Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Επιστροφή στις νίκες(μάλλον)...

Άντε μπράβο... Ν' αρχίσουμε πάλι να κερδίζουμε και σιγά σιγά να ξαναπαίξουμε και μπάλα! Γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά. Από ότι είδα τουλάχιστον, γιατί δεν είδα όλο τον αγώνα.
Να 'ναι καλά ο συνήθης ύποπτος!! Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ στο 5' ήμουν σίγουρη για τη νίκη!Έτσι γίνεται με τον Θρύλο...ότι αρχίζει ωραία δεν τελειώνει με πόνο(τις περισσότερες φορές τουλάχιστον).Το κακό αρχίζει όταν στο 70 δεν έχουμε βάλει γκολ.Κατεβάζουν το γενικό κι ότι τους φωτίσει(και με κατεβασμένο γενικό...τι να φωτίσει;).



Δεν θα ξαναπώ πόσο πολύτιμος είναι ο Kovacevic(και που θα βρισκόμαστε χωρίς αυτόν). Πάντως το πρώτο γκολ ήταν πολύ ωραίο. Θα πω ότι με μπερδεύει ο Nunez. Ξέρει μπάλα ή όχι;Νομίζω ότι θα μας βγάλει την ψυχή αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί... Επίσης καλός μου φάνηκε κι ο Leonardo αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη.



Άντε ρε Θρύλε...Ρίχνε τεσσάρες και με μέτρια μπάλα!Ας μην κουράζονται πολύ και χαλάσουν στους σημαντικούς αγώνες... Έρχονται δύσκολοι καιροί!



Επίσης στην γελοία ένσταση βγήκε μια ακόμη πιο γελοία απόφαση!Κανονικά αν είναι άντρες πρέπει να μην παίξουν καθόλου όταν επαναληφθεί ο αγώνας...Κι αν η Καλαμαριά δεν βάζει γκολ, να το βάλουν από μόνοι τους. Όταν έπρεπε να παίξουν δεν έπαιξαν και όσο αντικανονική και αν ήταν η συμμετοχή του παίκτη δεν ήταν αυτός που καθόρισε τον αγώνα...Η άθλια εμφάνιση μας ήταν!

Τώρα που είπα Καλαμαριά: Γιατί ρε Εργοτέλη δεν ξύπναγες νωρίτερα; Μετά κι από αυτό δεν νομίζω πως έχει ελπίδες...Κρίμα!
Η Ξάνθη πάντως και η Λάρισα έσκισαν!Για τη Λάρισα χάρηκα περισσότερο γιατί πέτυχαν οι μεταγραφές...Μπορεί στο τσακ να πήραν απόφαση να τις κάνουν αλλά τις έκαναν σωστά!Κι έκανε και μεγάλο παιχνίδι!Καλά τα αψυχολόγητα του Φερρέρ δεν είμαι η μόνη που δεν τα κατάλαβε οπότε να μην αισθάνομαι ηλίθια!

Μετά το επετειακό 2-0 ο βάζελος επέστρεψε στα κλασσικά!Σου λέει τους συνήθισα μην τους το χαλάσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: