Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

The Special One...

Αφού αναφέρω πρώτα πως ο Ολυμπιακός έκανε την ένσταση τελικά,κάτι που είναι απλά γελοίο για μία μεγάλη ομάδα σαν τη δική μας,θα προχωρήσω στο κυρίως πιάτο.

Διαβάζοντας το κείμενο της κοπελιάς από κάτω για τα κατορθώματα της Britney θέλω να πω πόσο χάρηκα με το καινούριο tag που εγκαινίασε...Πάνω απ’ όλα είμαστε γυναίκες και το κουτσομπολιό είναι καλώς ή κακώς στο αίμα μας(αν και οι άντρες είναι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες)...

Συνεχίζω κι εγώ λοιπόν με τη σειρά μου αυτήν την προσπάθεια για να κατεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο αυτού του blog. Έτσι θα αναφερθώ στον Special One με την ελπίδα ότι δεν θ’ ανέβει φωτιά να με κάψει και ότι θα γλιτώσω από την κολασμένη οργή της exMrsAbramovich καθώς είναι από τους αγαπημένους της(οι φήμες που θέλουν εκείνη να τον προτείνει στον Ρομάν για την Chelsea κρίνονται ως -σχεδόν-ανυπόστατες).

Ποια είναι λοιπόν τα κατορθώματα του ομολογουμένως καλύτερου και πιο στυλάτου προπονητή;Ο αθεόφοβος είχε κρυφό δεσμό με μία ιδιοκτήτρια καταστήματος.Που είναι το περιέργο θα μου πεις...Αυτή δεν ήξερε ότι είναι παντρεμένος και για δύο(!) ολόκληρα χρόνια δεν ψυλλιάστηκε τίποτα.

Η γυναίκα του εκείνη την περίοδο έμενε με τα παιδιά τους στην πόλη που βρισκόταν το σπίτι τους(Setabul) ενώ ο Mourinho έμενε σε άλλη πόλη και προπονούσε μια ομάδα(δεν έχω ιδέα ποια).Γνώρισε την Elsa,έκαναν σχέση,τριγυρνούσαν δημόσια συνέχεια.Κάπου εκεί αναλαμβάνει την Πόρτο.Παίρνει λοιπόν την…πριγκίπισά του και πηγαίνουν μαζί στην Πόρτο.Μάλιστα την σύστηνε ως κυρία Mourinho!! Ψιλοήταν κοινό μυστικό ότι δεν ήταν η πραγματική του γυναίκα αλλά για κάποιο λόγο ούτε εκείνη,αλλά ούτε και η γυναίκα του είχαν πάρει πρέφα τι συνέβαινε(μερικές φορές είμαστε πραγματικά πολύ ζώα)...

Από 'δω η γυναίκα μου...

Τελικά αναγκάστηκε να πει στην ερωμένη του την αλήθεια καθώς η γυναίκα του του ανακοίνωσε ότι θα μετακομίσει στην Πόρτο ώστε να τον βλέπουν τα παιδιά τους!!Στην...πριγκίπισσα μάλιστα πρότεινε να συνεχίσουν να βλέπονται(αφού την έστειλε πίσω στην πόλη της).Από τότε εκείνος πήγε στην Chelsea,έφυγε από εκεί και τώρα είμαστε σε αναμονή των επαγγελματικών του εξελίξεων.Με την Elsa (η πριγκίπισσα) έχουν ξαναβρεθεί κάποιες φορές.Εκείνη τώρα ετοιμάζεται να βγάλει λεφτά γράφοντας βιβλίο για όσα έζησε με τον Special One(πρωτότυπο ε;)


...κι από' δω το αίσθημά μου...

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι...Το ότι αν και δημόσιο πρόσωπο κατάφερε να κρατήσει μυστική για δύο χρόνια τη διπλή ζωή του λέει πολλά... Είναι μεγάλος μάγκας, πάντως...

May the Tsa be with him…


(πικάντικες λεπτομέρειες, εδώ)

5 σχόλια:

a2a είπε...

Οχοχο! Ωραία ωραία! Άξιο το ποστ! Πως τα κάταφερνε; Δεν ήταν καν σε διαφορετική χώρα! Οι απανταχού μοίχοι πρέπει να παραδειγματιστούν από τον κύριο Ζοζέ!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι Setubal κι οχι Setabul !!

Annie_Hall είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Annie_Hall είπε...

Ωχ αδερφέ!Εδώ ο άλλος έπειθε για δυο χρόνια, δυο γυναίκες ότι είναι μόνο μαζί τους κι εσύ πρόσεξες την ορθογραφία...

exMrsAbramovich είπε...

Πάντως άμα μπορούσε να κάνει τέτοια μαγκιά μόνο ένας άνθρωπος στο κόσμο,αυτός θα ήταν ο ξεχωριστός Ζοζέ.
Annie_Hall σιγά μην είχε μόνο δύο...απλά οι άλλες αναγνωρίζουν την τεράστια τιμή που τους έκανε και δε βγήκαν να τον κάνουν ρόμπα.