Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Πάλι καλά, γλιτώσαμε τα χειρότερα...

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική... Συνεχίστηκαν και οι τριάρες!Από άλλες ομάδες αυτή τη φορά. Ο Εργοτέλης ήταν εκπληκτικός και πάρα μα πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ο Ογκουνσότο που αγαπάμε είναι εδώ και είναι καταιγιστικός... Το αυριανό πρωτοσέλιδο: Εργοτέλειος θεωρείται σχεδόν δεδομένο! Οι βάζελοι την ρίξαν κι αυτοί την τριάρα τους και κάπως ηρέμησαν τα πράγματα.


Από την άλλη εμείς με το ζόρι τα καταφέραμε! Φτύστε τον Ντιόγο να μην το ματιάσετε γιατί δεν μας βλέπω καλά! Φέτος νομίζω θα χρειαστούμε από φυσιοθεραπευτές μέχρι εξορκιστές για να αποφύγουμε τους τραυματισμούς! Αρχίσαμε από νωρίς τις νίκες με το ζόρι! Με ευχέλαια θα την βγάλουμε τη σαιζόν το κόβω! Κι αυτός ο Βαλβέρδε λες και το κάνει επίτηδες. Είμαστε στην τσίτα με το χαζό θέαμα, κάνει μια, δυο αλλαγές στο ημίχρονο και ισιώνει την ομάδα.


Ελπίζω το θέαμα του Σαββάτου να μην έχει καμία σχέση με το αυριανό! Στη Δανία δεν το κατέχουν πολύ το άθλημα αλλά κι εμείς είμαστε επιρρεπείς στις εκπλήξεις! Μακάρι όλα να πάνε καλά, μήπως και περάσουμε στο UEFA. Όχι τίποτα άλλο(γενικά ψιλομούφα είναι σαν διοργάνωση,για να χρυσώνει το χάπι) αλλά να έχουμε κάτι για να ασχολούμαστε παραπάνω. Επίσης οι άσπρες εμφανίσεις τελικά μου αρέσουν πολύ!


Εξαιτίας της βλακοεξεταστικής δεν είδα κανέναν αγώνα εκτός από το δεύτερο ημίχρονο του Πανσεραϊκού με τον Πανιώνιο. Κρίμα...πολύ κρίμα! Ήθελαν, προσπάθησαν, αλλά... Και τι κουφό ήταν αυτό με το ρεύμα; Αθάνατη Ελλαδάρα. Ωραία πράγματα και από τη δεύτερη αγωνιστική κιόλας! Θα περάσουμε καλά!

Φωτό από το ματς!

Υ.Γ.1: Αυτό που έκαναν οι Άγγλοι δεν ήταν καθόλου σωστό! Πήγαν και ρίξαν τέσσερα στους Κροάτες και μου στεναχώρησαν τον Slaven. Αλλά θα τους δείξει αυτός, θα δουν τι θα πάθουν(που τον θυμήθηκα τον Χλαπάτσα βραδιάτικο;)


Υ.Γ.2: Εξάρα μαθαίνω ο Π.Α.Σ.!!! Αυτά είναι!

4 σχόλια:

horny sloth είπε...

Γουστάρω Slaven στον πάγκο του Θρύλου..να κάνει και μια ροκ διασκευή του ύμνου

Annie_Hall είπε...

Γουστάρω Slaven γενικά... Αλλά στον Θρύλο δεν θα τον ήθελα. Στάνταρ θα τα' χωνε στον πρόεδρα και θα έφευγε νύχτα. Κρίμα ο άνθρωπος! Γιατί να περάσει τέτοια ταλαιπωρία;

Μπορώ όμως να τον φανταστώ σε καμιά Λάρισα ή κανέναν Αστέρα να κάνει τη μια έκπληξη μετά την άλλη και να σηκώνει κούπα την τελευταία αγωνιστική με έναν βαθμό διαφορά από το δεύτερο!

horny sloth είπε...

Επειδη ειναι κ λιγο "αλητοφατσα" ειτε που θα γινοτανε κολλητος του προεδρου ειτε που, οπως λες και συ, θα την εκανε νυχτα(αλα Κατανετσ)..Το μονο που μπορει να παθει στην Ελλαδα αμα ερθει ειναι να γινει μπουζουκοβιος

Χωρις πλακα τωρα, θα ταν καλη φαση να πηγαινε σε καμια ομαδα που παιζει Champions League

Annie_Hall είπε...

Rock never dies! Σιγά μη γινόταν ποτέ μπουζουκόβιος! Ένας Χριστοδουλόπουλος ή κανένα σκυλάδικο τελευταίας κατηγορίας για την πλάκα δεν μετράνε!

Πέρα απ'την πλάκα ναι θα ήταν γαμάτο να πήγαινε σε μια ομάδα που παίζει Τσου Λου...