Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Σαν ν'αρχίζουμε να γινόμαστε ομάδα...

Πήγα γήπεδο και χόρτασα θέαμα! Πρώτη φορά για φέτος κι είχα κάτσει και σε εξαιρετική θέση! Επιτέλους παίξαμε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Βέβαια ούτε σήμερα το παρακάναμε με το υπερθέαμα(μην πάρουν και τα μυαλά μας αέρα) αλλά τουλάχιστον παίξαμε όσο χρειάστηκε και δεν γίναμε καρδιακοί!


Ο Galletti θεός όπως πάντα! Σηκώνει την ομάδα μόνο του αυτό το παιδί! Και έβαλαν και γκολ όλα τα καλά αγόρια(συν ο βλάκας)! Galletti, Darko και Diogo σκόραραν και πολύ το χάρηκα! Ε στα τρία γκολ είχαμε κι ένα δώρο από τον Oscar μετά από εξαιρετική μπαλιά του Fernando! Άντε να παίρνεις τα πάνω σου αγοράκι μου γιατί σαν πολλά να μας τα έχουν κάνει όσοι σε θεωρούν παλτό!


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα. Ο Εργοτέλης κατάφερε μόνο την ισοπαλία και η Λάρισα δεν μπόρεσε να κερδίσει.Αν προσθέσουμε και την ισοπαλία της Chelsea δεν μιλάμε για πολύ ευχάριστο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο! Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός στρογγυλοκάθισε μόνος του στην κορυφή και πλέον μπορεί ν' αρχίσει να χτίζει μια σχετικά καλή διαφορά καθώς αργότερα μπορεί να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις!

4 σχόλια:

horny sloth είπε...

Σε ποια θύρα πήγες?

Annie_Hall είπε...

Στην 30. Ο Belluschi έκανε προθέρμανση μπροστά μου! Και ο Πάντος... Κρίμα που δεν τον έβαλε τον Τασούλη.

Επίσης στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα σε πρώτο πλάνο το Πανσερο-πουλέν τον Πιπίνη και πολύ χάρηκα :)

horny sloth είπε...

Ουαου..μια ανασα απ τους VIPs

Eφερες γουρι και στον Οσκαρ!

Annie_Hall είπε...

Ναι ή εκεί θα πηγαίναμε ή εκεί που δεν βλέπεις ούτε με κιάλι! Ναι μη χέσω έφερα γούρι στον Όσκαρ. Αυτός θα βγει παικταράς επειδή δεν τον πάω καθόλου! Αφού για Diogo δεν λέω τίποτα μη τον ματιάσω σαν τον Φερνάντο...