Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ιαπωνική Ποπ 2009 - Τα 10 Καλύτερα Τραγούδια του Oricon Countdown (02)

Νο2 απόψε!

Arashi - Ashita no Kioku / Crazy Moon ~Kimi wa Muteki~


Για το group: Ε ναι είχαν το καλύτερο 10 year anniversary ever! Ξεπατώθηκαν στη δουλειά αλλά ο κόσμος τους αντάμειψε και με το παραπάνω! Στην Ιαπωνία τα boybands όχι μόνο καλά κρατούν, αλλά φτάνουν άνετα τα 10 χρόνια και τα ξεπερνάνε. Και οι Arashi σαν το καλό κρασί, βελτιώνονται με τον καιρό!

Για τα τραγούδια: Double A-side με μια μπαλάντα και ένα 80s style χορευτικό κομμάτι. Το Ashita no Kioku (Οι αναμνήσεις του αύριο) ήταν θεματικό στη σειρά του αντρούλη μου... εεεε του Sakurai Sho, The Quiz Show Golden . Το Crazy Moon ~Kimi wa Muteki~ (Είσαι ανίκητη) ακουγόταν σε μια σειρά διαφημιστικά. Ομολογώ πως τις πρώτες φορές που άκουγα το Ashita no Kioku με έπιαναν τα ζουμιά ενώ ακόμα χορεύω το Crazy Moon όποτε το ακούω.





Σχόλια: Τι όμορφο που είναι το Ashita no Kioku... Και ο Sho *wipes drool* ειδικά όταν λέει τη γέφυρα του τραγουδιού... 重ねあった胸の奥に、喜びと悲しみ、温もりと憎しみ ΘΕΪΚΟΣ ΣΤΙΧΟΣ! (Στοιβαγμένα μέσα στο στήθος μου: η χαρά και η λύπη, η ζεστασιά και το μίσος)
Το Crazy Moon έχει πολύ crazy και δύσκολη χορογραφία! Είναι απόλαυση να το βλέπεις, γιατί για να το μιμηθείς ούτε λόγος! XD