί μερικοί που γκρίνιαζαν ότι δώσαμε μια περιουσία για παλτό!


Πολλά, πολλά δεν έχω να πω. Μόνο ότι με αυτά τα μυαλά καλύτερα να ξεχάσουμε UEFA! Για το Πρωτάθλημα δεν φοβάμαι, αν και ποτέ δεν ξέρεις! Κι αυτός ο Όσκαρ!!! Πόσο αντιπαθής μου είναι... Πλάκα θα έχει να κάνουμε καμιά έκπληξη και με το Θρασύβουλο!!!


Και τώρα που χαλάσαμε εμείς, έφτιαξε ο Βάζελος! Δεν γίνονται αυτά... Μια φορά δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε τουλάχιστον, να έχει ενδιαφέρον; Κρίμα και για τον Εργοτέλη που απ' ότι φαίνεται του τελείωσαν επίσης οι μπαταρίες...


Μας κακοφάνηκε η ισοπαλία αλλά τουλάχιστον ίσως πάψει να είναι το θέμα τόσο βαρετό! Ας μειωθεί λίγο η διαφορά δεν κάνει κακό. Επίσης (ακολουθεί άσχετο σχόλιο) θέλω να καταγγείλω αυτόν τον ηλίθιο κανονισμό που δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές να βγάζουν τις φανέλες! Αλλά βέβαια, άντρες δεν φτιάχνουν τους κανονισμούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: