Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Super League Heroes: Episode 1


Εφόσον εκείνο το μυθιστόρημα δεν προχώρησε σαν project, όχι επειδή βαρεθήκαμε ή είδαμε ότι δεν είχαμε ταλέντο αλλά επειδή το ALTER άρχισε να μειώνει τις διαφημίσεις βιβλίων και να αυξάνει αυτές των CD, ξεκινάμε μία νέα απόπειρα συγγραφής. Ένα αθλητικό δράμα με στοιχεία κόμικ και δόσεις σουρεαλιστικού ρομαντισμού, εμποτισμένο με σταγόνες ποίησης...

Βρισκόμαστε στο έτος 3093. Σε μία πόλη όπου το κακό κυριαρχεί και τρέφεται με τις ψυχές των αδύναμων. Η πόλη αυτή κάποτε ήταν γνωστή ως Αθήνα...Πλέον δεν έχει όνομα! Κακοποιοί κάθε λογής, τέρατα, εξωγήινοι, ζόμπι και ένα γιγάντιο μουχλιασμένο σουβλάκι απ' όλα χωρίς κρεμμύδι λυμαίνονται τα λιγοστά υπάρχοντα των τρομοκρατημένων αθώων κατοίκων. Στο πλευρό τους όμως έχουν μια πανίσχυρη ομάδα. Ήρωες που μάχονται για το δίκαιο. Με σιδερένια κορμιά, ατσάλινα μπούτια και...χάλκινα έντερα! Είναι οι τρομεροί τιμωροί: SL!

Μαζί θα τους ακολουθήσουμε στις περιπέτειες τους. Θα ανακαλύψουμε τα σκοτεινά τους μυστικά, θα ζήσουμε τα προσωπικά τους δράματα, μαζί τους θα κλάψουμε, θα γελάσουμε, θα ανατριχιάσουμε και θα δαγκώσουμε τα χέρια μας από την αγωνία...

Μετά από αυτή την εισαγωγή θα ξεκινήσω με τον Mr.Π. Αντίθετα με τα όσα πιστεύονται λόγω ονόματος, δεν είναι μαθηματική διάνοια. Το μυαλό δεν ήταν ποτέ το μεγάλο του προσόν αλλά στο κάτω κάτω η εξυπνάδα είναι για τις αδερφές. Από μικρός που έτρεχε ανέμελος στους αγρούς είχε μια τάση να βρίσκει μικρά ανυπεράσπιστα πουλάκια και να τα βασανίζει.

Μία μέρα τον είδε ένας γέροντας, σοφός, από αυτούς με τις μακριές άσπρες γενειάδες που επειδή είναι ολόισιες δεν μπορούν να ντυθούν Αη -Βασίληδες κι έτσι κλείνονται σε ναούς και σπηλιές και χαρίζουν στην ανθρωπότητα γρίφους που δεν σημαίνουν τίποτα. "Μικρέ αυτό που κάνεις είναι ηλίθιο, χρησιμοποίησε τη δύναμή σου με διαφορετικό τρόπο...Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου, κάνε ένα δώρο στην ανθρωπότητα". Ο μικρός μας ήρωας φυσικά δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει ο κύριος και απλά άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βασάνιζε τα καημένα τα πουλάκια. Χρειάστηκε απλά μια μπάλα ποδοσφαίρου, αρκετά χρόνια προπόνησης, ένα χαμένο πέναλτι για να γίνει ο Mr. Π.

Νικάει τους αντιπάλους του με την τεράστια δύναμή του. Με κουτουλιές μπορεί να απωθήσει στρατούς από ζόμπι, δεν νιώθει κρύο, δεν φοβάται τίποτα... Ας δούμε όμως την ηρωικότερη στιγμή του: Ιούλιος 2925. Ο πιο καυτός Ιούλιος στην ανθρώπινη ιστορία. Οι γνωστοί αδελφοί Μαλλόυ θέλουν ν' αρπάξουν την Λόλα. Ένας όμως από αυτούς δεν έσβησε καλά το τσιγάρο του και η αποθήκη πήρε φωτιά... Τη Λόλα απ' τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει; Ο Mr. Π φυσικά! Με ένα μόνο σουτ(με το οποίο ήθελε να ανοίξει τη πόρτα), γκρέμισε όλη την οροφή, επιτρέποντας έτσι στη βροχή(ήταν ο πιο ζεστός Ιούλιος με τις πιο ζεστές βροχές) να σβήσει τη φωτιά και στον καθαρό αέρα να εισέλθει στα διψασμένα πνευμόνια της Λόλα.

Ο Mr.Π είναι επίσης γνωστός για την ταχύτητα και την ικανότητα να διαπερνάει(σ.σ.γκρεμίζει) τα πάντα στο πέρασμά του. Έτρεξε λοιπόν σαν αστραπή στο κρησφύγετο των Μαλλόυ. Το τούνελ που άνοιξε στο πέρασμά του στο Μαύρο Βουνό ονομάστηκε Παντούνελ και η εθνική οδός πλέον περνάει από εκεί.

Τους Μαλλόυ, τους συνέλαβε, φίλησε τη Λόλα παθιασμένα, σούταρε την ατσάλινη μπάλα του σκοτώνοντας πέντε περιστέρια και δύο μπεκάτσες ταυτόχρονα(ρεκόρ που δεν έχει ξαναπετύχει μέχρι σήμερα) και χάθηκε στο σκοτάδι. Αυτό όμως που δεν ήξερε ήταν ότι κάποιος τον παρακολουθούσε. Κάποιος που ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με αυτόν... Κάποιος που θα γνωρίσουμε στο επόμενο επεισόδιο.

Υ.Γ.: Ex αν δεν βαρεθείς κάνε κανένα photoshop και χώσε. Εγώ όπως διαπίστωσες δεν το κατέχω!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Des ti ekane o Spanoulis sto www.fun4all.gr Ekpliktiko !!!!