Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ιαπωνική Ποπ 2009 - Τα 10 Καλύτερα Τραγούδια του Oricon Countdown (01)

Και αισίως το Νο1! ^_^

Arashi - Believe/ (Yano Kenta starring Ohno Satoshi) Kumori nochi kaisei

Για το group: Ναι μιλάμε για τέτοια επιτυχία. 4 single στο Top 5 και επίσης το Νο1 album της χρονιάς (που ήταν και το μοναδικό Ιαπωνικό στα παγκόσμια charts - ψάξτε το, ξεπέρασε και τη Madonna σε πωλήσεις) , τα Νο 1 και Νο 2 μουσικά DVD της χρονιάς. Αυτά συν 3 πολύ επιτυχημένα τηλεοπτικά σόου και 4 dramas (Ohno, Jun, Sho, Aiba) , 1 ταινία (Sho) και 1 τηλεταινία (Nino) και 3 sold out συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Tokyo (οι πρώτοι που το καταφέρνουν για 3 συνεχόμενες μέρες) και οι Arashi ήταν μακράν οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες δραστηριότητες στην Ιαπωνία φέτος. Θύελλα που σάρωσε και συνεχίζει να σαρώνει και τώρα που μπήκαμε στο 2010! Συνεχίστε έτσι παιδιά!

Για τα τραγούδια: Το Believe είναι από τα καλύτερα Arashi τραγούδια. Δεν είναι να απορεί κανείς που έφτασε Νο1. Ήταν θεματικό στην ταινία του Sho που σκηνοθέτησε ο Takashi Miike, το θεϊκό Yatterman (την οποία υποτιτλίζω στα ελληνικά ^_^). Το σκοτεινό βιντεοκλίπ έρχεται σε αντίθεση με το μύνημα ελπίδας του τραγουδιού αλλά είναι εξαιρετικό. Το Kumori Nochi Kaisei (Συννεφιά που το γυρίζει σε λιακάδα) είναι solo του αρχηγού Ohno για drama Uta no Onii-san οπότε έχει ένα παιδικό (αλλά jazzy) feeling.





Σχόλια: Πως τα καταφέρνουν να δείχνουν πάντα τόσο ωραίοι και κάθε χρόνο να ομορφαίνουν πιο πολύ! That's Johnnys for you! Επίσης, αν και ο Sho είναι το Νο1 μου, ο Ohno είναι το Νο2 μου και στο Kumori Nochi Kaisei είναι ένα κουκλάκι! リーダずっと愛してるよ!最高の声、最高の才能!