Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Οι καλύτερες και χειρότερες violent movies;


Βρήκα ένα άρθρο με τις καλύτερες και χειρότερες violent movies. Είναι πραγματικά ηλίθιο!!! Ο τύπος που το έγραψε πρέπει να είναι... Δεν ξέρω τι αλλά είναι πολύ! Και δεν θα απορήσω που στα best δεν είναι το Kill Bill. Το ότι ταινία του Tarantino(εκτός από το Natural Born Killers) δεν υπάρχει σε καμία από τις δύο λίστες μόνο θετικά μπορώ να το αντιμετωπίσω καθώς έχω βαρεθεί να εξηγώ και να υπερασπίζομαι τις ταινίες του σε σχέση με αυτό το θέμα.

Το ότι όμως το Fight Club και το υπέροχο Funny Games είναι στις χειρότερες δεν μπορώ να το καταλάβω! Υπάρχει ένας συλλογισμός βέβαια αλλά και πάλι...


Οι καλύτερες:

Unforgiven
Natural Born Killers
Saving Private Ryan
Torn Curtain
The Boondock Saints
Three Kings
Straw Dogs

Και οι χειρότερες(;):


The Texas Chainsaw Massacre
Hostel
Fight Club
Funny Games
Home Alone (Σε αυτό πάντως συμφωνώ απόλυτα. Ο πιτσιρικάς είναι στυγνός σαδιστής και το κάνει να φαίνεται και χαριτωμένο)
Raiders of the Lost Ark
Hard Candy

Λεπτομέρειες εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Saving Private Ryan sta kalitera?? kai ante, pes aftos pou egrapse to arthro den gnwrizei tipota apo kinimatografo, to Three Kings pws to kolise ekei?? Eimaste sovaroi, to THREE KINGS?????????????

Annie_Hall είπε...

Ο τύπος δεν πάει καλά εγώ το λέω! Έχει πολύ περίεργο συλλογισμό! Για το μόνο που τον παραδέχομαι(και είναι και ο λόγος που έκανα το post) είναι για το Home Alone γιατί μέχρι τώρα πίστευα πως μόνο εγώ ανατρίχιαζα και λυπόμουν τους καημένους που κάναν ντου στο σπίτι του μικρού.

theachilles είπε...

Όντως άσχετο το κατά τα άλλα καταπληκτικό το Three Kings. Σιγά τη βιαιότητα.
Το Saving Private Ryan είναι η χειρότερη των χειρότερων και το Natural Born Killers δε φτάνει ούτε στο μικρό δακτυλάκι ούτε τον Fincher ούτε τον Haneke.
Πιο σωστή επιλογή το φοβερό και τρομερό Straw Dogs του μέγιστου Peckinpah. Αλήθεια, που είναι το Wild Bunch;;

Annie_Hall είπε...

Το πόσταρα μόνο για να γελάσουμε(κι επειδή όπως ξανάπα συμμερίζομαι την άποψη του για το Home Alone). Οι λίστες είναι τουλάχιστον γραφικές. Δεν καταλαβαίνω καν το violent movies σαν είδος.

Πάντως το Straw Dogs είναι όντως απίστευτη ταινία, από την άλλη τον Ryan δεν πρόκειται να τον δω ποτέ.