Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Αν ζούσα σε Αμερικάνικη σειρά (2)

Αν δούλευα σε νοσοκομείο όσο πιο επείγοντα ήταν τα περιστατικά και όσο περισσότερο ράλλυ με φορείο έκανα τόσο περισσότερο χρόνο για έρωτες θα είχα (ποιος είπε ότι αυτά τα δύο είναι αντιστρόφως ανάλογα?). Ο κύριος με τα ανοιχτά στομάχια και τα έντερα έξω θα λειτουργούσε σαν αφροδισιακό. Άσε που ο παιδίατρος θα ήταν φτυστός ο George Clooney... (ER-Grey's Anatomy)


Ο γλυκούλης συνεργάτης δημοσιογράφος δεν θα μου έκανε κλικ παρά μόνο όταν τον έβλεπα με τη στολή του υπερήρωα. Εννοείται με το κόκκινο βρακί πάνω από το μπλε, εφαρμοστό και σούπερ αισθησιακό(!) παντελόνι...(Lois&Clark)

Αν ήμουν μαθηματικός και ο αδερφός μου δούλευε στο FBI είναι μαθηματικά (τι στο καλό, μπρίκια κολλάω?) βέβαιο πως για κάθε υπόθεση του αδερφού μου θα υπήρχε κάποιο μαθηματικό θεώρημα ή έστω κάποιος ευπροσάρμοστος αλγόριθμος που θα με οδηγούσε με (μαθηματική) ακρίβεια στον δολοφόνο, τον τρομοκράτη, τον κακό βρε αδερφέ...(NUMB3RS)

Θα ήταν εφικτό μέσα σε 24 ώρες ν'ανακαλυφτεί το σχέδιο για την καταστροφή του πλανήτη, αυτοί που ευθύνονται και στη συνέχεια πανέξυπνοι σκληροτράχηλοι πράκτορες να τους εντοπίσουν, να τους αφοπλίσουν, να τους ανακρίνουν και τελικά να σώσουν τον κόσμο! Για φαΐ, ύπνο και κατούρημα ούτε λόγος...(24)

Αν ήμουν ανθρωπολόγος με ειδίκευση στα ενδότερα του ανθρώπινου οργανισμού (τα κόκαλα εννοώ, όχι τον εσωτερικό κόσμο) που συνεργαζόμουν με άγριο -με κορμί κόλαση- μπάτσο του FBI κατά σατανική σύμπτωση όλα τα πτώματα θα είναι ξεκοκαλισμένα χωρίς την πετσούλα (μη λερώνομαι κιόλας!) και έτοιμα για έρευνα...(Bones)

Στην ίδια γειτονιά θα γίνονταν δολοφονίες, απιστίες, ίντριγκες, εκβιασμοί και πάντα θα υπήρχε χρόνος για λίγα ζεστά, σπιτικά, μυρωδάτα κουλουράκια ή ένα τραπέζι στους γείτονες (με τους οποίους θα με συνέδεε κάτι περισσότερο από τη μεσοτοιχία)...(Desperate Housewives)

Αν συνειδητοποιούσα ότι έχω υπεράνθρωπες δυνάμεις και εγώ και άλλοι πολλοί θα σπαταλούσα το χρόνο και τις δυνάμεις μου για να σώσω μια ηλίθια μαζορέτα...(Heroes)

Δεν θα δούλευα σχεδόν καθόλου και θα είχα άπειρα λεφτά και χρόνο για να ψωνίζω πανάκριβα παπούτσια και ρούχα, να γνωρίζω και να βγαίνω με κούκλους και να πηγαίνω συνεχώς για καφέ ( ή φαΐ, ή ποτό) με τις κολλητές μου και θα γκρίνιαζα κι από πάνω...(Sex and the City)[Τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα μπορούσα να το ζήσω και σε σειρά το Παπακαλιάτη...]

6 σχόλια:

dalaiklama είπε...

Σώζοντας τη μαζορέτα θα έσωζες τον κόσμο. Μην είσαι τόσο εγωίστρια.

exMrsAbramovich είπε...

Καλά που με θύμισες να κάνω μια πορεία διαμαρτυρίας για να φέρει το ΝΕΤ καινούρια επεισόδια Desperate Housewives.Γιατί το κατέβασμα σειρών απ'το internet είναι παράνομο.

Annie_Hall είπε...

Το ζήτημα είναι φίλτατε dalaiklama γιατί να μην απολαύσω τις υπερδυνάμεις μου και να το διασκεδάσω αλλά να πρέπει να σώσω τη μαζορέτα (και μαζί τον κόσμο δεν διαφωνώ)ενώ αυτή διαθέτει ολόκληρο σύστημα αυτοδιόρθωσης...
Εσύ κοπελιά κοίτα να κάνεις καμιά πορεία διαμαρτυρίας για τον Μπομπ Σφουγγαράκη γιατί δεν το βλέπω καλά το παλικάρι...Άτιμο ΕΣΡ τα καλύτερα παιδιά μας παίρνεις!!!

exMrsAbramovich είπε...

Καλά λες!Πάμε το σύνθημα των Μαλλινίστας!"Ο Μπομπ ο σφουγγαράκης, δεν είναι αδερφή, είναι αγώνας και πάλη ταξική!"

dalaiklama είπε...

Eξαρτάται ποια δύναμη σου τυχε. Αν είσαι ο κωλόφαρδος που σταματάει το χρόνο, επικοινωνέι με τα ΑΤΜ ή πετάει είσαι μια χαρά.Αν όμως η σουπερ δύναμή σου είναι πχ να ψήνεις μπριζόλες με τη σκέψη τότε σκατά, καταριέσαι το Δαρβίνο.

Annie_Hall είπε...

Ανέφερες μπριζόλες που ψήνονται με τη σκέψη κι ανέβασα πυρετό (κανα κοψίδι δεν δοκίμασα να ψήσω)...
Η αλήθεια ότι σκιάχτηκα λίγο...
Πάντως αν το πετύχω(το barbeque)θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο: Χριστούγεννα φτάνουν, κόσμος θα κουβαλιέται συνέχεια,κάνει αυξήσεις και η Δ.Ε.Η....