Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ιαπωνική Ποπ 2009 - Τα 10 Καλύτερα Τραγούδια του Oricon Countdown (08)

Και σήμερα το Νο8!

Yusuke - Himawari

Για τον τραγουδιστή: Ο (Kamiji) Yusuke είναι μέλος των πασίγνωστων Shuchishin. Τους είχε δείξει μέχρι και η ελληνική τηλεόραση γιατί είχαν πάει τα ζώα που έπαιζαν στο Big in Japan να τραγουδίσουν μαζί τους *facepalm*. O Kamiji Yusuke είναι ο πιο δημοφιλής από τα 3 μέλη. Το blog του λαμβάνει μια γελοιωδώς τεράστια ποσότητα επισκέψεων και σχολίων καθημερίνα. Για την ακρίβεια... είναι το Νο1 blog σε επισκέψεις στον κόσμο. Ακόμα και εγώ το έχω διαβάσει τουλάχιστον 5-6 φορές. Τον βρίσκω τρομερά γλυκούλη!

Για το τραγούδι: Είναι χαριτωμένο, αισιόδοξο (λίγο συγκινητικό επίσης Τ_Τ) και, εμ, reggae. Αν νομίζατε ότι η reggae πέθανε στην Ιαπωνία κάνετε λάθος! Αλλά τι λέω; Το ξέρατε ότι υπήρχε για να νομίζατε ότι πέθανε; I don't think so... Τέλος πάντων Himawari σημαίνει Ηλιοτρόπιο και είναι από τα αγαπημένα λουλούδια των Ιαπώνων. Επίσης είναι το λουλούδι μου καθώς γεννήθηκα Αύγουστο!




Σχόλια: Παιδάκια! Μου θυμίζουν εμένα στην ηλικία τους το καλοκαίρι! Είχαμε και μεις μυστική βάση (στη σοφίτα του σπιτιού μου) και κάναμε αποστολές. Επίσης... ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ! My ovaries are about to explode from the cute! Είμαι σίγουρη ότι έχω ξαναδεί το μικρό μικρό κάπου... Σε κάποια σειρά... Το τέλος αυτού του βίντεο... Τ___Τ

1 σχόλιο:

lt.aldo raine είπε...

κατευθείαν για γιουροβίζιον τζούνιορ είναι:P

ωραίο είναι πάντως.