Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Eurovision 2008

Για να μην πέσω σε κατάθλιψη μετά την εκπληξούλα της ομάδας μου θα το γυρίσω στη Eurovision! Σήμερα έχω τις συμμετοχές της Δανίας και της Ελβετίας!




Η εισαγωγή καλή, το τραγουδάκι καλό αλλά λίγο παλιό μου ακούγεται! Μετά τους αγρότες που είδαμε στη συμμετοχή της Βοσνίας να σου και το εργατόπαιδο από τη Δανία να τραγουδάει All Night Long! Φτου φτου μη το ματιάσω! Με το καπελάκι του, τις τιραντούλες του...χάρμα! Πάντως αν περιμένουν να κερδίσουν θα την πάθουν σαν τον ΟΣΦΠ!




ΒΑΡΕΤΟ! Η Eurovision δεν είναι για μπαλάντες αλλά για παρδαλοσύνες! Βέβαια κι αυτές χρειάζονται ώστε να πας για κατούρημα, να παραγγείλεις το φαΐ κι αν συγχρονιστείς καλά χτυπάει και το delivery boy την ώρα που παρουσιάζεται κάποια από τις μπαλάντες! Το παλικαράκι είναι στο μαύρο του το χάλι, πονάει για κάτι αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία... Εμ βρήκε τόπο και timing το δόλιο να εξιστορήσει την πίκρα του!

2 σχόλια:

a2a είπε...

Αχ! Παρδαλοσύνη! Τι ωραία λέξη! Υπάρχει; Αν όχι να την κατοχυρώσεις στη διάλεκτο σου! (Σημείωση: Αν δεν υπήρχαν οι μπαλάντες θεωρητικά δε θα υπήρχε ποκιλία...)

Annie_Hall είπε...

Την κατοχυρώνω!!! (Σημείωση:Στη eurovision πρέπει να πηγαίνουν τραγούδια αποθέωση του trash και του κιτς που δεν θα ακούγαμε με την καμία στο σπίτι μας)