Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

... (Τι να τους πεις τώρα!)


Ωραία στην Κρήτη ε; Ρακές, φαγητά και δε συμμαζεύεται να φανταστώ. Λογικά πράγματα άλλωστε πως να αντισταθεί κανείς... Κάτι σας ξέφυγε όμως... ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Για να παίξετε μπάλα πήγατε. Αλλά από την άλλη θα μου πεις τώρα αποκτάει λίγο σασπένς το πράγμα, έχει ένα ενδιαφέρον!!!


Γιατί στάνταρ υπήρχε σχέδιο από πίσω. Τι έτσι βαδίζει ο Βαλβέρδε; Στα τυφλά; Όχι βέβαια! Υπάρχει σχέδιο ύπουλο και καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μπερδεύει τους αντιπάλους τώρα. Δημιουργεί αμφιβολίες γύρω από την ομάδα για να χτυπήσει αιφνιδιαστικά... Στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ δεν θα την αναγνωρίζουμε την ομάδα!!!


Η βαρεμάρα σε όλο της το μεγαλείο! Πονέσανε τα μάτια μας! Για ύπνο ότι πρέπει... Σαν να βλέπεις το The Cure for Insomnia!!! Ευτυχώς κράτησε μόνο 90 λεπτά! Τριπλό espresso για να συνέλθουμε χρειαστήκαμε! Ο Αντώνης να βάλει το χέρι του κι ο Kovacevic το πόδι του την άλλη εβδομάδα γιατί δεν θα ξέρουμε από που μας ήρθε...


Τουλάχιστον κέρδισε η Λάρισα αν και τρία γκολ είναι πολλά... Ήταν από τους αγώνες που γουστάρω τρελά και τις δύο ομάδες.

Υ.Γ.1: Η Μαντόνα καλή;
Υ.Γ.2: Σήμερα στη 01:00 στη ΝΕΤ έχει Reservoir Dogs!!! Respect!

6 σχόλια:

horny sloth είπε...

Τωρα κ συ..αμα ψαχνεις θεαμα δες κανα ξενο ματσακι(το live streaming να ναι καλα). Δεν ειδα τη μαχη της Κρητης αλλά κατι ακουσα για ψαλιδακι του Ντιογκο-λ που ακυρωθηκε απο τον Sweeney-Μαζαρακο-Todd! Ισχύει?

Annie_Hall είπε...

Ισχύει αλλά μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για διαιτησίες σαν κάποιους τυχάρπαστους. Αν μη τι άλλο δεν είμαστε τόσο μικροί!

gilles είπε...

''Ισχύει αλλά μην αρχίσουμε να γκρινιάζουμε για διαιτησίες σαν κάποιους τυχάρπαστους. Αν μη τι άλλο δεν είμαστε τόσο μικροί!''

ας μην κανω παρελθοντολογία τωρα, ε?

Annie_Hall είπε...

Είμαι της άποψης ότι η μουρμούρα για τους διαιτητές δεν ωφελεί πουθενά... Για τον χαβαλέ βέβαια καμιά φορά είναι αναγκαία αρκεί να γίνεται με χιούμορ!

maksek είπε...

Για πες το και στον Φερνάντο αυτό! Αλήθεια, αυτός ο Μπαρκαουάν πώς ξέφυγε από τον Ταραντίνο; Θα ήταν ιδανικός για το ρόλο της Νύφης.Τέτοιες καρατιές είχαμε χρόνια να δούμε σε γήπεδο...

Annie_Hall είπε...

Τον έχουν κλείσει για την ταινία: Ο Μικρός Χασάπης 2: Η ενηλικίωση!!!