Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ: 2-0


Μπράβο Darko!!! Όπως πέρυσι ξεκινάει η χρονιά κι ελπίζω να μην χαλάσουμε πάλι κάπου στα μισά. Καλές οι μεταγραφές δεν λέω και ο Diogo είναι εξαιρετικός αλλά πάλι ο Darko μας ξελάσπωσε. Λίγο χαζό ήταν για ντέρμπι αλλά δε βαριέσαι αφού κερδίσαμε στο τέλος δεν πειράζει!!! Ο Κυργιάκος γίνεται κάθε μέρα και πιο αντιπαθής. Ο μικρούλης Παπαδόπουλος ήταν αρκετά ευχάριστη έκπληξη(πόσοι Παπαδόπουλοι έχουν μαζευτεί σε αυτή την ομάδα πια;) όπως και ο Ντομί...


Η αγωνιστική ήταν καλούτσικη, για τον ΠΑΟ σκόραρε το πουλέν της ex ο Ρουκάβινα η οποία αναφώνησε τη φράση "το λεγα εγώ ότι είναι παικταράς"!!! Ας ετοιμαστεί να της κάνει μήνυση γιατί δεν πρόκειται να ξανασκοράρει!(ευτυχώς δεν συμπαθεί Diogo και Kovacevic)... Η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή της χρονιάς αφού όμως μας έβγαλε την ψυχή. Ίσως ο πιο ωραίος αγώνας της αγωνιστικής!!!


Επίσης(για να συνεχίσουμε με τα ποδοσφαιρικά) σήμερα έγινε η κλήρωση για το UEFA... Ενδιαφέροντα τα νέα από εκεί καθώς κληρωθήκαμε με: Γαλατάσαραϊ, Μπενφίκα, Χέρτα και Μέταλιστ. Τη Γαλατά τη φοβάμαι. Δύσκολη πολύ ομάδα και παίζουν πάντα με πάθος. Μπενφίκα και Χέρτα παλεύονται εύκολα αλλά θέλουν πολύ σοβαρότητα αν δεν θέλουμε να γίνει της...Ανόρθωσης. Και εκεί που θα σταθώ είναι η Μέταλιστ... Όποιος έχει την παραμικρή λεπτομέρεια ας την αναφέρει! Απ' ότι έμαθα ιδρύθηκε το ίδιο έτος με μας και σαν ομάδα δεν έχει καταφέρει και πολλά. Ρίχνοντας μια ματιά στο ρόστερ επίσης μπορώ να υποσχεθώ πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τους εκφωνητές!

2 σχόλια:

horny sloth είπε...

ελπίζω μόνο να μην ζήσουμε σκηνές...metal με αυτήν την "αδυναμη" ομαδα του ομίλου.

Annie_Hall είπε...

Χε χε! Τίποτα δεν αποκλείεται... Ολυμπιακός είναι αυτός!