Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Κουτσομπολιά και Κατινιά για: Britney Spears

Σήμερα εγκαινιάζω μια καινούργια στήλη στην οποία ελπίζω όλες οι κόρες του Τσα να συμβάλλουν γιατι θα ρίξει το επίπεδο του μπλογκ χαμηλότερα και θα μας φέρει κοντά στην Σατανική Του Μεγαλειότητα. Ναι είναι μια τρισάθλια στήλη γεμάτη κουτσομπολιά για διάσημα πρόσωπα και θα έχουμε την ευκαιρία να τα κράζουμε όσο θέλουμε.

Και ξεκινάω με τη γνωστή και μη εξαιρετέα αγαπημένη των παπαράτσι Μπρίτνι Σπίαρς! Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε τα χαϊρια της το 2007 οπότε θα σας πω τα όσα ξέρω για τον τελευταίο μήνα.
Λοιπόν μέσα σε ένα μήνα: Η Μπρίτνι τα έφτιαξε (και μάλλον τα χάλασε ήδη) με έναν μουσουλμάνο παπαράτσι και έπαιξε και φήμη ότι την άφησε έγκυο, έχασε άλλο ένα ραντεβού με τον δικαστή για την υπόθεση της κηδεμονίας των παιδιών της, βγήκε δημόσια μια φορώντας το νυφικό της και την άλλη φορώντας σχεδόν τίποτα!

Και τι επακολούθησε; Λοιπόν: Άλλη μια επίσκεψη στο τρελάδικο, ο ορισμός του πατέρα της ως επίτροπου και η απόλυση του μάνατζερ της.Και εις κατώτερα Μπριτ!
Ποιο είναι το πρόβλημα που την ταλανίζει; Είναι τρελή; Μάλλον, όπως αποφάνθηκαν οι ψυχάτροι. Μπορεί να πάσχει από σύνδρομο πολλαπλών προσωπικοτήτων.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Είναι η candid κάμερα!!!

Και μέσα σ' όλα αυτά οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Οι ψυχοπονιάρηδες θα πείτε: Τι κακομοίρα! Αυτοί οι παπαράτσι φταίνε που κατάντησε έτσι! Είχε τον πόνο της, πέσαν κι αυτοί πάνω...
Και εδώ θα κάνω ένσταση αγαπητοί μου ψυχοπονιάρηδες! Σύμφωνα με τους παπαράτσι η ίδια η Μπρίτνι είναι αυτή που τους τηλεφωνά πριν πάει κάπου για να την ακολουθήσουν! Αυτή το επιζητά! Μπλιαχ!

Η Μπριτ πριν...
Και η Μπριτ μετά... Extreme makeover άκρως αποτυχημένο!
Και να σκεφτείτε πως κάποτε μου άρεσε και σαν κοπέλα. Όταν ήμουν στο γυμνάσιο την άκουγα συνεχεια. Μετά πήρε τον κατήφορο προσωπικά και μουσικά... Αυτά έχει η δημοσιότητα θα μου πείτε...

Αλλά μωρή τρελή, μωρή ζαβλακωμένη, τα έρμα τα παιδάκια σου δεν τα σκέφτηκες; Γι' αυτό τα έχασες! Ο πρώην σου, ένας ράπερ και χορευτής της κακιάς ώρας, αποδείχτηκε πιο υπεύθυνος από σένα! Δηλαδή έλεος! Εμπρός κύριοι γιατροί βάλτε της ένα ωραίο ρουχαλάκι που δένει από πίσω και καλά ξεκουμπίδια! Βαρέθηκα τη φάτσα της! Και η μουσική της είναι άθλια. Όσο σκεφτομαι εκείνο το βιντεοκλίπ που μας κούναγε τα πατσόκοιλα της και την κυτταρίτιδα της μου 'ρχεται να ξεράσω!
Δεν βγαίνουμε ποτέ στη σκηνή έτσι αγαπητοί μου αναγνώστες! ΠΟΤΕ! Έχετε το υπόψη σας!
Πείτε με κακιά και παλιοκατίνα αλλά έτσι νιώθω. Ένας σταρ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (μόνο υποτίθεται) πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει. Κρίμα...
Και κάτι άλλο που άκουσα για την πάρτη της: Σκέφτεται λεει να σκηνοθετήσει το θάνατο της, να πάει στο εξωτερικό, να κάνει πλαστική και να γυρίσει αναγεννημένη! Πιου πιου! Εγώ προτείνω να πάει σε καμιά ζούγκλα για να αναζητήσει τίποτα θαυματουργούς Ινδιάνους και εκεί που τους ψάχνει να τη φάει καμιά ανακόντα να ησυχάσουμε. Αλλά θα μπορεί να τη χωνέψει; Το κακόμοιρο το φίδι!

4 σχόλια:

Κώστας είπε...

Όλα είναι μέρος σχεδίου.
Η καριέρα της Brit βρίσκεται σε ελέυθερη πτώση ωσάν τον δείκτη του ΧΑΑ το 2001 όταν απο τις 7500 μονάδες,έπεσε στις 2100 και μας έφαγε τα λεφτά.
Είναι νόμος: Όπου υπάρχει ακμή υπάρχει και το κλεραζίλ (βλακεία είπα...)
Πάμε πάλι. Είναι νόμος:Όπου υπάρχει ακμή , υπάρχει και η παρακμή.
Αυτό έπαθε και το κορίτσι μας.
Όμως ωσάν άλλος Φοίνιξ θα αναγεννηθεί απο τις στάχτες της και θα κατακτήσει ξανα την σόου μπίζζζ. Σε 7,5 χρόνια απο τώρα, όταν ο κόσμος το 2015 θα ακούει την μουσική του μέλλοντος, μια φωνή του παρελθόντος θα έρθει να ταρακουνήσει συθέμμελα το μουσικό στερέωμα. Ούπς άη ντίντ ιτ αγκαίν θα πεί και θα εμφανιστεί μπροστά μας μια britney εκθαμπωτική, φωρώντας πάνω της την τελευταία λέξη της σιλικόνης και του κολαγόνου. Μια νέα καριέρα θα ανατείλλει που θα ολοκληρωθεί με τον εκ νέου εγκλεισμό της στο τρελάδικο της πόλης της, δύο χρόνια μετά.
Το οτι θα διασκευάσει το ελληνικό λαικό άσμα "Ας τον τρελό στην τρέλα του", διαψεύδεται απο τον απολυμένο αντζέντη της ώς ανυπόστατη φήμη, ανάξια σχολιασμού....

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Α. Νοστράδαμος.

a2a είπε...

Φαύλος κύκλος... Τι τα θες! ^_^

Erisadesu είπε...

το επόμενο για την Amy Whinnehouse παρακαλώ.

Με επιφύλαξη πιστεύω ότι η Britney θα τα καταφέρει και θα ξαναγίνει αυτό που ήταν και θα μας τα πρήζει για καιρό ακόμη.

a2a είπε...

Ωωωωω! Amy Winehouse! Τη σιχαίνομαι και αυτη περισσότερο απο τη Britney! Είναι στη λίστα, μην ανησυχείς!!