Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Δυο φορές ακόμη και τέλος!

Έπιασαν οι αλλαγές του Σεγκούρα! Αυτό από μόνο του είναι αξιοσημείωτο!
Μπράβο που τις έκανε νωρίς! Νίκη αλλά αγχωτική!Πάλι με την ψυχή στο στόμα... Πάλι στο ογδονταφεύγα...

Την ψυχή μας έβγαλαν πάλι! Αλλά δεν ήταν κι εύκολο παιχνίδι κι αν η Λάρισα δεν έμενε με δέκα από νωρίς δεν ξέρω κατά πόσο το είχαμε... Το ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι αναμφισβήτητο και το έργο του Ολυμπιακού δεν ήταν εύκολο αλλά τα καταφέραμε! Έστω και με τον Sisic! Να δεις που αυτός θα βγει παικταράς μόνο και μόνο επειδή θα έχει βάλει κρίσιμα γκολ!



Ωραίο ματσάκι ήταν το απόλαυσα! Ευκαιρίες κι από τις δυο ομάδες, πάθος, ένταση γενικά δεν βαρεθήκαμε! Καλά τόσες ευκαιρίες που χάσαμε στην αρχή ήταν λογικό να το φάμε! Έτσι γίνεται πάντα και το ότι η μπάλα τιμωρεί δεν είναι κάτι που δεν το ξέρουμε...
Τσαααααακ πάρε το γκολάκι να το χαίρεσαι! Πολύ ωραίο γκολ πάντως αυτό του Μετίν...

Και αν δεν ήταν ο Αντωνάκης θα τρώγαμε κι άλλα!Πάλι καλά... Να θυμηθώ να θυσιάσω δυο κριάρια στο Τσα μετά το τέλος του Πρωταθλήματος για την τερματοφυλακάρα μας! Σε εκείνη τη φάση με το Μπακαγιόκο έχασα πέντε χρόνια από τη ζωή μου! Ευτυχώς ήταν Μπακαγιόκο κι όχι Clayton!



Πάντως για άλλη μια φορά δεν παίξαμε και καμιά φοβερή μπάλα αλλά ήταν λίγο καλύτερη από τις τελευταίες φορές! Κι ο Μήτρογλου έκανε θετική εμφάνιση αν και το ότι δεν δυσκολεύεται να σκοράρει είναι γνωστό... Πόσο χάρηκε! Καλά όλοι μας κάτι πήγαμε να πάθουμε από τη χαρά μας αλλά ο Κωστάκης το καταευχαριστήθηκε! Λίγο είναι να μπαίνεις αλλαγή και να βάζεις το γκολ που δίνει όχι μόνο τη νίκη αλλά ίσως και το Πρωτάθλημα?

Πάντως νομίζω πως οι περισσότερες ομάδες ανυπομονούν να τελειώσει! Ένα ωχ αδερφέ πάμε κι αυτόν τον αγώνα να τελειώνουμε μου βγάζουν!Και αυτό οδηγεί σε καταστάσεις σαν αυτήν στην Κρήτη...Ελπίζω να αναλύσει κάποια στιγμή η exMrsAbramovich το χάλι της ομάδας της... Επίσης, δυστυχώς έχασε κι η Ξάνθη κι ο Εργοτέλης καθώς η ΑΕΚ συνέχισε την τακτική
σεμνά και ταπεινά βάζουμε ένα τσουβάλι γκολ!

Υ.Γ.1:Γιατί το χορτάρι στο Καραϊσκάκη ήταν καρό;
Υ.Γ.2:Καλά ο Kovacevic τι έπαθε και όλο πειράζει το κεφάλι του;Χάλια έγινε!
Υ.Γ.3:Τι είναι αυτά;Τα μπαλάκια που έριξε ο Πανσερραϊκός!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα είναι ο ΠΑΟ. 5 έβαλε!

Annie_Hall είπε...

Τα 5 του ΠΑΟ δεν είναι θέμα φορμαρίσματος αλλά θέμα της εξαιρετικής (πραγματικό έργο τέχνης) προπονητικής τεχνικής!