Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Αυτά είναι...


Ωραία εβδομάδα διανύουμε!!! Τη μια μέρα η τριάρα της Ανόρθωσης, την άλλη η πεντάρα του Ολυμπιακού! Φέτος στο Καραΐσκάκη ΔΕΝ χάνουμε(φτου,φτου)!!! Και το ότι κερδίσαμε τη Νοτζετέτοια σαφώς και δε λέει τίποτα αλλά η ωραία μπαλίτσα που είδαμε λέει πολλά!


Δεν είμαστε καλοί σε όλη τη διάρκεια αλλά παίξαμε ξεκούραστα και χωρίς άγχος! Όπως ακριβώς έπρεπε χάρη στο πρώτο αποτέλεσμα. Δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω άλλωστε. Ούτε να τρελαινόμαστε, ούτε τίποτα! Ελπίζω να ήταν ένα απλό ορεκτικό και το...κυρίως να έρθει την Κυριακή!


Ο Diogo υπέροχο (φτου, φτου ξανά)... Έλειπε ένας τέτοιος παίκτης και ήταν φανερό. Ευκολία στο σκοράρισμα που θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο μέλλον... Κι ο Τόρο πολύ καλός και ο Άτζας...όπως πάντα άλλωστε! Σε αυτόν που θα σταθώ είναι(ποιος άλλος) ο Φερνάντο!!! Πολύ καλό παιχνίδι. Σε όλα μέσα κι αν έβαζε κι ένα γκολ θα τα είχε κάνει όλα!


Ο Λέτο μου άρεσε πολύ επίσης! Είδαμε και τον Τζόλε ξανά(ο οποίος πρέπει να πάρει κανένα κιλό)... Έβαλε και γκολ(2!!!) ο Kovacevic! Ωραία βραδιά... Ειλικρινά περίμενα να το πάρουμε αβάδιστα το παιχνίδι αλλά πέντε(5!) γκολ ούτε που το φανταζόμουν! Μετανιώνω φρικτά που δεν πήγα γήπεδο αλλά τι να κάνεις. Έτσι είναι αυτά!


Καλή επιτυχία και στην κλήρωση τώρα και μακάρι να πάνε όλα καλά και να κληρωθούμε με ευκολάκια πάλι... Πάει για UEFA η ομάδα ρεεεε! Ok συνέρχομαι στα γρήγορα αλλά νομίζω επιτρέπεται να ονειρεύομαι ε;;; Έχω ξαναπεί πως δεν το θεωρώ και κάτι σπουδαίο σαν διοργάνωση αλλά το ότι θα έχουμε κάτι πιο...δύσκολο να ασχολούμαστε καλό είναι! Πάντα τέτοια αγοράκια μου και μακάρι να μην τελειώσουν οι μπαταρίες του Diogo και το κέφι του Fernando!

5 σχόλια:

Jimbo είπε...

Μόλις γύρισα από το γήπεδο! Ούτε εγώ περίμενα την 5άρα και φοβόμουν μήπως κωλοβαρέσουν ομαδικά αλλά το κατευχαριστήηκα.

Τώρα έχουμε το αλάνι την Κυριακή! :))

Annie_Hall είπε...

Αααχ τυχερέ! Εγώ βαριόμουν να πάω. Δεν το σκέφτηκα καν να σου πω! Έλεγα θα μας πάρει πάλι ο ύπνος... Μη συνεχίσουν μόνο το "ένα καλό ματς δύο άθλια" γιατί δεν θα το αντέξω!

Ανώνυμος είπε...

Egw apogohteutika filtath Annie Hall otan pathsa to link apo to onoma sou sto cinenoxoi.com kai mou bgale sxolia gia ton Olympiako!!Kai malista eida oti ta egrapses esy. Tespa edw einai site gia tainies alla osfp!Hmarton paragka pali oe oe!!!Xairesai gia mia nikh pou omades san ton paniwnio exoun kanei xalara prin merika xronia!Paikse me mia allh amyna opws tou ofh kai meta pes an exeis euxairia sto skorarisma!!!

Ανώνυμος είπε...

Kai kala tha kanete eseis oi olumpiakoi na ferete kanena ponto sthn ellada giati katrakulame polu teleutaia!! Papste na exete panta stoxo to prwta8lhma kai kante kati sthn eurwph!Eidallws afeiste allous na pane sthn Eurwph pou mporei na feroun apotelesmata!!

Annie_Hall είπε...

Ανώνυμε 1: Scroll Down... Έχει ταινίες

Ανώνυμοι both: Οι βαθμοί έρχονται... Θα το σηκώσουμε το κυπελλάκι!! Τουλάχιστον τις τριάρες τις Ευρωπαϊκές εμείς τις τρώμε καλοκαίρι που είναι ο κόσμος στις παραλίες και δεν τις θυμόμαστε μετά(μην ακούσω για εφτάρες...δαγκώνω!)...