Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Περίεργα Ιαπωνικά Βιντεοκλίπ

Σήμερα είμαι στο mood για παραξενιές. Ακόμα και αν δεν ασχολείστε με την Ιαπωνία, οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε τι παράξενη χώρα είναι... Αυτό φαίνεται συχνά και στη μουσική τους και στα βιντεοκλίπ κατ' επέκταση. Να μερικά από τα πιο παράξενα...

Kigurumi - Tarako Tarako Tarako


Σημείωση: Γι αυτούς που τρομάζουν εύκολα σας συστήνω να μην δείτε το παραπάνω κλιπ. Πρόκειται για 2 μικρά κοριτσάκια που τραγουδάνε ένα τραγούδι για αυγά ψαριών. Ναι, σωστά διαβάστε: Αυγά Ψαριών. Ήταν ένα διαφημηστικό τραγούδι που όταν βγήκε έγινε μεγάλη επτυχία. Αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους. Τα ρούχα των κοριτσιών είναι περίεργα, οι κούκλες ανατριχιαστικές και οι στίχοι ακόμα περισσότερο... Να η μετάφραση στα αγγλικά...
Cod, cod, cod, cod, cod, cod, cod eggs
Cod, cod, cod, cod, cod, cod, cod eggs
When your stomach rumbles,
they come They come,
bringing their friends
They put on their cod egg hats with their faces showing
And effortlessly, effortlessly head out
Before you know it, they're outside your window
Before you know it, they're in your house~
Ααααα είναι μέσα στο σπίτι μου!!! Η μουσική σου μένει στο υποσυνείδητο! Άντε μετά να σου ξεκολλήσει... Tarako tarakooooo! ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!


Hinoi Team with Korikki - Night of Fire

Πρόκειται για ριμέικ ενός παλιού, πολύ διάσημου χορευτικού ιαπωνικού τραγουδιού. Επίσης είναι οφθαλμόλουτρο για όσους γουστάρουν όμορφες Γιαπωνεζούλες. Κρίμα που σαν γκρουπ έχουν διαλυθεί! (Επίσης, αν σας τρέχουν τα σάλια για τα πιπίνια πρέπει να σας πω πως σε αυτό το βίντεο είναι γύρω στα 14-15 χαχα!) Το όλο σκηνικό παίρνει τροπή προς το περίεργο με την εμφάνιση του πρώην παλαιστή Korikki που τρέχει δεξιά και αριστερά με το βρακί του! Περναέι καλά όμως με την Asuka και την παρέα της! Και αυτό κάνει το βίντεο ολίγον τι παιδόφιλο... Δε βαριέσαι! Πάμε και μεις να χορέψουμε Parapara μαζί!!!

Chieko Kawabe - Sakura Kiss


Πόοοοσο λατρευώ αυτό το τραγουδι! Είναι το Opening Theme του άνιμε Ouran High School Ho st Club, που είναι από τα αγαπημένα μου! Είναι χαριτωμένο όσο δεν πάει και η τραγουδίστρια τρέχει δεξιά και αριστερά ντυμένη βατραχάκι παρέα με κάτι κουνελάκια! Αχ αυτοί οι Ιάπωνες και το cosplay!

Sakurazuka Yakkun - 1000% SO Zakune


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!






.....Οκ... Πόσοι από εσάς σκέφτηκαν: Ωραία γκόμενα αυτή!
....Αρκετοί;
Δυστυχώς θα σπάσω τη φούσκα με τη φαντασίωση σας. Είναι άντρας!
Ναι! 1000% άντρας. Και το καλύτερο: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΥΤΕ ΓΚΕΪ!
Είναι cross-dresser. Του αρέσει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα και να προσποιείται μια Yankee μαθήτρια και έτσι κάνει καριέρα! Πετυχημένο ε; Το τραγούδι είναι πόρωση και ο τυπάς επίσης! Πρώτη φορά τον είχα δει να τραγουδάει live στο Best Artist 2006 και τον θαύμαξα πολύ!


Και κλείνω με το πιο γκέι βιντεοκλίπ που έχω δει κατά τη γνώη μου: (γκέι= χαζοχαρούμενο και παρδαλό!)

Kanjani8 - It's My Soul


Weeeeee! Kanjani8!!! Όταν πρωτοείδα αυτό το βιντεοκλίπ έχασκα σα χάνος με τα κουστούμια! Θέλω και γω ένα! Να ντυθώ τις Απόκριες! Γκέι Ιάπωνας Καουμπόι! Θα χω σουξέ! Ειλικρινά μόνο οι Kanjani8 θα αισθάνονταν άνετα με αυτά τα ρούχα! Χαρά στο κουράγιο τους!Έχουν άπειρο χιούμορ που τα φοράνε. Είναι θεές! (που θα λεγε ο Ψινάκης) Το αστείο είναι πως στο τραγούδι μιλάνε για μια κοπέλα που την έχουν ερωτευτεί τρελά. Αλλά εκείνη δεν τους θέλει... Γιατί άραγε; Μήπως λέω μήπως φταίνε οι στυλιστικές τους επιλογές; Βέβαια, αν κρίνω από εξώφυλλο του σινγκλ που έχω στα χέρια μου... έχουν ερωτευτεί τον Subaru-τραβεστί! Ο οποίος πάει στράφι που δεν είναι γυναίκα! Είναι τόσο όμορφη! Χαχαχα!

7 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Πολύ γέλιο!! Είναι τρελοί αυτοί οι Ιάπωνες καλά το λέω εγώ...

Λοιπόν το πρώτο είναι μέρος του ύπουλου σχεδίου των Ιαπώνων να κατακλύσουν τον κόσμο με την κιτς και πέρα από κάθε λογική αισθητική του;. Το κοριτσάκι με το πλαγιαστό καπέλο είναι πολύ άσχημο και το φοβήθηκα!

Το δεύτερο θυμίζει τόσο Bollywood που κάηκαν τα μάτια μου...

Στο τρίτο απλά αξίζει η καταστροφή κάθε στοιχείου που θα αποδεικνύει ότι υπήρξε και η παραδειγματική διαπόμπευση των συντελεστών σε κεντρικό σημείο του Τόκιο και απευθείας δορυφορική κάλυψη του γεγονότος! Απλά το χειρότερο πράγμα που έχω δει το τελευταίο καιρό(κι έχω δει όλα τα τραγούδια της Eurovision)...

Στο τέταρτο έχω να πω ότι το παλικάρι δεν μοιάζει με γυναίκα... Νομίζω σε φωτό που μου έχεις δείξει είχα μείνει άφωνη αλλά εδώ μοιάζει ή με πολύ άσχημη γυναίκα ή με τραβεστί τελευταίας κατηγορίας...

Όλο το gay του κόσμου μαζεμένο σε ένα τσούρμο παρλιακά γιαπωνεζάκια! Απλά ανεκδιήγητοι αν και γέλασα πολύ!Απορώ που υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν αλλά περί ορέξεως...

Μαριλένα Ρίζου είπε...

Χε! το πρώτο τραγούδι είναι εντελώς μονότονο. Για αυτό σου κολάει. Το δεύτερο καλύτερο, αλλά αυτόν τον χοντρό τι τον θέλαν;!
Τα δύο τελευταία δεν παίζουν πλέον. Έχουν αφαιρεθεί από το YouTube...

a2a είπε...

annie_hall: Χαίρομαι που γέλασες! Πόσο στοίχημα πας ότι όλα αυτά άρεσαν στην Ex;
Το πρώτο με φοβίζει και μένα, ιδιαίτερα αφού μου κολλάει! Το δεύτερο...μου αρέσει πολύ μουσικά και τον Korikki τον έχω συνηθίσει οπότε...wtf! Το τρίτο είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια και απόδειξη ότι με αυτό μου έρχονται τα SMS! Βέβαια το βίντεο εκπίπτει σε άλλη κατηγορία... Για το τέταρτο το πιστεύεις πως υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν και νομίζουν πως ακούνε γυναίκα με βαθιά φωνή;;; Και για το πέμπτο... ε καλά τώρα τους ξέρεις τους Kanjani8 τι παρλιακά είναι! Τώρα θα τους μάθεις; Εμένα πάντως μου αρέσουν ειδικά οι πρώτοι δύο που τραγουδάνε (Tacchon και Yoko)!

fuyumi_kotani: Είσαι σίγουρη; Γιατί εμένα μου παίζουν μια χαρά!

Ανώνυμος είπε...

You can get the older digital Canon Rebel, with a lens, for a good price new.
However, if you face a data loss situation, in absence of
a valid backup, no need to worry. The zoom manage
is actually a rotary bezel around the shutter button,
and it really is a bit jerky, but with 12 actions between minimal and optimum it's able of relatively precise framing.

Also visit my page :: nikon d7100 review

Ανώνυμος είπε...

Samsung Galaxy S3 is the latest version of Android, a whopping 4.
With release of the handset comes Samsung Galaxy s3 deals.
The previous two handsets being the Samsung Nexus and the Nexus One.

Ανώνυμος είπε...

Not sure if you need more insulation on your water heater.
If your gate changes at the airport, this app will alert you.
The devices must be hooked to a power source and be connected to WI-FI for it to automatically back up.



Here is my web blog nest learning thermostat

Ανώνυμος είπε...

The different models of phones, while all capable of making calls, actually
have very different features and capabilities for many different uses.
When it comes to connectivity, the T-Mobile G1 packs a real punch.
You may be able to find systems that are priced at a much
lower level than that but you want to be careful of counterfeit systems that
may not work as well as you would expect them to.

Also visit my website: samsung galaxy s4