Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Μπράβο ρε Μα-Γκα λι-νάτσες τους έκανες

Τον τελευταίο καιρό υποφέρω απο την εξής πάθηση και,όπως το παθαίνω πάντα με τους αγώνες που προβάλλονται τέτοια ώρα,παραλίγο να με πάρει ο ύπνος...Το μόνο που με κρατούσε ξύπνια ήταν οι ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ-ύμνος στην τέχνη της τερματοφύλαξης ,του σούπερ Μάριο Γκαλίνοβιτς(1)



Ρέιντζερς+ΠΑΟ=0-0=0

Το σημερινό ποστ είναι αφιερωμένο,κατά ένα μέρος στην εξαιρετική εμφάνιση του (αναπληρωματικού) τερματοφύλακα του ΠΑΟ,Μάριο Γκαλίνοβιτς(2).Σε έναν αγώνα που έπρεπε να χάσουμε,μίλησε η περήφανη ψυχή του Κροατικου Θωρηκτού(ναι,είναι ένα ακόμα απο τα θωρηκτά που κυνηγάνε τον Φερέρ)!Έπιανε τα άπιαστα,μάζευε τα ασυμμάζευτα,σιδέρωνε τα ασιδέρωτα.Έπιανε απο μπάλα ποδοσφαίρου μέχρι μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.Το επιβλητικό δίμετρο κορμί του μπλόκαρε την παραμικρή επιθετική προσπάθεια των επιθετικών της Rangers.
...Το παράκανα νομίζω,θα με προσλάβουν στην Πράσινη έτσι όπως το πάω.



Σε γενικές γραμμές χτες δε του 'μπαινε τίποτα (στο τέρμα).
Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν έκανε αποκρούσεις με τα χέρια ο Μάριο Γκαλίνοβιτς(3),άρα ας δέχτουμε ότι είχε καλή τοποθέτηση στις φάσεις και απέκρουε με άλλα μέλη του σώματος...
Τον Νόβο της Ρέιντζερς θα τον καλέσουμε σε κανένα πιο φυσιολογικό αγώνα του ΠΑΟ να σκοράρει ο άνθρωπος,τι γκαντεμιά κι αυτός.Οποιοδήποτε αγώνα εκτός απο τον επόμενο με την Ρέιντζερς δηλαδή.Ελπίζω και σ'αυτόν τον αγώνα να μείνουμε πιστοί στο λιτό,απέριττο,ένδοξο 1-0.

Ο ΠΑΟ είναι ακόμα στην κορυφή του πρωταθλήματος (...με λιγότερο αγώνα του αλλουνού)αλλά δε μας φτάνει αυτο.Φέρνουμε ενισχύσεις,το μεγάλο αστέρι του Κόπα Άφρικα,το πουλέν του ίδιου του Φέργκιουσον...

Έρχεται ο Αν(γκολ)έζος Μανούτσοoooo Ματέους Αλμπέρτο Κοντρέιρας Γκονσάλβες!!

Καλώς ήρθες ρε great player!

Βέβαια τόσο λίγο που θα μείνει Ελλάδα ούτε μια Ακρόπολη δε θα προλάβει να δει,ούτε καν τις μισές καφετέρειες της Γλυφάδας.Επίσης έρχεται λάθος εποχή,δανεικό για το καλοκαίρι έπρεπε να τον φέρουμε να χαρεί και τα νησιά.

Και λίγο κους κους:

Βγάλανε φωτό οι παπαράτσι τον Guti της ΡΕΑΛ που φιλιόντανε μ'έναν άντρα.
http://www.sport24.gr/html/ent/824/ent.219824.asp


Βλέποντας κι άλλη μια φωτογραφία του παίκτη...Μπορώ να πω με σιγουριά πως κάποιος δεν έπεσε στη χύτρα με το straight όταν ήταν μικρός...


Επηρεασμένη απο το προηγούμενο ποστ της Annie_Hall που επεσήμανε ομοιότητες ανάμεσα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιρανθρώπους της Ελλάδας και του εξωτερικού,ποστάρω κι εγώ...


Ρομάν / Λουκάς

Δείτε το επιχειρηματικό δαιμόνιο στο βλέμμα του Λουκά,καρμπόν με το διαπεραστικό βλέμμα του Ρομάν.Βρε λέτε ο Λουκάς να σκέφτεται να αλλάξει καριέρα...και να γίνει Ρώσος Μεγιστάνας στη θέση του Ρώσου Μεγιστάνα?!

(Ρομάν,άμα σου αντιγράφει τις κινήσεις ο κάθε τυχάρπαστος,μάλλον πρέπει να αλλάξεις τρόπο χειροκροτήματος...και ρολόι τώρα που το σκέφτομαι)

Υ.Γ.
Πεσέιρο ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΓΩ σου λέω να μη κάνεις κανένα ροτέισο στον τερματοφύλακα τώρα...Αρκάδιε,του χρόνου πάλι.



(Τον άτιμο,έβγαλε το Super Mario Bros 3 σε 10 λεπτά...)

2 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Εγώ λέω ν' αφήσετε μόνο το Super Mario στον επόμενο αγώνα...Δύσκολοι καιροί,κάνει και κρύο,που να τρέχετε;
Επίσης να τον φωνάξω κι από το σπίτι μου(έχω κι εγώ κάτι άπλυτα,κάτι ασιδέρωτα...)
Θέλω να δηλώσω ότι ο Γκούτι έχει ωραία χέρια αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μου φαινόταν περίεργο αν...το χτύπαγε το κόρνερ!
Όσο για το Βύντρα το μόνο που έχω να πω είναι πως θα είναι κρίμα κι άδικο να το γυρίσει στις business. Θα χάσει η χώρα μας τέτοιο ποδοσφαιρικό ταλέντο;Αυτόν το γίγαντα;Το γητευτή της μπάλας;Θλίβομαι και μόνο στη σκέψη!
Υ.Γ.:Πόσο συγκινήθηκα με τη μουσικούλα του Mario στο δεύτερο video...

Rizobreaker είπε...

Ωραία τα λες ομοϊδεάτισσα!! ;-)
Χτες άρχισαν και οι εκδηλώσεις του Καρνάβαλου από το Φάληρο με το πεναλτάκι μαϊμού του γαύρου, αλλά και γενικότερα με την εμφάνιση του, που ήταν για γέλια και για κλάματα...