Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ιαπωνική Ποπ 2009 - Τα 10 Καλύτερα Τραγούδια του Oricon Countdown (07)

Και στο 7 βρίσκουμε ποιους άλλους:

KAT-TUN - RESCUE

Για το γκρουπ: Σας το πα θα τους βρούμε και σε άλλη μια θέση του Τοπ10. 2 single έβγαλαν τη χρονιά και τα 2 πήγαν στο Τοπ10. Πρόσφατα ανακοίνωσαν και την κυκλοφορία νέου single με τίτλο Love Yourself (καλύτερος τίτλος που έχουν για τραγούδι κατά τη γνώμη μου και ξέρω γιατί το λέω...).

Για το τραγούδι: Το αγαπημένο μου πλέον τραγούδι από KAT-TUN. Δεν είχα ιδέα τι ακριβώς θα ήταν με τέτοιο τίτλο ΑΛΛΑ τα έσπασε! Ηλεκτρονικό dance θα το χαρακτήριζα. Όταν είχε βγει λίγο το preview που δεν ήταν ούτε ένα λεπτό το ερωτεύτηκα τόσο πολύ, που το άκουγα στο repeat επί 4 ώρες συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα. Αδιαμφισβήτητα το άξιζε να πουλήσει τόσο καλά. Το ρεφρέν είναι όλο στα αγγλικά αλλά νομίζω ότι το καταλαβαίνετε.




Σχόλια: Το καλύτερο τους βιντεοκλίπ σίγουρα. Σοκαριστείτε ελεύθερα: Έχει γυναίκες χορεύτριες! Λατρεύω το beatbox του Maru και τη ραπ του Koki. Επίσης το χορευτικό interlude είναι ωραία τοποθετημένο. Δεν μπορώ να βρω κάτι κακό ή κάτι αστείο σε αυτό το βιντεοκλιπ... Παραείναι γαμάτο! *____*

7 σχόλια:

Μαριλένα Ρίζου είπε...

*sigh* <333

lt.aldo raine είπε...

αυτό είναι γαμάτο...και το video clip επίσης.

FDK είπε...

beatbox+Koki's rap
είναι τα δύο στοιχεία που κάνουν το τραγούδι γαμάτο!

a2a είπε...

*nods* Awesome song right?
Για να δούμε τι θα είναι και το Love Yourself!

Erisadesu είπε...

ti einai to oricon?
kai giati toso arashi?
diladi eleos den ftanei pou tragoudane oloi mazi
den ftanei pou den exoun fwnes poulane kai san treloi....
kai pou skata einai o yama pis me to loveless? i farewell.. i opws skata legete...auto toulahiston ton katun to rescu mou aresei... an kai entaxei den skizw kai to esorouxo...

Erisadesu είπε...

a nai kai to beatbox ti malakia kait o evalan? egw kanw kalutero...
eidika otan klano...

Arsinoi είπε...

Oricon = Τα ιαπωνικά charts!
Τι να κάνουμε; Αυτοί αρέσουν στον κόσμο, αυτοί διασκεδάζουν τις μάζες, αυτοί πουλάνε. Ο κυρ Johnny ξέρει καλύτερα απ' όλους.