Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

J-Dramas Autumn 2008 Preview

I'm baaaaaaaaaaaaaaaack! Μετά από δύο σχεδόν ολόκληρους μήνες απουσίας από το blog επιστρέφω δριμύτερη! Δεν μπορούσα να αφήσω την Annie_Hall να το κρατάει μόνη της! (Μπράβο της πάντως!) Έχασα τα αυγά και τα πασχάλια αυτό το καλοκαίρι και κάτι που δεν είχα έμπνευση, κάτι που κατέληξα να βλέπω 12 j-dramas αντί για 9 το παράτησα το blog! Συγνώμη! >_< Τέσπα μιας και πλησιάζει η φθινοπωρινή σεζόν είπα να ξεκινήσω με το καθιερωμένο Preview των ιαπωνικών σειρών που σκοπεύω να δω. Αυτή τη φορά πιέστηκα και διάλεξα μόνο 8. Λεω επίσης να αφιερώσω λίγο χρόνο και να κάνω fan subbing σε καμία σειρά τώρα που έχω εμπιστοσύνη στα ιαπωνικά μου. Άλλωστε 5 χρόνια κλείνω φέτος! Πάμε όμως στο Preview:

Φθινόπωρο 2008 Drama Plan

1.Innocent Love - Fuji TV Monday 21:00



Με τους Maki Horikita, Yujin Kitagawa, Yu Kashii, Hiroki Narimiya, Seiji Fukushi

Μια νεαρή κοπέλα που έχασε την οικογένεια της από έναν εμπρηστή (συνέλαβαν τον αδερφό της για ύποπτο) προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής χωρίς να το βάλει κάτω. Πάει στην πόλη και γνωρίζει τον άντρα των ονείρων της. Κλασική σαπουνοπεριά; Ναι, έτσι ακούγεται αλλά:
1. Παίζει η HoMaki, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των Nobuta wo Produce και Hana Kimi.
2. Η σεναριογράφος της σειράς έγραψε το Last Friends, μια σειρά όπου λύσαγα από αγωνία μέχρι να βγει το επόμενο επισόδειο κάθε εβδομάδα.


2. Team Batista no Eikou - Fuji TV Tuesday 22:00



Με τους Atsushi Ito, Toru Nakamura, Yu Shirota, Yumiko Shaku, Tsuyoshi Ihara

Σε ένα νοσοκομείο μια ελίτ ομάδα καρδιοχειρουργικής αρχίζει αντιμετωπίζει προβλήματα όταν οι ασθενείς που χειρουργούν πεθαίνουν μυστηριωδώς κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ένας γιατρός του νοσοκομείου και ένας ερευνητής από το Υπουργείο Υγείας αναλαμβάνουν να ερευνήσουν αν πρόκειται για ιατρικό λάθος ή φόνο. Ενδιαφέρον; Σίγουρα! Έχοντας βέβαια δει την ομώνυμη ταινία με τον Hiroshi Abe και τη Yuko Takeuchi ξέρω τι γίνεται στο τέλος αλλά μπορεί να αλλάξουν κάτι στη σειρά. Ελπίζω να έχει το ίδιο χιούμορ με την ταινία πάντως! ^^

3. Oh! My Girl! - NTV Tuesday 22:00

Με τους Mokomichi Hayami, Rosa Kato, Riko Yoshida, Rie Tomosaka, Yoshinori Okada

Ένας εργένης ζει μια ήρεμη ζωή μέχρι που αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την εξάχρονη ανιψιά του, που είναι ηθοποιός και τη μάνατζερ της. Είναι κωμωδία, έχει το Moko και τη Rosa και παιδί! Και μουσικό θέμα από Kobukuro! On my list immediately!


4. Gira Gira - TV Asahi Friday 21:00

Με τους Kuranosuke Sasaki, Miki Maya, Sachie Hara, Shohei Miura, Yoji Tanaka

Ένας παντρεμένος πρώην-host, επιστρέφει στην παλιά του δουλεία και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς προσπαθεί να το κρύψει από τη γυναίκα του και έρχεται σε αντιπαράθεση με τους νεαρούς hosts. OMG! Kuranosuke Sasaki as a HOST! Είναι ένας ηθοποιός με απίστευτο charisma, ο ρόλος θα του πάει γάντι! Και τη Miki Maya τη θεωρούσα πάντα τη θηλυκή βερσιόν του οπότε το να τους έχω μαζί στην ίδια σειρά είναι a dream come true! My OTP!


5. Ryuusei no Kizuna - TBS Friday 22:00



Με τους Kazunari Ninomiya, Ryo Nishikido, Erika Toda, Jun Kaname, Susumu Terajima

3 αδέρφια (2 αγόρια και ένα κορίτσι) που έχασαν τους γονείς τους από έναν δολοφόνο, μεγαλώνοντας γίνονται πρώτης τάξεως απατεώνες και σχεδιάζουν εκδίκηση. Όμως η μικρή αδερφή τους ερωτεύεται άθελα της το γιο του δολοφόνου... Λοιπόν να η σειρά που περιμένω περισσότερο απ' όλες, όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά όλο το χρόνο! Οι λόγοι:
1. Τη γράφει ο Kankuro Kudo aka my ultra loved and favorite screenwriter!
2. Παίζει ο Nino!
3. Και ο Ryo με την Erika!
4. Swindlng involved!
5. Είναι βασισμένη σε ένα από τα καλύτερα βιβλία του Keigo Higashino, του πιο δημοφιλούς συγγραφέα μυστηρίου της Ιαπωνίας. Όσα έργα του έγιναν σειρές ήταν πετυχημένα.
6. Arashi theme song!
Hands down it's going to be F*CKING GREAT!


6. Bloody Monday - TBS Saturday 20:00

Με τους Haruma Miura, Takeru Sato, Michiko Kichise, Yu Yoshizawa, Hiroki Narimiya

Ένας ιδιοφυής νεαρός χάκερ τα βάζει με μια επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση που ευθύνεται για το θάνατο του πατέρα του. Πρώτος Lead role για τον αγαπημένο μου Haruma-kun! Και μαζί με τον αγαπημένο μου Takeru-kun! Η δεύτερη σειρά που αναμένω πως και πως και να σας πω κάτι; Μπορεί να την υποτιτλίσω στα ελληνικά! ;P


7. Scrap Teacher - NTV Saturday 21:00

Με τους Yuto Nakajima, Yuri Chinen, Ryosuke Yamada, Daiki Arioka, Yusuke Kamiji

4 μαθητές έρχονται σε ένα Γυμνάσιο στο χείλος της κατάρρευσης και αναλαμβάνουν την αποστολή να αναμορφώσουν τους άχρηστους καθηγητές τους. Οι σχολικές κωμωδίες μέχρι τώρα αναλώνονταν σε έναν καθηγητή που αναμόρφωνες ατίθασους μαθητές! Ήρθε η ώρα οι μαθητές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Αν νομίζετε ότι όλη η υπόθεση βρωμάει Hey!Say!JUMP δεν κάνετε λάθος! Και οι τέσσερις πρωταγωνιστές είναι μέλη του γκρουπ. Ο Yamada είναι ο αδερφός μου! ^^


8. ROOM OF KING - Fuji TV Saturday 23:10

Με τους Hiro Mizushima, Anne Suzuki, Haruka Igawa, Atsuro Watabe

Μια ανελέητη μάχη ξεσπά ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς συγκάτοικους για το ποιος θα κρατήσει το πολυτελές διαμέρισμα όπου διαμένουν. Λοιπόν, θα είναι κωμωδία καταστάσεων, θα παίζει ο Hiro και η Anne (η οποία είχε να εμφανιστεί σε σειρά από το 2005) και θα έχει λίγα επισόδεια. Λογικά θα την ευχαριστηθώ πολύ. Το Δεκέμβριο που θα τελειώσει, θα προβληθεί άλλη σειρά, το Akai Ito, που θα το δω επειδή θα παίζει η γλυκύτατη Rei Okamoto.

----------------------------------
Αυτά! Όχι πολλές εικόνες δυστυχώς. Θα βάλω αν προκύψουν! Τα λέμε ξανά (σύντομα ελπίζω) γιατί έχω στα σκαριά jdrama review (και δη το 1Pound no Fukuin!).

2 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Girl you're back!!! Ελπίζω να μην έκανες μόνο guest...Άντε να παίρνουν κι οι άλλες σειρά:)

Ενδιαφέρουσα και η Ιαπωνική τηλεοπτική χρονιά! Μια μέρα να κάτσουμε να κάνουμε review και για τις Αμερικάνικες σειρές που φέτος τα σπάνε!!
1) Αυτό μου θυμίζει λάμψη...

2)Σε αυτό βρήκα το δολοφόνο!! Αν βγω αληθινή τι κερδίζω;

3)Ακούγεται πολύ γλυκό. Αυτό μπορεί να είναι ή πολύ καλό ή πολύ κακό!

4)Gira Gira; Άθλιος τίτλος αλλά προφανώς κάτι σημαίνει ε; Αν το παλικάρι βγάζει ρούχα και είναι και fit που θα έλεγε μια ψυχή, θέλω screencaps!

5)Αυτό μου αρέσει. Αν έχει και αίματα και πιστολίδια γουστάρω φάση!

6)Ωραίος τίτλος, αδιάφορο σενάριο. Αλλά πολύ ωραίος τίτλος!

7)Θα έχει πλάκα... Πάντως γιατί μπαίνουν στον κόπο και δεν το διασκεδάζουν δεν καταλαβαίνω!

8)Ιάπωνας Χάρης Ρώμας;
Αυτό που κάνω τώρα είναι πολύ εκνευριστικό μάλλον αλλά μου αρέσει :)

a2a είπε...

Και οι καθιερωμένες μου απαντήσεις:
1) Και το Last Friends σαν υπόθεση θύμιζε Παπακαλιάτη αλλά ήταν δισεκατομμύρια φορές καλύτερο!
2)Μπα; Μήπως σου είχα πει ποιος είναι στην ταινία;
3)Ναι πράγματι. Όλα θα εξαρτηθούν από το Moko. Το κοριτσάκι στάνταρ θα παίζει εξαιρετικά (όλα τα παιδιά-ηθοποιοί στην Ιαπωνία είναι καταπληκτικά).
4)Ο τίτλος σημαίνει Λάμψη (όχι του Φώσκωλου) και ο πρωταγωνιστής δεν είναι παλικάρι. Αλλά σε κερδίζει αμέσως γιατί είναι τυπάς.
5)Αίματα και πιστολίδι δεν νομίζω να έχει (άντε κανά μαχαίρωμα) αλλα σίγουρα θα έχει αποπλάνηση και μεταμφιέσεις!
6)Από πότε οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι αδιάφορες; Ιδιαίτερα όταν ασχολούνται με βιολογικά όπλα και τη Ρώσικη Μαφία;
7)Θα θέλουν να πάνε σε καλό Λύκειο ή θα βαριούνται αφάνταστα να μην κάνουν τίποτα!
8)Από που κι ως που; Δεν είναι Βυζαντιλογόγος vs γκαρσόνα αλλά ελεύθερος επαγγελματίας vs υπάλληλο γραφείου vs σεξολόγο vs στυλίστα. Από τώρα σου λεω ότι δεν έχει ουδεμία σχέση!
:P