Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Οι ταινίες της εβδομάδας και το σπάσιμο της γκαντεμιάς (καιρός ήταν)...

Πολλές ταινίες για άλλη μια φορά!!!

Και οι περισσότερες φαίνονται βαρετές! Δεν είδα καμία, εκτός από το Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται (Jules Dassin) το οποίο απλά επιβάλλεται!! Και είναι πραγματικά τεράστια ευκαιρία να δούμε αυτό το αριστούργημα στη μεγάλη οθόνη...


Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δω Το Παιδί και η Αλεπού(Luc Jacquet) γιατί μου φαίνεται συμπαθητικό το κοριτσάκι και η αλεπού αλλά και τη Δεύτερη Πνοή(Alain Corneau) που μπορεί να μη φαίνεται τίποτα φοβερό αλλά παίζει η Monica...

Ακόμη έχουμε δύο ντοκιμαντερ (έλεος απλά!), δύο περιπέτειες από αυτές που έχουμε ξαναδεί (η τουλάχιστον έτσι φαίνονται), μία δραματική: Οι Μάρτυρες(André Téchiné) που δεν φαίνεται πολύ μούφα και μία κλασσική γυναικεία ταινία που ευχαρίστως θα αποφύγω... Βέβαια μπορεί να λέω και μπούρδες δεδομένου ότι δεν έχω ακούσει τίποτα για καμία από αυτές!

Όμως χτες έγινε ένα κοσμοϊστορικό γεγονός που πρέπει να αναφέρω!!! Πήγα γήπεδο και κέρδισε ο Θρύλος... Αυτό δεν είχε ξαναγίνει ποτέ( το μαγικό σκορ που πάντα έβλεπα στο γήπεδο ήταν 1-1)! Ελπίζω να έσπασε η άπειρη γκαντεμιά μου και να μπορώ να πηγαίνω χωρίς τύψεις από δω και πέρα αν και την Κυριακή θα κρατηθώ σε απόσταση ασφαλείας!

Τέλος να καταγγείλω τον κύριο που καθόταν μπροστά μου και συνεχώς έβριζε τον Belluschi! Σίγουρα είναι εμπαθείς και εγκάθετος(που θα έλεγε και η exMrsAbramovich)... Ακούς εκεί να τον πει χορεύτρια! Ok μπορεί να μην του βγαίνουν τα πάντα αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: