Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια...



Αυτή πρώην μοντέλο που ο οικονομικός της διαχειριστής το έσκασε με την περιουσία της.
Αυτός ντετέκτιβ της κακιάς ώρας που διατηρεί γραφείο σε ένα από τα κτήρια της.
Τα μυστήρια στα οποία θα μπλεχτούν όταν αποφασίσουν να συνεργαστούν θα τους φέρουν κοντά αλλά θα τους δημιουργήσουν και προβλήματα.


Μία παλιά αλλά ξεκαρδιστική σειρά. Για μένα all time classic. Η εκλεπτυσμένη, σοβαρή και ευγενική Maddie Hayes προσπαθεί απεγνωσμένα να συνεργαστεί με τον χύμα, τεμπέλη και πλακατζή David Addison. Συνήθως καταφέρνουν να βρεθούν απέναντι στους εγκληματίες, τις περισσότερες φορές όμως υπάρχει κι ένα όπλο ανάμεσα και δεν είναι αυτοί που το κρατάνε!!! Ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο και σε κάθε επεισόδιο οι ατάκες πέφτουν βροχή!


Ο Bruce Willis έχει τεράστιο ταλέντο στην κωμωδία και εδώ είναι απλά απίθανος. Το μουτράκι της γλυκιάς Cybill Shepherd είναι το κατάλληλο για το ρόλο. Η χημεία μεταξύ τους είναι εξαιρετική τουλάχιστον στην αρχή. Η σειρά είχε μεγάλη τηλεθέαση, η οποία έπεσε όταν ο David και η Maddie επιτέλους τα έφτιαξαν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως αυτό έφταιγε, καθώς την ίδια περίοδο άρχισαν και οι τσακωμοί ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι και οι φήμες τους ήθελαν να μην ανέχονται ο ένας την παρουσία του άλλου στο πλατό. Όπως και να έχει το φαινόμενο της πτώση της τηλεθέασης αφού τα φτιάξουν οι πρωταγωνιστές από τότε λέγεται Moonlighting Curse (ας μην απορούμε λοιπόν που η Bones και ο Booth δεν είναι ακόμη μαζί!)

2 σχόλια:

JD είπε...

Εξαιρετικό!!! Φοβερές αναμνήσεις! Συμφωνώ απόλυτα για τον Bruce (τον παλιοφιλο), είναι πολύ καλός κωμικός!
Καλή συνέχεια!

Annie_Hall είπε...

Καλωσήρθες :)

Ο Bruce για ενώ τον αντιπαθώ τρομερά σαν άνθρωπο, τον λατρεύω σαν ηθοποιό. Ειδικά σε κωμικούς ρόλους μπορώ να γελάω με τις ώρες!!!