Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Eurovision 2008

Να κι η ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision! Α έχω και της Εσθονίας...




Για να εξηγηθούμε από την αρχή: Οι Κόρες του Τσα υποστηρίζαμε τους χορευτές της Χρύσπας!
Η Καλομοίρα μου τη σπάει γιατί ενώ έχει ότι δεν γουστάρω καθόλου να βλέπω σε μια τραγουδίστρια(και γυναίκα) για κάποιον ηλίθιο λόγο δεν μπορώ να την αντιπαθήσω! Τελοσπάντων, το τραγουδάκι δεν είναι κακό, τα πετάει κι όλα έξω καλά πιστεύω θα πάει αλλά δεν το κόβω και για πρώτη θέση και ούτε το υποστηρίζω για πρώτο!





Αρχίζει η μουσική και αιθέριες υπάρξεις με σημαίες αρχίζουν να χοροπηδάνε και να υπόσχονται οφθαλμόλουτρο στους λίγους straight φαν της eurovision... Αμ δε! Σε δευτερόλεπτα εισβάλει στρουμπουλός κύριος ντυμένος στα γαλάζια με σθεναρή φωνή και αρχίζει να τραγουδάει χαρωπά! Όλο χαριτωμενιά μας παρουσιάζει τον έτερο ζουμπουρλό κυριούλη που τραγουδάει στο ίδιο ύφος! Οι κοπελίτσες πίσω κουβαλάνε διάφορα πράγματα, ο χορός των τραγουδιστών όμως είναι πραγματικά καθηλωτικός! Μου θυμίζει εκείνο το φοβερό το We are the winners of Eurovision! Απλά τέλειο! Ελπίζω να πάει καλά!

3 σχόλια:

Caveman είπε...

Kalhspera.. Einai poly endiaferon to blog sas kai peira thn prwtoboylia na pros8esw to link sas. synexiste thn kalh doyleia. An epi8ymeite episkeyteite to blog moy. Einai kainoyrgio kai 8a ektimoysa tyxon parathrhseis kai protaseis.. Eyxaristw.

Annie_Hall είπε...

Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε! Τέτοιο ανεβασμένο επίπεδο και πολιτισμό δεν βλέπουμε συχνά στο blog :)

a2a είπε...

Αχαχαχα! Πόσο μου άρεσε της Εσθονίας! Πιασάρικο όσο δν πάει! Μου κόλλησε κιόλας! Αν δε κάνω λάθος τραγουδάνε για φαγητά! Ζω για να δω τη μέρα που θα στείλουμε και μεις κάτι τέτοιο στο διαγωνισμό!