Τετάρτη, 2 Απριλίου 2008

Top-5 Πιο αστείες σκηνές σε ταινίες

Ευτυχώς το Top 5 με τις πιο αισθησιακές σκηνές το έκανα την προηγούμενη εβδομάδα γιατί σήμερα θα χρειαζόταν να βάλω και τα γκολάκια που μας έριξε η ΑΕΚ!!!
Συνεχίζοντας την ψυχοθεραπεία κατά της κατάθλιψης κάθε γαύρος καλείται να δει τα παρακάτω βίντεα!!! Από τις πιο αστείες σκηνές που θυμάμαι!!!

1)Duck Soup(Leo McCarey-1933)

Ότι και να πω είναι λίγο! Απλά ξεκαρδιστική σκηνή! Για μένα η πιο κλασσική! Είναι να κλαις από τα γέλια!2)Monty Python and the Holy Grail(Terry Gilliam, Terry Jones-1975)

Όλη η ταινία τα σπάει! Εγώ λατρεύω αυτή τη σκηνή!!! What are you gonna do?Bleed on me?3)Young Frankenstein(Mel Brooks-1974)

Και bonus το η ακόμη κλασσικότερη σκηνή από αυτή την ταινία

Werewolf

Werewolf?
There wolf, there castle


4)The Party(Blake Edwards-1986)

Όποια σκηνή και να διάλεγα νομίζω το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!!! Ο Peter Sellers είναι απλά ξεκαρδιστικός! Μια ταινία που άνετα βλέπεις και ξαναβλέπεις και ξαναβλέπεις...5)Της Κακομοίρας(Ντίνος Κατσουρίδης-1963)

Αυτά είναι! Από τις πιο αστείες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου... Δεν είναι η πιο αστεία σκηνή της ταινίας... Βασικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία! Οπότε τυχαία έβαλα αυτή.

Ορε ντουβάρ...

3 σχόλια:

dunno είπε...

χαίρομαι που συναντώ σκηνές σαν αυτή από το duck soup και σ'αλλα blog.οι αδελφοί μαρξ γι μενα συναγωνίζονται τα καλύτερα από chaplin, lloyd, laurer & hardy.αν σας ενδιαφέρει κάνω ένα αφιέρωμα αυτόν τον καιρό στα αδέλφια εδώ:
http://silentvespers.blogspot.com/search/label/Marx%20Bros%20Special

Annie_Hall είπε...

Εννοείται ότι το εξαιρετικό αφιέρωμά σου έχει πέσει ήδη στην αντίληψή μου!Λατρεύω τους αδερφούς Μαρξ και το Duck Soup πιστεύω είναι η καλύτερή τους ταινία! Κρίμα που στις μέρες μας δύσκολα βγαίνουν καλές κωμωδίες!

Ανώνυμος είπε...

ut聊天室,A片,A片,正妹牆,哈啦聊天室,080視訊聊天室,尋夢園聊天室,聊天室,豆豆聊天室,徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,抓姦