Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007

Όταν το σύμπαν διαταράσσεται


Για σήμερα είχα ετοιμάσει το δεύτερο μέρος του "Αν ζούσα σε Αμερικάνικη σειρά" αλλά... έβαλε γκολ ο Τζιόλης(και μάλιστα για δεύτερη φορά)!!!!! Βέβαια αυτό από μόνο του είναι αρκετό να επιφέρει κοσμοϊστορικές συνέπειες ( κι ας ήταν offside)... Γιατί κάποια πραγματα είναι γραφτό να μην γίνονται... Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις μπορούν αναπόφευκτα να οδηγήσουν σε πολύ άσχημα πράγματα ( ίσως και στο τέλος του κόσμου!). Ευτυχώς το σύμπαν φάνηκε αρκετά επιεικές και δεν τιμώρησε όλο το ανθρωπινό γένος για τη διατάραξη που αυτό το ατίθασο αγόρι προκάλεσε στην κοσμική ισορροπία... Περιοριστήκαμε απλά στο να δούμε τα βαζελάκια στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας...(αφού η κορυφή δεν σας πάει.. τι το παλεύετε?).


Επίσης εχτές η
exMrsAbramovich φόρεσε φόρεμα (αυτό συμβαίνει εξίσου σπάνια με το να βάζει γκολ ο Τζιόλης)... λέτε να μετά από αυτό να μεταφερθούμε σε παραλληλο σύμπαν όπου ο Βίντρα θα είναι μεγάλος παίκτης???

Υ.Γ. : Τα (Μ)παόκια όταν διαδηλώνουν δεν έχουν πολύ πλάκα???



Φυσικά και έβαλα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι κούκλος με τα γυαλιά...

3 σχόλια:

a2a είπε...

Μουαχαχα! Δεν το λέγα εγώ ότι έρχεται η συντέλεια! Από δω και πέρα όλο περίεργα θα συμβαίνουν πίστεψε με! Ας πούμε αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει το πρωτάθλημα φέτος, δεν είναι σημάδι συθντέλειας αυτό; Lol!

exMrsAbramovich είπε...

Τι μου θύμισες, είχα να φορέσω φορέμα απο τότε που βλέπαμε μαζί αγώνες της Chelsea με τον Ρομάν...
Εδώ έκανε ο Ολυμπιακός διπλό στο Champions League, δεν θα έβαζε ένα γκολάκι ο Τζιόλαρος και μάλιστα με κεφαλιά που είναι η σπεσιαλιτέ του:D?Εσείς αρχίσατε πρώτοι να χαλάτε την συνοχή του σύμπαντος οπότε μην κατηγορείτε εμάς.
Τι χαρούμενος που φαίνονταν ο Κόβα όταν πρωτοήρθε στον ΟΦΠΣ ,όταν παίζει όμως η φάτσα του είναι λες κι έσκαβε για 5 ώρες.Ποιός ξέρει τι καψώνια του κάνουν...

Annie_Hall είπε...

Τι λες ρε που δεν θα πάρει ο Θρύλος πρωτάθλημα...Ουστ! Όσο για σένα ύπουλη βαζελοσουπιά δεν διατάραξε το διπλό μας τη συνοχή του σύμπαντος, το σύμπαν ήθελε να πάρουμε αυτή τη νίκη!!! Εμείς απλώς πράξαμε τα δέοντα...