Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007

Οι ταινίες της εβδομάδας

Ποιες ταινίες τώρα...

ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ


(Αυτός ο κύριος που μοιάζει με το Τόκο γιατί χαλάει όλες τις φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών?)

Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να το πιστέψω!!! Έσπασε για τα καλά η κατάρα!!! Βέβαια μάλλον δημιουργήθηκε άλλη που αφορά στα εκτός έδρας του πρωταθλήματος (αν και με αντιπάλους τον βάζελο και το ΑΕΚάκι όσες γκέλες και να κάνουμε θα μας την χαρίσουν την κουπίτσα ) και στα εντός έδρας του Champions league. Έβαλε γκολ και το μωρό (call me Kovacevic!) ποιος έχει μυαλό για σινεμά....


Πάντως σήμερα βγαίνει η καινούρια ταινία του Θεού Woody Allen η οποία είναι πολύ καλή και αξίζει περισσότερο από τις άλλες ταινίες που βγαίνουν σήμερα (αλλά όχι από άλλες του ίδιου).
Επίσης δύο περιπέτειες: το Hitman (Xavier Gens) που αν είσαι φίλος του είδους ευχάριστα τη βλέπεις και το SHOOT 'EM UP (Michael Davis) που κάτι προσπαθεί να πει αλλά δεν τα πολυκαταφέρνει.
Αυτή την εβδομάδα βγαίνουν στις αίθουσες και 3 κοινωνικοδραματικοσινεφίλ ταινίες και όποιος αντέξει!!! Έχουμε και λέμε:
Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας (
Mike Newell): Κάπως εκτός εποχής ήταν, όχι πολύ καλό
Το βιολί (
Francisco Vargas): Ωραία ταινία και πραγματικά αξίζει
1000 μιλια έρωτα
(Achim Bornhak): Το φάγαμε στη μάπα όλο το καλοκαίρι το summer wine (που δεν λέω καλο κομματι αλλά το πολύ το Κυριε ελέησον... ), όχι άλλο κάρβουνο...

Τέλος έχουμε και μια ρομαντική κομεντί το
GOOD LUCK CHUCK (Mark Helfrich) που έχει δύο θετικά και ένα τεράστιο (με το συμπάθιο) αρνητικό: Παίζει η Jessica Alba που τα αγοράκια θα χαρούν να την δουν και με το βρακάκι της (τι ωραία που τα λέω!) και σε μερικές φάσεις αισθάνεσαι έξυπνο χιούμορ να υποβόσκει (υπό... αλλά τουλάχιστον βόσκει σε αντίθεση με άλλες ταινίες του είδους). Από την άλλη τόσα κλισέ μαζεμένα για άλλη μια φορά σε κάνουν μόνο να σκέφτεσαι τα ωραία σου λεφτουδάκια που ξόδεψες για το εισιτήριο (του ποπ κορν δεν πάνε χαμένα!)

Απορία: Γιατί τη μια βδομάδα βγάζουν τρεις μούφες (ή σχεδόν) και την άλλη εφτά (με τουλάχιστον δύο καλές); Μέγιστη βλακεία.
Επίσης,
ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ

2 σχόλια:

exMrsAbramovich είπε...

(eironeia)Αφήστε να πάρει και κανένας άλλος καμιά κούπα φέτος, δεν σας αρκεί το Champions League??(/eironeia)
Α, ναι, πήρατε και το Super Cup, το είχα ξεχάσει :D
Εμένα δε μ'αρέσει ο Woody Allen.Αλλά έχει Colin και Ewan.Να το δω, να μη το δω...

Annie_Hall είπε...

Καλόόόόό... Το Super Cup ήταν μόνο η αρχή...
Να το δεις...Άκου δεν σου αρέσει ο Woody Allen!