Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

Ο ΠΑΟ είναι πρώτος στη βαθμολογία!

Κάνω ποστ τόσο γρήγορα για να προλάβω να χαρώ λίγο την πρωτιά πριν κάνει κάποιος ένσταση για την αντικανονική χρήση του Βάλνερ απο την Καλαμαριά.

Ο ΠΑΟ με εξέπληξε ευχάριστα.Περίμενα ότι θα ζήλευε απο τα άλλα παιδάκια που έκαναν γκέλες και θα ήθελε κι αυτός.Ο ΠΑΟ κι ο Αστέρας έχουν τις καλύτερες άμυνες του φετινού πρωταθλήματος κι αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο περισσότερο.Η μπάλα βρίσκονταν συνεχώς στο κέντρο,κι έκανε και μερικές ευκαιρίες ο Αστέρας αλλα ευτυχώς ο Θεός μας φύλαξε.


Οι σκόρερ του αγώνα.Ρε Σάλπι,ασ'τον Νταμ να βάλει κι αυτός κανένα γκολ,τι του τραβάς τη μπλούζα??

Όταν έβαλε πρώτος γκολ ο Ν'Ντόι μπερδεύτηκα...Όταν έβαλε το δεύτερο ο Σάλπι,σιγουρεύτηκα για τη νίκη και θυμήθηκα να ασχοληθώ με την Γιουροβίζιον την οποία θα θίξω μετά τα ποδοσφαιρικά...Καλά πόσα φάουλ έιχε αυτό το ματς?!Κάπου 52 αν θυμάμαι καλά.Και πόσες κίτρινες μοιράστηκαν??9 τον αριθμό.Μας σακάτεψαν λίγο.
Πρέπει να ομολογήσω ότι περισσότερο χάρηκα με τις ήττες ΑΕΚ,Ολυμπιακού παρά με την δική μας νίκη.








Χάρηκα και με τις νίκες της Ξάνθης και της Λάρισας.Κι έβαλαν γκολ κι οι αγαπημένοι μου παίχτες!Μήπως αρχίζει σιγά σιγά το πέπλο της γκαντεμιάς που με περιβάλλει να εξαφανίζεται?
Κρίμα βέβαια για την ήττα του Εργοτέλη...Βόηθα λίγο ρε Πάτρικ!Καλύτερα να υποβιβαστεί η Βέροια!

Τελευταία στιγμή είχαμε και μεταγραφικά γεγονότα,Μανούτσο για ΠΑΟ,μεταγραφή-βόμβα για ΑΕΛ,τον πολωνό Ζουράφσκι που έπαιζε στην Σέλτικ.Μπορεί οι φίλοι της ΑΕΛ να έφτασαν ένα βήμα πριν απ'το να πιάσουν τα λοστάρια και να σπάσουν το γραφείο του προέδρου(καλά δεν είναι και τόσο απολίτιστοι!)αλλά τους έλαχε μεταγραφή-κουφέτο.

Τελικά θα κάνω ξέχωρο ποστ για τη Γιουροβίζιον,κουράστηκα...

2 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Και στο κέντρο έπρεπε να μείνει η βρωμόμπαλα!!
Εγώ το λέω ότι όσο πάει γινόμαστε σαν εσάς...
Μη χαίρεσαι πολύ.Δωράκι για τα γενέθλια ήταν!Θα κάνετε την γνωστή χαζομάρα σε δυο τρεις αγώνες και πάλι στα ίδια θα έρθουμε!!Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Σήμερα είμαι τσαντισμένη με τη δική μου ηλίθια ομάδα και δεν θα σχολιάσω το κοσμοϊστορικό γεγονός των δύο (2)γκολ...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι νομίζω ότι νίκησε 2 φορές ο ΠΑΟ με 1-0. Αρνούμαι να πιστέψω ότι έβαλε 2 γκολ...