Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ιαπωνική Ποπ 2009 - Τα 10 Καλύτερα Τραγούδια του Oricon Countdown (10)

Πέρυσι δεν το έκανα λόγω... λοιπόν το ξέχασα! Φέτος όμως λέω να το ξανακάνω. Κυρίως επειδή το 2009 ήταν η 10η επέτειος των αγαπημένων μου Arashi και επειδή είμαι biased fangirl... So there!
Δεν θα το κάνω με τη σχολαστική λεπτομέρεια που έκανα το προηγούμενο Oricon Countdown αλλά... Επίσης μπορεί να επιστρέψω με πανάρχαια Oricon Top10s από τα 80s γιατί μου αρέσει η αρχαία Jpop.
Ehm without further ado...

Kanjani8 - Kyu Jou Show!


Για το γκρουπ: Έχω μιλήσει για τους Kanjani8 παλιότερα. Είναι πολύ δημοφιλείς πλέον. Περισσότερο από τους NewS τουλάχιστον. Εξακολουθώ να τους λατρεύω σε υπερβολικό βαθμό!

Για το τραγούδι: Χορευτικό. Από αυτά που χόρευε η γιαγιά σας στα νιάτα της. Funky jazz και χαρωπή διάθεση! Το γεγονός ότι οι Kanjani8 σπάνια συμβαδίζουν με τους μοντέρνους καιρούς τους κάνει ακόμα πιο γαμάτους!




Σχόλια: Γυαλιστερές στολές, funky μαλλιά και ένα σόου κατευθείαν από την τηλεόραση των 50s. Λατρεύω υπερβολικά τα μαλλιά του Maru σε αυτό το βίντεο και θέλω να τα παντρευτώ (τα μαλλιά όχι το Maru!). Ο Tacchon είναι ένας κούκλος όπως πάντα και θα συνεχίζω να τον λατρεύω ως το Νο3 μου στους Johnnys.

2 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

αχα...αυτοί με αρέσουν:P

πολλά πολλά μπράβο στον ενδυματολόγο του συγκροτήματος!!!!

a2a είπε...

Είναι πάρα πολύ αστείοι και έχουν πολλούς άντρες φαν!