Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Το Κακό 2: έρχεται...

Το ότι ετοιμάζεται Κακό 2 φαντάζομαι το γνωρίζετε. Μετά το πολύ επιτυχημένο κατά τη γνώμη μου πρώτο έρχεται το sequel ή για να το καταστρέψει(που δεν θα είναι κάτι πρωτοφανές) ή ως η βελτιωμένη εκδοχή του.

Το Κακό είναι μία ταινία που είχα ευχαριστηθεί πολύ. Γέλασα με την ψυχή μου και που μου έδωσε ελπίδες ότι αυτή η χώρα μπορεί να δημιουργήσει κάτι περισσότερο από σαχλές κωμωδίες, υπερπαραγωγές εποχής(που στην πλειοψηφία τους είναι βαρετές, διαρκούν πολύ και προσφέρουν ικανοποίηση μόνο στους συντελεστές τους που νομίζουν ότι ξαφνικά γίναμε Hollywood) ή βαριά κουλτούρα(που τις περισσότερες φορές μιλάμε για αριστουργήματα).

Ίσως να υπάρχουν τελικά απενεχοποιημένοι άνθρωποι που δεν παίρνουν τους εαυτούς τους στα σοβαρά και βλέπουν το σινεμά σαν αυτό που πραγματικά είναι: μέσο διασκέδασης. Όχι μόνο για τους θεατές αλλά και για τους δημιουργούς! Τα γυρίσματα λοιπόν έχουν αρχίσει και την Κυριακή όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε περάστε μια βόλτα από το πάρκινγκ του παλιού ιπποδρόμου στο Φάληρο στη μία το μεσημέρι για να κάνετε το ζόμπι!!!



Το τρέιλερ του πρώτου, έτσι για να το θυμηθούμε...

4 σχόλια:

a2a είπε...

Όχι ρε! Αλήθεια;;; Θεϊκό!!! Το Κακό είναι υπέρτατη ταινία! Ελπίζω να υπάρξουν και άλλες τέτοιου είδους στην χώρα μας!

Annie_Hall είπε...

Καλώς τα παιδιά...

Ζω για τη μέρα που cult ελληνικός κινηματογράφος δεν θα είναι μόνο οι ταινίες με τον Γκουσγκούνη!

andy είπε...

το κακο ειναι η καλυτερη ταινια cult που εχει γυριστει στην ελλαδα και περιμενς και το sequel για να νιωσω καλυτερα.ελπιζω να μην ειναι μαλακια...

Annie_Hall είπε...

Όλοι αυτό ελπίζουμε...