Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

When fandoms collide...

Αφιερωμένο στην αγαπημένη μου Annie Hall! Όταν σε συναντήσω ελπίζω να στο δώσω και από κοντά... Προς το παρόν... Απολαύστε Brad Pitt, Quentin Tarantino, SMAP και φαγητό! Ο άντρας σου αγαπητή μου είναι πολύ χαρωπός!





3 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

χαχααχαχαχαχαχαχ brando πίττο!!!

λοιπόν...είναι η καλύτερη εκπομπή που έχω δει...με τα καλύτερα σκηνικά...την καλύτερη μουσική και φυσικά τον καλύτερο παρουσιαστή!!!

εντάξει στο 3 video...είχα πλέον πάθει ανακοπή.
και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί αυτοί οι 2 συνεργάστηκαν.

μπάτσα μάχα go go go ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Annie_Hall είπε...

Σ΄αγαπάω κοριτσάκι. Η γερόντισσα πίσω από τον Μπράντο Πίτο είναι διερμηνέας; Φίλε αυτή είναι η φαντασίωσή μου. Όπως στα φιλαράκια που ρώταγαν τον Τζόι αν προτιμάει food or sex κι έλεγε: "food, sex,no food, no sex, I want girls on bread"! Ε κάπως έτσι, ο άντρας της ζωής μου και φαΐ!

Δεν πολυκατάλαβα βέβαια... Αν μου το δώσεις θέλω να μου το υποτιτλίσεις κιόλας!

Το μούσι του Πίτο είναι απίστευτα χάλια!

Είναι τέλειος, υπέροχος, η τελειότητα η ίδια... Too much awesomeness!

Οι μάγειρες τι στα διάλα τους λένε; Ο ένας είπε το Pulp Fiction, Fiction Fiction; Εκείνο το τύπου σαλάτα τι έχει μέσα; Νόστιμο φαινόταν!

Τρώνε τραγικά αστεία αμφότεροι :) Και το αγοράκι μου όλο το φαΐ του το καθάρισε(σπρώχνει και με το δάχτυλο ο βρωμιάρης μου)! Ο Μπράντο είπε ότι στην Αμερική θα τους έκαναν μήνυση επειδή είναι καυτό ή είχα παραισθήσεις; Κρύα τα τρώνε εκεί τα φαγητά;

Ωραία εκπομπή, καλοτρώνε... Ευτυχώς που δεν υπερενθουσιάζομαι με κάτι τέτοια φαγητά γιατί δεν έχω και τίποτα να φάω τώρα.

Θέλω κι εγώ καπελάκι :(

Σ΄ευχαριστώ άπειρα κοπελιά :)

a2a είπε...

Τίποτα!
Θέλω να βρω και το σκετσάκι Reservoir Dogs που έκαναν το 98. Ο Ταραντίνο πέρασε τόσο καλά που είπε να ξανάρθει!
Αυτοί οι SMAP έχουν μαγειρέψει για όλο τον κόσμο! Στην προηγούμενη εκπομπή τραγουδούδαν με Bon Jovi!

Και ναι το είπε ο Μπράντο ότι θα τους έκαναν μύνηση χαχα! Και ο Shingo του ζήτησε να μην τους μηνύσουν! Να το υποτιτλίσω ε; Κάτσε να το κατεβάσω πρώτα γιατί τα links μου τα στέλνει η Στελίνα που ψάχνει στις κοινότητες των SMAP!