Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

No One Rests In Peace...


Άκουγα καιρό γι΄αυτή τη σειρά όμως παραείχε πολλά seasons για να πάρω την απόφαση να την ξεκινήσω(είχα και κάποιες άλλες να δω πρώτα). Έφτασε όμως και η σειρά της και πραγματικά δεν μετάνιωσα δευτερόλεπτο.


Το Shield είναι μια απόλυτα ρεαλιστική σειρά. Είναι η ιστορία του Vic Mackey και της ομάδας κρούσης. Μιας ομάδας με ένα περίεργο δέσιμο που υπό την καθοδήγηση του Βικ πέσαν στα σκατά και τότε κατάλαβαν πως έπρεπε να μάθουν να κολυμπούν. Κι έτσι ξετυλίγεται ένα απίστευτο δράμα με δυνατούς χαρακτήρες να συγκρούονται συνεχώς.

Δεν είναι απλά μια ιστορία με βρώμικους μπάτσους. Είναι πολλά παραπάνω που δεν είμαι σε θέση να εξηγείσω. Πρέπει να την δεις. Μία τεράστια γκάμα χαρακτήρων που όλοι αναπτύσσονται και κανένας δεν μένει στη σκιά. Όταν έρθει η ώρα όλοι θα βάλουν το λιθαράκι τους στο δράμα. Και γιατί χτίζονται τόσο καλά οι χαρακτήρες; Για να μπορούν να γκρεμιστούν μεγαλοπρεπώς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή!


Πέρα όμως από την ιστορία, εδώ ξεχωρίζουν και τα πιο τεχνικά στοιχεία του θέματος. Ερμηνείες συγκλονιστικές που σε ανατριχιάζουν. Ο Michael Chiklis είναι ίσως ο καλύτερος ηθοποιός που έχει περάσει από την τηλεόραση(ο Tim Roth στο Lie To Me προσωπικά μου αρέσει ελάχιστα παραπάνω). Ερμηνεύει με όλο το σώμα κι έχει το πιο εκφραστικό πρόσωπο που έχω δει. Ξεχωρίζει επίσης ο Walton Goggins στο ρόλο του πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα σε σειρά! Πολύ δυνατή ερμηνεία που όμως είναι αδύνατο να κλέψει την παράσταση από τον Chiklis. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι ανήκει στην κατηγορία one man show!


Ένα άλλο πολύ δυνατό κομμάτι είναι η σκηνοθεσία. Οι σκηνές ζωντανεύουν μπροστά σου με τον βρώμικο τρόπο των ανεξάρτητων ταινιών και γίνονται ωμές, οδυνηρές, αληθινές... Πραγματικά η καλύτερη τηλεοπτική σκηνοθεσία που έχω δει. Προσωπικά ξετρελάθηκα με τα κοντινά και τις γωνίες λήψεις που κάνουν μια απλή εικόνα να λέει τόσα πολλά!


Για το τέλος δεν θα πω τίποτα. Εξάλλου είναι από τα διάσημα φινάλε σειρών. Θα πω μόνο ότι ακολουθεί πλήρως το σκοτεινό τόνο της σειράς και είναι η τελεία στο θέμα που διαπραγματεύεται από την αρχή: τις επιλογές και τις συνέπειές τους. Όλη η σειρά αφορά αυτό ακριβώς το πράγμα, πως κάνει κάποιος μια επιλογή και κατά πόσο είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει της επιλογής του...


Και μετά από αυτά άρχισα το Lost... Δυστυχώς έθεσα πολύ ψηλά τα στάνταρς μου και δύσκολα θα ενθουσιαστώ. Ακόμη δεν έχω δει πολύ αλλά τουλάχιστον εξελίσσεται τόσο αργά(έχω δει 8 επεισόδια και πάνω από τα μισά είναι filler) που έχω χρόνο να συνηθίσω τις μέτριες ερμηνείες! Οι Λοστάκηδες μην θυμώσετε μπορεί σε λίγα επεισόδια να έχει γίνει από τις αγαπημένες μου σειρές...

68 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

αυτόν τον μαύρο τον έπιασε επειδή είχε κλέψει προφυλακτικά?:P

8 επεισόδια από ποιον κύκλο?

Annie_Hall είπε...

Από τον πρώτο ρε Aldo, από ποιον άλλο;

lt.aldo raine είπε...

ρε εγώ νόμιζα ότι έχεις δει τον πρώτο.

Annie_Hall είπε...

Όχι έσω δει σκόρπια επεισόδια και σκηνές αλλά όχι με τη σειρά κανονικά. Κάποια τα έχω δει μαζεμένα αλλά νομίζω προς τη μέση του κύκλο ή το τέλος(4 περίπου επεισόδια) αλλά θα τα ξαναδώ γιατί δεν τα είχα δει με προσοχή.

lt.aldo raine είπε...

άντε να δούμε.

μη λες πάντως για μέτριες ερμηνείες γιατί θα μπει ο άλλος και θα σκούζει:P

Annie_Hall είπε...

Δεν φταίω εγώ που από τον Σέιν και τον Βικ πέρασα στον Τζακ, την Κέιτ και τον Μπουν :Ρ Σαν παιδική παράσταση μου φαίνεται τώρα. Πάντως είναι κολλητική σειρά αυτό θα το παραδεχτώ. Ακόμη κι αν δεν γίνεται τίποτα κολλάς. Είναι βέβαια και πιο χαλαρή από τις προηγούμενες που έβλεπα και την βλέπεις και ξεκουράζεσαι, ενώ το Shield σου παίρνει ενέργεια, δεν είναι για πολύ. Είδα το ΣΚ μια σαιζόν μαζεμένη και μετά το Lost σαν νεράκι κύλαγε.

CineTV-world είπε...

1. "Άκουγα καιρό γι΄αυτή τη σειρά όμως παραείχε πολλά seasons για να πάρω την απόφαση να την ξεκινήσω"

Ακριβώς γι'αυτό δεν βλέπω Sopranos ρε γμτ!!!

2. "ο Tim Roth στο Lie To Me προσωπικά μου αρέσει ελάχιστα παραπάνω"

Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί έστω και να πλησιάζει το μεγαλείο της ερμηνείας του Chiklis... όχι να τον ξεπερνά κιόλας!!!

3. "Ξεχωρίζει επίσης ο Walton Goggins στο ρόλο του πιο αντιπαθητικού χαρακτήρα σε σειρά!"

Αν εννοείς μετά τον Ρούλη, μπορεί (αλλά και πάλι δε νομίζω)... :P

4. "Πραγματικά η καλύτερη τηλεοπτική σκηνοθεσία που έχω δει"

Από άποψη ρεαλισμού συμφωνώ.

5. "Για το τέλος δεν θα πω τίποτα. Εξάλλου είναι από τα διάσημα φινάλε σειρών"

Διάσημο μόνο για τους λίγους (και καλούς :P ;)) που το έχουν δει, γενικά δε νομίζω να είναι και τόσο διάσημο... αλλά είναι το καλύτερο-το πιο ουσιαστικό.

6. Δεν έχει καμία σχέση το LOST με το The Shield, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Το ένα είναι τελείως sci-fi επικό δράμα μυστηρίου αγωνίας (κλπ-κλπ...) και το άλλο ρεαλιστικό αστυνομικό δράμα... Και τα 2 είναι τέλεια για το είδος του, τα καλύτερα. Σου έχω ξαναπεί αρκετές φορές πως δεν είχα εντυπωσιαστεί με την 1η σεζόν (7/10)... Από τη 2η (9/10) και μετά (3η 9,5/10, 4η και 5η από 10/10) αρχίζει να ξετυλίγεται για τα καλά το απίστευτο κουβάρι... Στις 3 πρώτες σεζόν που είχαν από καμιά 20αριά επεισόδια η κάθε μία, είναι αρκετά τα fillers, αλλά κάποια από αυτά είναι πολύ γαμάτα!!! Όσο για τις "μέτριες ερμηνείες" τι να σου πω;!;!; Εντάξει, σίγουρα δεν πρόκειται να δεις ερμηνείες επιπέδου The Shield, αλλά όσο περνάν οι σεζόν και συνηθίζεις τους χαρακτήρες και ταυτίζεσαι μαζί τους... διαπιστώνεις πως όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί στους ρόλους τους... Όταν είναι αντιπαθητικός ένας χαρακτήρας δεν φταίει απαραίτητα η ερμηνεία του ηθοποιού...

CineTV-world είπε...

ΥΓ: "Είναι βέβαια και πιο χαλαρή από τις προηγούμενες που έβλεπα και την βλέπεις και ξεκουράζεσαι"

Καλά, ακόμα δεν έχεις δει και δεν ξέρεις τίποτα από την περίπλοκη μυθολογία της σειράς...

CineTV-world είπε...

Διάβασε και την καταπληκτική κριτική-μαμούθ του Dark Tyler...

CineTV-world είπε...

7. Ξέχασα να σε ρωτήσω: Τελικά το αφήνεις 4ο... ε;

Annie_Hall είπε...

1. Και ακριβώς γι΄αυτό εγώ θα το δω...

2. Με τρελαίνει πως παίζει με όλο το σώμα, με τις προφορές, με το πρόσωπο. Παίρνει όλη τη σειρά στους ώμους του(που δεν τους λες και στέρεους-αν δεις θα καταλάβεις-) και την πάει όπου θέλει. Και να σκεφτείς ότι ο ρόλος δεν είναι τίποτα το συνταρακτικό όπως του Chiklis. Ο Roth παραδίδει μαθήματα ερμηνείας ενώ θα μπορούσε να μην κουραστεί καν και να μην είναι και ενοχλητικό.

3. Πες μας ότι συμπαθείς τον Σέιν περισσότερο από τον Dex τώρα! Δεν παίζει αυτό...

5. Τι λες; Είναι πολύ διάσημο. Εγώ μόνο γι΄αυτό και του Six Feet Under άκουγα. Δεν το ξεπέρασε βέβαια το SFU.

6. Δεν τα συγκρίνω αλλά το άρχισα στο καπάκι και μου ήρθε απότομα. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά δεν περιμένω να φτάσει το Shield σε καμία περίπτωση καθώς είναι φύσει διαφορετικό και λιγότερο εντυπωσιακό είδος. Θα μπορώ όμως να το συγκρίνω με το BSG(μουαχαχα)!

Για μένα είναι απαράδεκτο να υπάρχουν fillers στο πρώτο μισό της πρώτης σαιζόν. Κάτι άνθρωποι σε ένα νησί να περιφέρονται και να ασχολούνται με χαζά θέματα. Από το 6 και μετά κάτι αρχίζει να γίνεται πάντως :)

Να μου πεις γιατί δεν είναι μέτριες. Ο Τζακ αντιδρά υπερβολικά, η Κέιτ άνευρη τελείως, ο Σώγιερ ως bad boy θέλει αλλά δεν μπορεί, ο Μπουν σαν αγγούρι... Απαράδεκτοι! Τσάρλι και Λοκ(κυρίως ο δεύτερος) είναι οι πιο καλοί(ο Τσάρλι όχι πάντα). Το ότι αντιπαθώ κάποιους χαρακτήρες δεν σημαίνει ότι φταίει η ερμηνεία του ηθοποιού! Τον Σέιν δεν ήθελα να τον βλέπω αλλά η ερμηνεία ήταν συγλονιστική, ανατριχιαστική, αληθινή!

"Καλά, ακόμα δεν έχεις δει και δεν ξέρεις τίποτα από την περίπλοκη μυθολογία της σειράς..."

Χαλαρή εννοώ τον ψυχολογικό αντίκτυπο στον θεατή. Τη μαυρίλα που πέρασα με SFU, BSG, The Shield δεν νομίζω να τη φτάσει(ούτε θέλω να το κάνει, γιατί θα το ρίξω στα ναρκωτικά).

7. Ναι τέταρτο και ξέρεις γιατί; SFU και BSG τα είδα κι αυτά αφού ολοκληρώθηκαν. Και στο τέλος τα είχα αγαπήσει τόσο που τα τελευταία επεισόδια τα έβλεπα αργά για να μην τελειώσουν. Εδώ είδα μια σαιζόν σε δύο μέρες και όσο κι αν μου άρεσε, όσο κι αν εντυπωσιάστηκα από το βάθος της, όσο κι αν έπαθα πλάκα με ερμηνείες και σκηνοθεσία μετά δεν είχε αλλάξει κάτι για μένα πέρα από τα τηλεοπτικά μου στάνταρς. Με το Six Feet Under ένιωθα άλλος άνθρωπος, σκεφτόμουν διαφορετικά, ενώ το BSG το συζητούσα μέρες, το ανέλυα μέσα μου, ξαναέβλεπα επεισόδια, γι΄αυτό δεν θα τα ξεπεράσει.

lt.aldo raine είπε...

για της ερμηνείες μάλλον θα συμφωνήσω...αλλα θα πρόσθετα και τον σώγιερ στους τσάρλι και λοκ.
κάτσε όμως να εμφανιστεί ο άρχοντας και μετά θα δεις ερμηνεία.

σώγιερ και τσάρλι έχουν και τα καλύτερα φλας μπακ.

Annie_Hall είπε...

Ο Σώγιερ μπορεί να βελτιώνεται αργότερα αλλά τώρα είναι τόσο στημένος που φαίνεται αστείος. Τουλάχιστον είναι γκομενέτο και συνέχεια ξεμπλούζωτος και γουστάρουμε. Επίσης νομίζω ότι ξέρει κάτι παραπάνω για το νησί κι έχει βρει ηλεκτρικό ρεύμα και ισιώνει τα μαλλιά του κάπου κρυφά με σίδερο. A και τα μούσια όλων είναι περιποιημένα εκτός του καημένου του χοντρούλη. Και ο Κορεάτης δεν τον συμπαθεί και τον πονάει και το στομαχάκι του. Όλοι οι άλλοι καλοπαιρνάνε...

Μέχρι στιγμής τα φλασμπάκ απλά με εκνευρίζουν αλλά δεν τα προσπερνάω γιατί φαντάζομαι κάποτε θα παίξουν ρόλο. Μόνο της γκαστρωμένης μου άρεσε κάπως.

CineTV-world είπε...

1. Εσύ όμως έχεις ήδη όλες τις σεζόν...

2. Και πάλι αμφιβάλλω πως μπορεί έστω και να πλησιάσει το μεγαθήριο Chiklis... Στο Lie to Me αυτοτελή δεν είναι τα επεισόδια; Πες μου ένα που ξεχωρίζεις για να το δω και να συγκρίνω ερμηνείες...

3. Παίζει και παραπαίζει... Ο ένας είναι ανθρώπινος (με όλα τα ελαττώματα και τα λάθη που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος) και ο άλλος όχι... Με τον Shane μπορώ να ταυτιστώ (έστω κι ελάχιστα), με τον Ρούλη όχι...

5. Α. Είναι πολύ διάσημο για τους τηλεορασόπληκτους όμως... Εγώ γενικά αναφερόμουν... Οι περισσότεροι μόνο Prison Break, LOST, Friends, Sex and the City και Desperate Housewives ξέρουν... Αν τους πεις για Shield, θα σου πουν "τι είναι αυτό;"... Β. "Δεν το ξεπέρασε βέβαια το SFU": Οι περισσότεροι "ειδικοί" δε νομίζω να συμφωνούν μαζί σου... :P Χωρίς το τραγούδι, το φινάλε του SFU δεν είναι τόσο συναισθηματικό... ενώ του The Shield δεν είχε ανάγκη από ήχο...

6.Α. Φαντάζομαι πως και γω αν άρχιζα στο καπάκι μετά το The Shield... BSG θα μου είχε έρθει εξίσου απότομα... :P Β. Και το The Shield δεν μπορεί να φτάσει το LOST άμα το πάρουμε έτσι... Και δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ λιγότερο εντυπωσιακό είδος!!! Γ. Και γω όταν δω BSG θα μπορέσω να το συγκρίνω με το LOST... Α ναι: "μουαχαχα" και γω!!! :S :P ;) :/ :)

Δ. Δεν είναι ακριβώς fillers, σε βοηθούν να γνωρίσεις τους χαρακτήρες (με τα flash backs εννοώ)... Ρε πες ότι θες για την 1η σεζόν, δε με νοιάζει, στις επόμενες είναι που ανεβάζει στροφές οι ΣΕΙΡΑΡΑ... :P

Ε. Δεν είναι μέτριες γιατί αυτοί είναι οι ρόλοι που είχαν στην 1η σεζόν... Δε γινόταν και τόσα πολλά πράγματα και δε γνωρίζαμε τόσο καλά τους χαρακτήρες... Μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα ο κάθε άνθρωπος αντιδρά τελείως διαφορετικά: Ο Jack γιατί αντιδρά υπερβολικά;;; Ας επιζούσες και συ από ένα τέτοιο δυστύχημα και να ναυαγούσες στο Νησί (το νησί του LOST είναι το Νησί... :P) κι ας μην αντιδρούσες "υπερβολικά"!!! Η Kate δεν είναι άνευρη, αλλά ελεύθερη... Αλήθεια flashback για τον Sawyer έχεις δει;;; Για τον Boone δεν λέω τίποτα και θα καταλάβεις αργότερα το γιατί... Πάντως δεν είναι καθόλου απαράδεκτοι, εσύ δε θες να καταλάβεις πως είναι διαφορετικοί άνθρωποι και πως ο καθένας αντιδρά τελείως διαφορετικά...!!! "Το ότι αντιπαθώ κάποιους χαρακτήρες δεν σημαίνει ότι φταίει η ερμηνεία του ηθοποιού! Τον Σέιν δεν ήθελα να τον βλέπω αλλά η ερμηνεία ήταν συγλονιστική, ανατριχιαστική, αληθινή!": Αυτό ακριβώς εννοούσα και γω... μη κατηγορείς τον ηθοποιό αν δεν συμπαθείς τον χαρακτήρα που υποδύεται... Και στην τελική ΔΕΝ τους γνωρίζεις ακόμα (και γω στην 1η σεζόν δεν συμπαθούσα κανέναν)!!!

Z. Μην τολμήσεις ποτέ και προσπεράσεις κανένα flashback κακομοίρα μου!!! :P Δεν είναι όλα εξίσου σημαντικά ως προς την εξέλιξη της σειράς, αλλά είναι πολύ σημαντικά για να γνωρίσεις καλύτερα τους χαρακτήρες και για να καταλάβεις γιατί κάνουν τις επιλογές που κάνουν, γιατί είναι αυτοί που είναι με άλλα λόγια...

CineTV-world είπε...

:/ :/ :/ :/ :/...!!! :P :)

ΥΓ: Καληνύχτα!!! :)

Annie_Hall είπε...

1. Δεν τις έχω ακόμη αλλά θα μου τις δώσουν έτοιμες :)

2. Δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα επεισόδια, αλλά και από ταινίες μπορείς να το δεις κάπως.

3. Ναι αλλά ειναι αντιπαθέστατος. Ο Ντέξτερ δεν σε ενοχλεί αν δεν είσαι κακός. Καλός πατέρας είναι, για μπόουλινγκ πάει, μπριζόλες τρώει... Μια χαρά άτομο!

5. Την είχε όμως τη μουσική ρε Jack. Σαν σύνολο το βλέπεις. Και κυρίως μαζί με την υπόλοιπη σειρά(που δεν έχεις δει). Οι ειδικοί ας λένε ότι θέλουν. Απλά στο SFU λυτρώνεσαι στο τέλος, έχει κάθαρση δεν σου αφήνει τέτοιο σφίξιμο. Ποιοτικά και καλλιτεχνικά και αντικειμενικά ίσως είναι καλύτερο το Shield αλλά εμένα δεν μου "μίλησε" όσο το SFU.

6.Α. Καμία σχέση όμως! Β. Είναι λιγότερο εντυπωσιακό είδος γιατί δεν χωράει ρεαλισμό, προβληματισμό(στον ίδιο βαθμό εννοώ), είναι πιο παραμύθι.

Δ. Μα δεν γίνεται τίποτα! Περπατάνε στο δάσος, παίζουν γκολφ, γκομενίζουν... Και κάπου κάπου βρίσκουν κάτι που είναι τραγικά αλλόκωτο και παράξενο κι αντί να κολλήσουν, να ψάξουν, κάνουν σαν να είναι το πιο φυσιολογικό στον κόσμο!

Ε. Μα μέτριες είναι. Είναι αμήχανοι, δεν ξέρουν που να κοιτάξουν πολλές φορές, κάνουν κάτι παράξενες γκριμάτσες(αυτός ο Μπουν από τον Τζόι πήρε αθήματα υποκριτικής).

"Ο Jack γιατί αντιδρά υπερβολικά;;;"

Σαν ηθοποιός αντιδρά υπερβολικά όχι σαν χαρακτήρας!

"Η Kate δεν είναι άνευρη, αλλά ελεύθερη..."

Σαν ηθοποιός άνευρη, τι δεν καταλαβαίνεις;

"Αλήθεια flashback για τον Sawyer έχεις δει;;;"

Ναι είδα.

Μα συμπαθώ αρκετούς! Οι ερμηνείες είναι μέτριες.

Z. Δεν τα προσπερνάω αλλά είναι βαρετά προς το παρόν.

CineTV-world είπε...

1. Καλόφαρδη!!! Και γω θέλω... :S :P

2. Από ποιες ταινίες; Μη μου πεις RD γιατί δεν μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση η ερμηνεία του (δεν εννοώ πως δεν ήταν καλός, απλά δεν με εντυπωσίασε)...

3. Ου ναι, σίιιιιγουρα!!! Άλλωστε ξέρεις πόσο πολύ τον συμπαθώ τον Ρούλη... :/ :/ :/

5. Γι'αυτό είναι πιο γαμάτο του The Shield, δε σου προσφέρει καμία λύτρωση...

6.Α. Για σένα όμως... :P

Δ. Όλα αυτά στην 1η σεζόν... Η 2η αν δεν είχε τόσο γαμάτη εναρκτήρια σκηνή θα το είχα κόψει... ;)

Ε. "Όλα αυτά στην 1η σεζόν"... :P ;)

7.Α. "Σαν ηθοποιός αντιδρά υπερβολικά όχι σαν χαρακτήρας!"

Μήπως επειδή ήθελε να αντιδρά υπερβολικά ο χαρακτήρας;!;!; :P

Β. "Σαν ηθοποιός άνευρη, τι δεν καταλαβαίνεις;"

Εσύ δεν καταλαβαίνεις!!! :S Έτσι ήταν οι ρόλοι τους!!! Εγώ στην 1η σεζόν δεν συμπαθούσα κανέναν, από τη 2η και μετά όλα βελτιώνονται αισθητά...

Γ. "Ναι είδα"

Για την παιδική του ηλικία όμως;

Δ. "Μα συμπαθώ αρκετούς! Οι ερμηνείες είναι μέτριες."

Μάντεψε την απάντηση... :P

Z. Ναι, στην 1η σεζόν και γω τα βαριόμουν... Γενικά πες ότι θες για την 1η σεζόν, αλλά απ΄τη 2η και μετά κακομοίρα μου, αν συνεχίσεις να λες τα ίδια... θα θυμώσω πραγματικά... :P ;)

Annie_Hall είπε...

2. Καλά ειδικά στο RD είναι εξαιρετικός. Δεν ξέρω τι ήθελες να κάνει για να σε εντυπωσιάσει...

5. Για σένα. Για μένα πάντα θα είναι ένα χιλιοστό κάτω από το SFU και ένα πάνω από το BSG.

Δ. Ε δεν είπα ότι είναι σε άλλη (βλέπω και το Jericho παράλληλα που αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο άλλες σειρές, κολλάς απίστευτα και δεν βαριέσαι ούτε σε μισό επεισόδιο και μου φαίνεται κάπως)

7.Α. Η υπερβολική αντίδραση δεν αποδίδεται με υπερβολική ηθοποιία :Ρ Θυμάσαι την Πέγκυ στο Κωνσταντίνου κι Ελένης;

Β. Εγώ συμπαθώ πολλούς σαν χαρακτήρες(εκτός από τον Τζακ-μακάρι να τον φάει μια αρκούδα-) κι ας μη με πείθουν(το αντίθετο από τον Σέιν, που τον μισούσα κι ας με έπειθε απόλυτα-ίσως γι΄αυτό-)

Γ. Όχι δεν είδα ακόμη :Ρ

Z. Αν συνεχίσει έτσι θα λέω τα ίδια και χειρότερα, αν όχι τότε ok :)

CineTV-world είπε...

2. Να κάνει τον Chiklis. :P

5. Ε ναι, για μένα μιλάω πάντα!!! :P

7.Α. Μλκς λες!!! :P :)

Β. SPOILER ALERT: Δε θα τον φάει καμία αρκούδα. :P

Γ. Ααααμ... :P

Ζ. Κανόνισε... :S ;) :P

Annie_Hall είπε...

2. Είναι πολύ αδύνατος ο καημένος :(

7Α. Καθόλου όμως :Ρ

CineTV-world είπε...

2. Ερμηνευτικά εννοούσα... :P

7.A. Καθόλου... "καθόλου"!!! :P

CineTV-world είπε...

ΥΓ: Το SPOILER ALERT το διάβασες; :P

Annie_Hall είπε...

YΓ: Ναι αν και το ήξερα ήδη. Απ΄ότι έχωκαταλάβει έχει και πολλές φαν κι αυτός!

CineTV-world είπε...

ΥΓ: Για πλάκα έγραψα την προειδοποίηση... Αυτός και ο Locke είναι οι 2 βασικότεροι της σειράς... Ο ένας αντιπροσωπεύει την επιστήμη-λογική και ο άλλος την τυφλή πίστη... Πρόσφατα έμαθα πως μια fan του είναι και η Eva Longoria (που είναι και τρελή fan του LOST)!!!

Annie_Hall είπε...

YΓ: Της πίστης φαντάζομαι είναι ο Λοκ(και λογικό μου φαίνεται). Πάντως είναι ο πιο συμπαθητικός :) Μετά ο Σαγίντ(μεγάλη μορφή), ο Χέρλι, ο Τσάρλι, η Κλαιρ, ο σκυλάκος(πάντα καθαρός και μυρωδάτος), το πιτσιρίκι, ο Σώγιερ.

Αντιπαθώ τον Τζακ, τον Μπουν(και το σόι του) και εκείνον τον Κορεάτη.

Το μισώ όμως το Lost γιατί είναι κολλητικό. Κυρίως γιατί κολλάω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί(ακόμη δεν είναι και καμιά γαμάτη σειρά-για μένα τουλάχιστον-).

CineTV-world είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CineTV-world είπε...

YΓ:A. Δεν ήθελε και πολύ φαντασία... :P Εγώ καλύτερα να μη σου πω ποιοι είναι οι πιο γαμάτοι χαρακτήρες της σειράς γιατί τους 4-5 δεν τους ξέρεις (και δεν πρόκειται να τους δεις στην 1η σεζόν-τον έναν μάλιστα τον πρωτοβλέπουμε στο τελευταίο της 5ης!!! :P)... Ή μάλλον θα σου πω από αυτούς που γνωρίζεις: Locke, Sawyer, Jack (μαθαίνεις να τον συμπαθείς-κατανοείς, απλά θέλει χρόνο... Πάντως είναι πολύ σημαντικός ο Jack-αναμφισβήτητα είναι εξίσου πρωταγωνιστής όσο είναι και ο Locke-απλά είναι λίιιιιγο αντίθετοι :P), Hugo, Kate και Charlie.

B. Επειδή με έσκασες με τον Boone... πάρε ένα SPOILER: Πεθαίνει στην 1η σεζόν. LOST (ξέρεις... όπως πέφτει το σήμα στο τέλος)!!! :P

Γ. Αν κόλλησες από τώρα... μετά τι θα κάνεις;!;!; :P Δεν είχα κολλήσει απ΄την 1η σεζόν!!!

Δ. "ακόμη δεν είναι και καμιά γαμάτη σειρά-για μένα τουλάχιστον"

Και για μένα δεν ήταν στην 1η. :P

Annie_Hall είπε...

"Γ. Αν κόλλησες από τώρα... μετά τι θα κάνεις;!;!; :P Δεν είχα κολλήσει απ΄την 1η σεζόν!!!"

Πιστεύω ότι κάνουν κάτι με μυστικά καρέ!!! Ε καλά είναι και μικρά τα επεισόδια και είναι και ελαφρύ. Και τα How I Met Your Mother, Big Bang Theory τα έβλεπα μανειωδώς. Απλά αυτά μου άρεσαν και πάρα πολύ ενώ το Lost όχι. Και δεν κολλάω για να δω τι θα γίνει(αφού τίποτα δεν γίνεται). Δεν ξέρω γιατί, απλά θέλω να δω! Τώρα όμως άρχισαν κανονικά οι σερές και θα χαλαρώσω λίγο :)

CineTV-world είπε...

1. "Πιστεύω ότι κάνουν κάτι με μυστικά καρέ!!!"

:P

2. Τι εννοείς είναι "μικρά" τα επεισόδια; Στις περισσότερες σειρές 40λεπτα δεν είναι; Στο BSG πόσο ήταν; Α κι "ελαφρύ" είναι το μάτι σου... :S :P :)

3. "Και τα How I Met Your Mother, Big Bang Theory τα έβλεπα μανειωδώς. Απλά αυτά μου άρεσαν και πάρα πολύ ενώ το Lost όχι"

Ακόμα στον πρόλογο είσαι όμως...

4. "Και δεν κολλάω για να δω τι θα γίνει(αφού τίποτα δεν γίνεται)"

Μετά που γίνεται της που...τάνας να δούμε τι θα λες... :P

5. "Τώρα όμως άρχισαν κανονικά οι σερές και θα χαλαρώσω λίγο"

Θα αρχίσεις και Day 8 από 24 λόγω Starbuck να υποθέσω; :P Πάντως σοβαρά με αυτό το ρυθμό δεν πρόκειται να δούμε μαζί το φινάλε του LOST και θα είναι κρίμα... :(( ;)

Annie_Hall είπε...

Kαι στο BSG 40 είναι. Στο Shield ήταν πιο μεγάλα και σε Dexter, True Blood, SFU χορταστικά 50λεπτα και 12 κάθε σαιζόν για να γουστάρουμε και να αγωνιούμε.

"Θα αρχίσεις και Day 8 από 24 λόγω Starbuck να υποθέσω; :P Πάντως σοβαρά με αυτό το ρυθμό δεν πρόκειται να δούμε μαζί το φινάλε του LOST και θα είναι κρίμα... :(( ;)"

Τι θες να κάνω μωρέ; Είμαι στη μέση του πρώτου κύκλου σε ένα ΣΚ! Έχω και ζωή :Ρ Σήμερα έχω να δω τρεις άλλες σειρές(τις δύο με παρέα, αλλά και πάλι τις προτιμώ), αν μου μείνει χρόνος θα δω και Lost! Σιγά μη χάσω το How I Met Υour Mother για το Lost...

lt.aldo raine είπε...

κολλήσαμε βλέπω...αυτά είναι:P

εγώ τον μπούν τον συμπάθησα από την αρχή...και έβριζα τον λοκ τον πούστη.

annie μην βιάζεσαι γιατί περισσότερο από όλους θα συμπαθήσεις τον ρίτσαρντ:}

καλύτερος κύκλος είναι μακράν ο δεύτερος και μετά ο πρώτος.

CineTV-world είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΝΙΕ:

1. Τα "χορταστικά" σου 50λεπτα για μένα είναι κουραστικά τις περισσότερες φορές... :P

2. "Τι θες να κάνω μωρέ; Είμαι στη μέση του πρώτου κύκλου σε ένα ΣΚ! Έχω και ζωή :Ρ"

Γιατί;!;!; :P :/ :/ :))

ΠΡΟΣ ALDO:

1. "annie μην βιάζεσαι γιατί περισσότερο από όλους θα συμπαθήσεις τον ρίτσαρντ:}"

Γιατί το λες αυτό;!;!;

2. "καλύτερος κύκλος είναι μακράν ο δεύτερος και μετά ο πρώτος."

Εσύ τέτοιες μλκς να λες!!! :S :S :S Κάθε σεζόν είναι καλύτερη απ΄την προηγούμενη και το εννοώ. :S :S :S Άκου 2η καλύτερη η 1η (η χειρότερη)!!!

lt.aldo raine είπε...

1.ρε σε όλες αρέσει ο ρίτσαρντ...μη με ρωτήσεις γιατί...ίσως να φταίει το βαμμένο μάτι:P

2. εσύ λες μαλακίες:P
ο δεύτερος είναι μακράν ο πιο καλοφτιαγμένος...τα υπόλοιπα έχουν ελαττωματάκια.

Annie_Hall είπε...

Ποιος είναι ο Ρίτσαρντ;

lt.aldo raine είπε...

α ναι και κάτι άλλο... How I Met Your Mother η Californication??

lt.aldo raine είπε...

όλοι αυτό αναρωτιόμαστε annie:P
αργότερα θα εμφανιστεί.

CineTV-world είπε...

1. "How will Evangeline Lilly react when it's all over? "I am going to cry like a baby when this show ends... It's been so intense that for it to come to an end is going to be life-changing.": Το καημένο το Evangelinάκι μου!!! :( :P

2. Να πως διαφημίζουν σωστά το πολυαναμενόμενο φινάλε μιας σειράς:

"Lindelof on the series finale: "There are some who will say it's the worst ending in TV history, and to balance that out over here... my mom."" :P :/ :/

CineTV-world είπε...

1. Ρε ΔΕΝ είναι βαμμένο μάτι!!! Απλά έχει πολύ πυκνές βλεφαρίδες ο άνθρωπος και απ΄το δημοτικό τον κορόιδευαν... Το είπε σε συνέντευξη... Ακόμα και στα γυρίσματα του LOST, στις αρχές που δεν ήξεραν... του ζήτησαν να μη βάφεται τόσο πολύ!!! :P :))

2. Τον κακό σου τον καιρό, βλαμμένε. :S :S :)

lt.aldo raine είπε...

1.πίστεψε με τον καταλαβαίνω:}
πάντως εμενα βαμμένο με φαίνεται.

2.αφού είναι ρε βλάκα...οποιον θες ρωτα:P

CineTV-world είπε...

1. Και συ έτσι είσαι;!;!; :P Άλλο τι σε φαίνεται και άλλο τι είναι πραγματικά...

2. Εντάξει... ρωτάω εμένα:

-Έτσι είναι;
-ΟΧΙ!!! :P :/ :)

lt.aldo raine είπε...

στο περίπου...άσε δούλεμα που έτρωγα μικρός:P
ρε από το βαμμένο μάτι άλλοι είχαν βγάλει θεωρείς τρελες.

πες στον εαυτό σου ότι λέει μαλακίες:P

CineTV-world είπε...

1. "ρε από το βαμμένο μάτι άλλοι είχαν βγάλει θεωρείς τρελες"

Για σένα ή για τον Richard το λες αυτό;!;!; :P :))

2. Δεν μπορώ ποτέ να του πω ψέματα, το καταλαβαίνει αμέσως... με τίποτα δεν ξεγελιέται ρε γμτ!!! :( :P :/

lt.aldo raine είπε...

χαχαχ ναι για μένα είχαν βγάλει θεωρίες:P
για το lost ρε... ότι είναι μπιπ...και αλλα τέτοια όμορφα.

ρε είναι καλύτερος μην επιμένεις:]

CineTV-world είπε...

1. Ο καθένας όσα καταλαβαίνει λέει...

2. Εσύ μην επιμένεις, είναι τόσο "φτωχή" η 2η σεζόν!!! Συγκριτικά με τις επόμενες πάντα... Ειδικά με 4η και 5η είναι τεράστια η διαφορά τους. Έχουμε μάθει τόσα πράγματα (ειδικά στις 2 τελευταίες πάλι) από τότε που βλέπαμε τη 2η...

lt.aldo raine είπε...

και τι έγινε ρε που μάθαμε τόσα πράγματα??
ο δεύτερος παραμένει ο πιο καλοφτιαγμένος.

CineTV-world είπε...

Για σένα και για όσους μλκς συμφωνούν μ'αυτή την άποψη... Όλοι οι υπόλοιποι ξέρουν πως κάθε νέα σεζόν του LOST είναι καλύτερη απ΄την προηγούμενη... αυτό είναι απαράβατος κανόνας. :P

Annie_Hall είπε...

"How I Met Your Mother η Californication??"

Εννοείται How I Met Your Mother!

Με τα άλλα δεν ασχολούμαι γιατί δεν πολυκαταλαβαίνω :/

CineTV-world είπε...

Τι δεν πολυκαταλαβαίνεις μαρή; Απλά δεν ξέρεις τον Richard ακόμα... αλλά δεν μιλάμε και για κβαντική φυσική (αν κι έχει σχέση με το LOST :P)!!!

Annie_Hall είπε...

Ε όταν τον δω θα σας πω αν είναι βαμμένο το μάτι του ή όχι :)

CineTV-world είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
CineTV-world είπε...

Ρε αφού δεν είναι λέμε, το εξήγησε ο άνθρωπος, από μικρό τον κοροϊδεύουν... Μπορεί να μοιάζει με βαμμένο μάτι, αλλά έχει πυκνές βλεφαρίδες...

lt.aldo raine είπε...

σε άλλες ταινίες που έχει κάνει δεν είναι τόσο έντονο πάντως.

""Εννοείται How Η Met Your Mother!""

θα δω σήμερα και τα 2 και βλέπουμε.
πάντως το Californication με τραβάει πιο πολύ.

σαρανταλεπτα είναι τα επεισόδια?

CineTV-world είπε...

Στο Dark Knight τον έχω δει μόνο και τόσο έντονο ήταν.

Annie_Hall είπε...

"σαρανταλεπτα είναι τα επεισόδια?"

Στο Californication ναι sto ΗΙΜΥΜ 20λεπτα!

lt.aldo raine είπε...

annie στο how η met your mother...ο αφηγητής υπάρχει σε όλα τα επεισόδια??
ρε είναι πολύ γαμώτο!!!αλλα εκεί που άρχισα να μπαίνω στο κλίμα...άρχισαν να γαμιούνται και οι υπότιτλοι.
και τώρα πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες για να κατεβει.

Annie_Hall είπε...

Ναι σε όλα. Βρες άλλους υπότιτλους, ή συγχρόνισέ τους αν δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα. Γιατί το ξανακατεβάζεις;

Γαμάτο δεν είναι; Ο Barney πόσο θεός είναι; Μόνο ο Τεντ είναι βλάκας. Α υπότιτλους μόνο από το x-subs! Τα παιδιά έχουν κάνει γαμώ τις δουλειές και το επεισόδιο είναι τρεις φορές καλύτερο με τους υπότιτλους :) Που είσαι ακριβώς;

lt.aldo raine είπε...

ωραία πολύ γαμάτος με φάνηκε.
κατέβασα και από αλλου αλλα πάλι στο ίδιο σημείο χαλάνε.
το αφίσα ανοιχτό...λογικά μέχρι να πάω σπίτι θα έχει κατεβει...και επειδή είμαι και λίγο άρρωστος...μέχρι αύριο θα έχω τελειώσει σίγουρα τον πρώτο κύκλο.

ελάχιστα είδα ρε...10 λεπτά από pilot.
βεβαια πρόλαβα να λατρέψω είδη τον τύπο που έχει μανία με τα κοστούμια και ψάχνει λιβανέζα...μάλλον θα γίνει ιδέα:P

Annie_Hall είπε...

Μάλλον; Ιδέα ήταν πάντα! Από το πρώτο δευτερόλεπτο...

lt.aldo raine είπε...

κάτσε..μπορεί αργότερα να μην με αρέσει η εξέλιξη του.

Annie_Hall είπε...

"κάτσε..μπορεί αργότερα να μην με αρέσει η εξέλιξη του."

Ειδικά εσένα αποκλείεται!

lt.aldo raine είπε...

τελικά είχες δίκιο.
ρε τον λατρεύω τον τύπο!!!
είναι κάτι παραπάνω από ιδέα...είναι κουλτούρα:P
αγγίζει επίπεδα joey tribbiani.

όσο για την σειρά...μέχρι τώρα είναι καλύτερη από τα φιλαράκια...με πονάει όλο το πρόσωπο.

ο marshall είναι ίδιος με έναν φίλο μου και στις αντιδράσεις του με θυμίζει waltz.

αγαπάμε κάργα καναδά εννοείτε.

Annie_Hall είπε...

Δεν το δέχομαι ότι είναι καλύτερο από Φιλαράκια αλλά τελοσπάντων...

Λατρεύουμε Καναδά, Λιλούκα, Μαρσουλίνο. Μισώ Τεντ!!!!

lt.aldo raine είπε...

βρε είναι ακούμε.
πιο πολύ γέλιο μπορεί να μην έχει αλλα είναι καλύτερο.

η lily δεν με αρέσει...ο ted είναι μια χαρά.
ρε victoria θα επιστρέψει ποτε????

το επεισόδιο με το παρελθόν του θεού είναι ότι καλύτερο έχω δει σε κωμωδία.

Annie_Hall είπε...

Τι μου θύμισες... Πάντως είναι από τις ελάχιστες σειρές που έχω βάλει ένα επεισόδιο να το ξαναδώ στο καπάκι!

lt.aldo raine είπε...

e itan episdiara to sigekrimeno.
gamata kseekinise k o deuteros kiklos.

Annie_Hall είπε...

2ος 3ος δεν υπάρχουν. Ο τέταρτος κάνει λίγο κοιλίτσα(όπως και ο Μάρσαλ, και οι γυναίκες-που ήταν αμφότερες γκαστρωμένες-) αλλά ο πέμπτος ίσιωσε. Έχει μερικά από τα καλύτερα επεισόδια :)

lt.aldo raine είπε...

μου γκαστρώνουν την καναδέζα??
πιο λογικό θα με ακουγόταν άμα γκάστρωνε αυτή τον ted:P

Annie_Hall είπε...

Την ηθοποιό ρε, όχι στη σειρά. Και προσπαθούν να κρύψουν τις κοιλιές και κουβαλάνε κάτι γιγάντιες τσάντες και είναι λιγάκι γελοίο!!!