Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Είχατε δεν είχατε τα καταφέρατε πάλι...

Τέτοιο ξεφτιλίκι χρόνια είχαμε να δούμε! Κι έμελλε να το δούμε φέτος! Αυτό το πρωτάθλημα έχει απ' όλα παράπονο δεν έχω! Σαν Βάζελος ένιωσα σήμερα!

Ποιον να πρωτοβρίσω και για ποιον να πρωτογκρινιάξω! Ρεεεεεεεεεεεε μπάλα ξέρετε τι είναι; Εκείνο το στρογγυλό που κυλάει…Το βάζουμε κάτω και τρέχουμε… Τρέχουμε λέμε! Ο Ribo σε μια φάση έτρεξε πιο γρήγορα από το Belluschi! Έχω δυο χελώνες στον κήπο να τις φέρω το καλοκαίρι να τις δοκιμάσετε;

Λόγω ταχύτητας να με δοκιμάσετε για φουνταριστό εμένα!

Ξύπνησαν μνήμες από την Καλαμαριά! Αυτό έχω να πω! Ο ένας χειρότερος από τον άλλο, ο ένας πιο αργός από τον άλλον! Ο Τοροσίδης ήταν για ξύλο, ο Cezar ανύπαρκτος, καλά ο Τζόλε ξεχασμένος αλλού! Για τον Belluschi τα έχω ξαναπεί δεν είναι έτοιμος, ειδικά για derby... Τον Στολτίδη τον είδε κανείς ρε παιδιά; Νομίζω τον πήρε το μάτι μου στο περίπτερο έξω από το ΟΑΚΑ ν’ αγοράζει γκοφρέτες αλλά δεν παίρνω και όρκο! Μέχρι κι ο Galletti λίγος! Μόνο ο Άντζας έπαιξε σήμερα...

Στον επόμενο αγώνα θα παίξω πάνω στο αυτοκινητάκι μου!

Κι αυτός ο Σεγκούρα τι έμπνευση είχε πάλι! Είπαμε ρε άνθρωπε τον Θρύλο τον έχουμε μάθει και τον θέλουμε επιθετικό αλλά αφού μια χρονιά δεν παίζει έτσι τι τις θες τις μαγκιές στα τελειώματα; Και χάνεις από το τριαντατόσο με 3-0 αλλά αλλαγή όχι δεν κάνεις! Και όταν την κάνεις τι βάζεις μέσα; Τον παικταρά τον Sisic! Ε είσαι άξιος ρε μεγάλε τι να πω...

Θα βάλω μέσα τον αγέρωχο Sisic να κάνει το 4-5!


Και δεν είναι ότι χάσαμε αυτό που με νευρίασε, είναι η έκταση του σκορ και ο αντίπαλος! Μα από τους ανύπαρκτους; Γιατί ειλικρινά η ΑΕΚ τελευταία σκατά έπαιζε και ο Κωστένογλου μου έδινε μια εντύπωση ότι έκανε αγκαρία! Οι παίχτες απειθαρχούν, ο πρόεδρος κλαίγεται δημόσια και αυτή η ομάδα έρχεται και ρίχνει τέσσερα (4) στο θρύλο! Ε αυτά δεν γίνονται! Παραλίγο να φάμε και πέμπτο από έναν Παυλή(τον ξέρετε αυτόν;) αλλά ευτυχώς ήταν άσχετος και έβγαλε σέντρα!


Μόνοι μας παίζουμε και δεν το καταλαβαίνουμε! Μόνοι μας χαρίζουμε τα παιχνίδια! Και να θες να τους τα χώσεις και να μη μπορείς! Τους βλέπεις να τα έχουν φτύσει οι καημένοι και τους λυπάται η ψυχή σου! Άντε να πάμε καλύτερα μέχρι το τέλος μήπως και ξεκουραστούν! Αλλά όταν τρως 4 από τις προσευχές της ΑΕΚ γύρευε πόσα θα φας από Ξάνθη και Λάρισα!

Next station...Clayton

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Λοιπόν αν τα όνειρα μου τα έκανα σενάρια θα είχα χεστεί στο τάληρο!

Γιατί το λέω αυτό; Ορίστε τι όνειρο είδα χτες βράδυ...

Ξεκινούσε από το τέλος του 2ου μέρους μιας τριλογίας επιστημονικής φαντασίας. Το 1ο μέρος δεν το χω δει αλλά υποσυνείδητα ήξερα τι είχε συμβεί. Στο όνειρο μου πολεμούσα με κάτι εξωγήινους που είχαν επιτεθεί στη Γη. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Στο πρώτο μέρος της τριλογίας αυτοί είχαν ξανάρθει το 1995 και είχαν προσπαθήσει να μας κατακτήσουν με έναν ιό που μετέτρεπε τους ανθρώπους σε εξωγήινα ζόμπι. Αλλά τους είχαμε νικήσει εκ των έσω. Στο τέλος αυτοί είχαν απαγάγει έναν πρωταγωνιστή και είχαν φύγει.

Στο παρόν τώρα είχαν ξανάρθει και τους πολεμούσαμε πάλι. Είχαμε έρθει σε επαφή με τον πρωταγωνιστή που είχαν απαγάγει και που τώρα δούλευε ως βοθρατζής στο εξωγήινο πλοίο (;;;;) και τους νικήσαμε εκ των έσω ξανά. Κάναμε κάτι μάχες έτσι για τη δράση (και για κάποιο λόγο με βοηθούσαν τα παιδιά από το Yukan Club... wtf?) και μετά αυτοί οι παλιοεξωγήινοι ξεκουμπήστηκαν τσαντισμένοι.

Τώρα άρχιζε το 3ο μέρος. Πανηγυρίζαμε με τον Προέδρο της Αμερικής πάνω σε ένα ελικόπτερο που πέταγε πάνω από το λιμάνι της πόλης (μη ρωτάτε ποια πόλη ήταν δεν ξέρω). Πάντα σε αυτές τις ταινίες... εεεε όνειρα πρέπει να έχουμε και τον Πλανητάρχη μαζί. Είναι σαν αξεσουάρ. Από κάτω ήταν μια θαλαμηγός που πανηγύριζαν κάτι πλούσιοι. Όλοι χαιρόμασταν που διώξαμε τους εξωγήινους. Από ένα λάθος χειρισμό το ελικόπτερο πλησίασε πολύ τη θαλαμηγό και ο καπετάνιος της πανικοβλήθηκε και τη στούκαρε ο βλαξ πάνω σε μια οικοδομή στην άκρη του λιμανιού! Από την πρόσκρουση έπεσαν από την οικοδομή κάτι γυαλιά και έκαναν τους πλούσιους κομματάκια. Τότε όμως εγώ πρόσεξα πως τα γυαλιά αντί να βουλιάξουν στο νερό έλιωσαν. Και τότε κατάλαβα πως οι εξωγήινοι μας έστησαν κομπίνα! Αυτά τα γυαλιά ήταν στ' αλήθεια μια πιο εξελιγμένη μορφή του ιού-ζόμπι και τώρα ο ιός ήταν ελεύθερος στη θάλασσα! Οι εξωγήινοι θα ξαναγύριζαν να μας σκλαβώσουν αφού μας έκαναν ζόμπι.

Προσγειωθήκαμε λοιπόν και μαζί με τον Πρόεδρο και τους σωματοφύλακες του προσπαθούσαμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο. Αλλά οι περισσότεροι πανηγύριζαν τη νίκη ενάντια στους εξωγήινους και χωρίς να μας δίνουν σημασία πέφταν στη θάλασσα από τη χαρά τους! Μάταια εγώ φώναζα "Ρε βλαμμένοι! Μη πάτε στη θάλασσα! Θα γίνετε ζόμπι!" Στο τέλος παραιτήθηκα και έλεγα "Όσοι θέλετε ακολουθήστε με! Για τους άλλους χέστηκα!" Τελικά ήρθαν μαζί μου καμιά 70ρα άτομα, ανάμεσα τους τα παιδιά από το Yukan Club (o Bidou ήταν τόσο λαμπερός) και μια τύπισσα με φριζαρισμένο μαλλί και παρανοϊκό βλέμμα που ήταν πρωταγωνίστρια στο 1ο μέρος και οι εξωγήινοι της είχαν σκοτώσει το παιδί. Α ναι και ο Τζακ Μπάουερ! Κλειστήκαμε στο σπίτι μου (το οποίο είχε μεγαλώσει για να χωράει τον κόσμο) και ψάχναμε να βρούμε τρόπο να νικήσουμε. Τότε ακούστηκε φασαρία από το δρόμο και άρχισαν να έρχονται τα ζόμπι!

Κάπου εκεί με ξύπνησε και η αδερφή μου γιατί είχε πάει 2 η ώρα και έπρεπε να φάω μεσημεριανό! Πάντως αυτό είναι ένα από τα πολλά περιέργα όνειρα που έχω δει κατά καιρούς. Μπορεί κάποια στιγμή να γράψω και για κάποιο παλαιότερο. Μερικά είναι πολύ τρομακτικά! Άλλα πάλι έιναι σαν αυτό: έξυπνα σαν ιδέες, γελοία στην εκτέλεση!

Σας αφήνω τώρα γιατί πάω να δω το επόμενο επεισόδιο μιας παλιάς ιαπωνικής σειράς. Το έκοψα με τον πρωταγωνιστή να έχει μαχαιρώσει τον πατέρα του αφού εκείνος προσπάθησε να βιάσει την κοπελιά του και του είπε ότι δεν είναι γιος του αλλά γιος του πατέρα του κολλητού του! Τρέχα γύρευε! Αν δε δώ τη συνέχεια θα σκάσω! Ciao!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Eurovision 2008

Σήμερα δύο τραγουδάκια που σηκώνουν σχόλια! Βουλγαρία και Γεωργία! Της Βουλγαρίας μου φαίνεται πως έχει ελπίδες αν και δεν μου αρέσει καθόλου.




Ο Dj επί σκηνής, χορευτές να τα δίνουν όλα και η ηλεκτρονική μουσική τέρμα. Και λίγο πριν κάνει ντου η αλησμόνητη μάνα ρέιβερ για να καταγγείλει τη διαφθορά της νεολαίας, σκάει ξανθιά αιθέρια ύπαρξη με άθλια φωνή και μας στέλνει...Χαβάη! Οι αθεόφοβοι το γυρίζουν σε κάτι σαν ρέγγε στο ξέμπαρκο! Το ημίψηλο της ύπαρξης απλά ανεπανάληπτο! Και λίγο πριν συνηθίσεις τη φωνή η σκηνή ξαναμετατρέπεται σε club, η κοπελιά ανεμίζεται, η τιράντα πέφτει στον ώμο! Θα μπορούσε να γίνει χιτ, ελπίζω να μη γίνει!




Κι άλλη μπαλάντα! Ηθικοπλαστική, κλείνει το μάτι στο Give peace a chance και φυσικά ούτε που ακουμπάει! Η τραγουδίστρια έχει καλή φωνή. Επίσης είναι τυφλή. Αυτό δικαιολογεί το μαύρο γυαλί όχι όμως και το ρούχο εκτός αν έχει και τυφλό στυλίστα! Θα μπορούσε να είναι ζευγάρι με τον Ρακιντζή στο S.A.G.A.P.O.! Εντωμεταξύ κάτι μου θυμίζει το ρεφρέν και σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν το βρίσκω!

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Γίναμε όλοι κριτικοί...


Η ταινία της εβδομάδας είναι ανεπιφύλακτα το Funny Games (Michael Haneke)! Το ριμέικ δεν το είδα αλλά το ότι το σκηνοθετεί ο ίδιος ο Χάνεκε είναι εγγύηση! Το πρωτότυπο είναι από τις καλύτερες ταινίες του είδους. Όσο πρέπει κλειστοφοβική και διαλύει γρήγορα και εύκολα ότι τα μικροαστικά μυαλά μας θεωρούν με ευκολία πως μας προσφέρει ασφάλεια( η οικογένεια, ένα ήρεμο εξοχικό κ.λ.π.). Η γραμμή ανάμεσα στο θύτη και το θύμα είναι οριακή και οι ρόλοι αλλάζουν περίτεχνα! Από τις ταινίες που με σημάδεψαν αν και όχι η αγαπημένη μου του Χάνεκε...




Επίσης σήμερα βγαίνει το I'm a Cyborg, But That's OK(Chan-wook Park). Κρίμα! Πολύ κρίμα! Την τριλογία του την είχα λατρέψει και τώρα αυτό; Ανεκδιήγητο ταινιάκι! Στην αρχή έκλαιγα από τα γέλια (όχι δεν είναι κωμωδία!) και μετά βαρέθηκα αισχρά! Έχει κάποια καλά σημεία αλλά δεν αρκούν! Το μαλλί του πρωταγωνιστή είναι για γέλια, οι συζητήσεις της κοπελιάς με τις πάσης φύσεως ηλεκτρικές συσκευές ανεκδιήγητες και τα δάχτυλα του ποδιού της που αναβοσβήνουν απλά, εμπνευσάρα! Το σενάριο μπάζει από χίλιες δυο μεριές ή απλά δεν είναι του γούστου μου το όλο σκηνικό!

Άλλη μια περιπέτεια χωρίς κάτι καινούριο ή διαφορετικο το Vantage Point(Pete Travis) απευθύνεται αποκλειστικά στους φαν του είδους.

Για το τέλος φύλαξα το καλύτερο!!! Meet the Spartans(Jason Friedberg, Aaron Seltzer)!!! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω... Δεν φτάνει που δεν έχει χιούμορ( μία κάπως καλή ατάκα σε όλο το έργο), δεν φτάνει που οι ηθοποιοί είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο, δεν φτάνει που είναι κακογυρισμένη, δεν φτάνει που είναι σιχαμένη μέχρι αηδίας, έχει και για Ξέρξη έναν χοντρό και άσχημο! Ε αυτό πάει πολύ! Πραγματικά άθλια! Από τις τόσο ελεεινές ταινίες που από μαζοχισμό και μόνο κολλάς και δεν μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις, απλά για να δεις μέχρι που θα το φτάσουν(ή να τεστάρεις τις αντοχές σου). Προσωπικά λύγισα λίγο πριν το τέλος και το θεωρώ ατομικό ρεκόρ! Α, έχει και ένα θετικό: ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ!!!

Υ.Γ.:Βγαίνουν επίσης το Γυναικείες Συνωμοσίες (Βασίλης Βαφέας) και το Ερωτικά Μαθήματα για Επαναστατική Δράση (Νίκος Αλευράς)

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Top-5 Πιο αισθησιακές σκηνές σε ταινίες(ή περίπου)


Βασικά από τις ταινίες που θυμάμαι γιατί ένα μικρό προβληματάκι με τη μνήμη μου το έχω!




1) From Dusk Till Dawn (Robert Rodriguez-1996)




Στο Νο 1 δεν είχα πάντως δυσκολία! Η Salma Hayek απλά καθηλωτική! Ίσως ο πιο αισθησιακός χορός που έχουμε δει. Βέβαια λίγο αργότερα μετατρέπεται σε βαμπίρ κάτι που στη φαντασία του Rodriguez είναι πολύ άσχημο αλλά δεν βαριέσαι! Η αλήθεια είναι πως από τη σκηνή αυτό που μου έμεινε περισσότερο ήταν ο Quentin και το ξελιγωμένο βλέμμα του που κρύβει μια υπέροχη διαστροφή(είχα δεν είχα πάλι στον Quentin κατέληξα)...





2) Nine 1/2 Weeks (Adrian Lyne -1986)




Είναι κλασσική! Αυτό φτάνει! Επίσης έχει φαγητό... Προσωπικά ο Mickey Rourke ποτέ δεν μου άρεσε αλλά μια αλητεία για τα τότε δεδομένα θα του την αναγνωρίσω! Η σκηνή έδωσε άλλη διάσταση στο μέλι και ήταν η αρχή για να ακολουθήσουν ποικίλες αισθησιακές σκηνές σε κουζίνα σε μεγάλο αριθμό ταινιών!





3) Crouching Tiger, Hidden Dragon(Ang Lee -2000)




Έχει προηγηθεί το κυνηγητό στην έρημο, το μπάνιο της κοπελιάς, μας έχουν πρήξει με το χτενάκι αλλά το πάθος αυτής της σκηνής είναι όλα τα λεφτά! Εμ τζάμπα κούραζαν και τ' άλογα τόσες ώρες; Τζάμπα κατάπιαν τόνους άμμου; Ας το χαρούν στο τέλος!





4) Mulholland Dr.(David Lynch -2001)




Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την καλύτερη ερωτική σκηνή με δυο γυναίκες. Προσωπικά δεν ήταν αυτό που μου έμεινε από την ταινία καθώς είχα χαθεί στη δαιδαλώδη σκέψη του Lynch κι έψαχνα τρόπο να βγω, αλλά αναμφισβήτητα είναι από τις πετυχημένες του είδους όπου το αισθησιακό δεν μπερδεύεται με το πρόστυχο...





5) Blow(Ted Demme -2001)




Ok το παραδέχομαι! Λόγω Johnny Depp μπήκε στην πεντάδα! Δεν θυμάμαι καν αν είναι η αυθεντική σκηνή η απλά ένα ακόμα τυχαίο μονταρισμένο βιντεάκι. Κάτι ο φωτισμός, κάτι η Penelope και φυσικά η παρουσία του Johnny κάνουν τη σκηνή αρκετά αισθησιακή! Καλά τώρα ότι και να πω δεν το σώζω αλλά ήθελα να βάλω οπωσδήποτε έναν Johnny Depp!

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Ελπίζω να κρατήσατε κανένα γκολ και για την ΑΕΚ...

Τι πράγματα είναι αυτά; Μια εκδρομή πήγα η γυναίκα να ξεκουραστώ (είχα κουραστεί να κάνω τίποτα στην Αθήνα, είπα να πάω κι αλλού να κάνω!) και έγιναν τα απίθανα!!! Ξεκινάμε την Πέμπτη να πάμε στο Μετρό...Απεργία μας λένε μόλις φτάνουμε(γνήσιοι Έλληνες δεν ενημερωνόμαστε για τίποτα). Τι ώρα θα ανοίξει; Σε μισή... Πολύ ωραία ας περιμένουμε.
Ανοίγει το Μετρό, και πάμε στον Προαστιακό...Απεργία 24ωρη!!! Τελικά πήραμε ΚΤΕΛ!

Μετά απ΄όλη αυτή την ταλαιπωρία που όπως είναι φυσικό είχε και πολύ γέλιο άρχισαν τα ποδοσφαιρικά απίθανα(ή αναμενόμενα, ή απλά καλοδεχούμενα)... Ισοπαλία ο Βάζελος με τον Ηρακλή και ένα συγκρατημένο χαμόγελο(μπράβο βλάκες αλλά μη μιλάω πολύ γιατί έχουμε αγώνα αύριο) εγκαθίσταται στο πρόσωπό μου! Πάντως αυτούς το άγχος τους θα τους φάει! Αφού δεν την αντέχουν την πρωτιά τι χαίρονταν; Λες και δεν το ξέραμε από πριν(εμ δεν το ήξερα και τα είχα παίξει)... Ο Πεσέιρο το παράκανε με το rotation ή μου φαίνεται; Αυτό δεν είναι ομάδα, οι Εύζωνες στον Άγνωστο Στρατιώτη είναι...Κάθε μια ώρα αλλαγή φρουράς!

Κι ας έρθω και στα δικά μου τώρα! 1-3!!! Μπράβο ρε παλικάρια(κλισέ)! Δεν παίζουμε μπάλα και βάζουμε τρία!Βέβαια αν το κάνατε από την πρώτη αγωνιστική τώρα θα αράζατε στις παραλίες αλλά να μην τα θέλω κι όλα δικά μου... Γύρισε ο Galletti και πήγε η καρδιά μου στη θέση της! Και ξανάβαλε γκολ ο Kovacevic! Αυτά είναι... Άντε να μπαίνουμε σε μια σειρά επιτέλους. By the way το καινούριο κουρεματάκι φέρνει λίγο σε μαφιόζο αλλά μου αρέσει.

Φωτό με το καινούριο κούρεμα δεν έχω


Κι αφού ενέκρινα το νέο κεφάλι του Kovacevic(σου λεεί δεν κοιμόταν από το άγχος) ας περάσω στο έτερο ωραίο κούρεμα της ομάδας! Έβαλε γκολ το νεοφερμένο! Και ήταν και ωραίο! Πάρε μπρος αγοράκι μου να έχουμε show με την ΑΕΚ!



Και να που ο πρόεδρας δικαιώνεται! Είχε λόγο που έδιωξε τον Takis κι εμείς πέσαμε να τον φάμε πριν δούμε τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόλυση του... Ρεεεε ξυπνάτεεεε! Νομίζετε είναι τυχαίο ότι μόλις έφυγε άρχισε τις γκέλες ο Βάζελος (και μία δώρο από την ΑΕΚ); Και βέβαια όχι!Χάρη στον Socrates και τη σοφή κίνησή του! Νομίζετε είναι τυχαίο ότι βάζουμε πάνω από ένα γκολ ξανά; Και βέβαια όχι!Χάρη στον Socrates και τη σοφή κίνησή του! Νομίζετε ότι είναι τυχαίο το ότι συνεχίζουμε να μην παίζουμε μπάλα; Και βεβ...Ουπς παρασύρθηκα. Αλλά σκεφτόμουν το απίθανο: Φαντάσου να πάρουμε πρωτάθλημα, να το χρεωθεί ο Σεγκούρα(και όχι αυτός που το αξίζει) και να τον κρατήσουν και για του χρόνου.... Γέλια που θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι!

Άσχετο: Ο Πανιώνιος τι έπαθε κι έβαλε τόσα γκολ στον καημένο τον Αστέρα;
Άσχετο2: Έλιωσα με τη συνέντευξη τύπου- κλάψα του Ντέμη(και είδα μόνο αποσπάσματα)...

Jpop DJ a2a Part2 (Johnny's Songs...)

Να μαι ξανά παίζοντας το ΝτιΤζέι! Χεχε... Αυτή τη φορά με τα τελευταία singles των boybands του Johnny's Entertainment...

KAT-TUN - Lips

Το τελευταίο σινγκ των KAT-TUN είναι και το αγαπημένο μου. Το πιο άγριο και σέξι ροκ κομμάτι τους! Το είχα στο repeat για μια εβδομάδα μετά από την πρώτη φορά που το άκουσα. Ήταν επίσης το θεματικό τραγούδι στην καλύτερη σειρά της χειμερινής σεζόν, του 1 Pound no Fukuin (1 Pound Gospel)...

SMAP - Sono Mama (Μετάφραση:Just like this)

Οι παλαιότεροι εν ενεργεία Τζόνις (δε μετράω Shonentai, Kondo Masahiko) μας φέρνουν μια γλυκιά μπαλάντα για το 2008. Το 2007 γιόρτασαν τα 15 τους χρόνια στη δισκογραφία και το 2010 θα γιορτάσουν τα 20 τους χρόνια ως γκρουπ. Το τραγούδι είναι θεματικό σε άλλη μια από τις σειρές που πραγματικά απόλαυσα αυτό το χειμώνα, το Sasaki fusai no Jinginaki Tatakai (The Sasaki couple's merciless battle).

Arashi - Step & Go

To 21o single των πολυαγαπημένων μου Arashi ειλικρινά δεν είναι όσο καλό περίμενα. Σίγουρα είναι πιασάρικο, ντίσκο και η Σακουράπ καταπληκτική αλλά έχουν βγάλει πολύ καλύτερα τραγούδια. Ευτυχώς τον Απρίλιο κυκλοφορούν νέο άλμπουμ, οπότε μπορώ να πλέω σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένω τη νέα τους δουλειά. Μμμμ... We're gonna Step & Go...

NewS - Taiyou no Namida (Μετάφραση: Tears of the Sun)

Τελικά μας έμειναν μόνο 6 σε αυτό το γκρουπ. Ευτυχώς με τον Πι-τσαν επικεφαλή! Το νεο τραγούδι των NewS είναι το θεματικό τραγούδι στην ταινία Kurosagi (The Black Swindler) την οποία περίμενα πως και πως από το 2006, που τέλειωσε η ομώνυμη σειρά. Η σειρά που ανέδειξε τον Πι σε σύμβολο του σεξ καθώς από κει που ήταν ένα κοκκαλιάρικο αγοράκι σκάει μύτη με ένα σώμα απίστευτο, γυμνασμένο και γραμμωμένο... (Κάποιος να με μαζέψει από το πάτωμα...) Τέλος πάντων, τα Δάκρυα του Ήλιου (όχι η ταινία με τη Μπελούτσι) είναι ένα σέξι τραγούδι με ινδιάνικη μουσική. Άλλο βέβαια αν εμένα μου αρέσει πιο πολύ το b-side του single, η πρόστυχη Bambina (θα κάνω μια αφιέρωση στα πρόστυχοτράγουδα του JE αργότερα)

Kanjani8 - Wahhahha!!

Wahhahha! Γελάστε! Το γέλιο είναι μεταδοτικό! Αυτό προσπαθούν να μας μεταφέρουν οι καλοί μας, χαζοχαρούμενοι Kanjani8 με το 8ο τους single! Κατά τη γνώμη μου και το καλύτερο τους (αυτό κι αν το είχα σε repeat στο mp3 μου!)... Γελάστε και κάντε και τους άλλους να γελάσουν! Διώχνει το στρες και είναι διασκεδαστικό! Και όπως λέει και το ρεφρέν:
Επειδή αν γελάσω εγώ θα γελάσεις και συ
και αν γελάσεις και συ πάλι κάποιος άλλος θα γελάσει!
Έχω να πω πάντως ότι οι Kanjani8 γενικά με τα τραγούδια τους και τη σκηνική τους παρουσία θα κέρδιζαν χαλαρά τη Eurovision!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Κορεάτικες ταινίες: Introduction

Νέο ποστ! Ντιν ντον! Μου ήρθε έμπνευση!

Φυσικά όλοι ξέρετε την μεγάλη μου αγάπη για την Ιαπωνία. Και μιλώντας γι αυτή τόσο καιρό παρέλειψα να μιλήσω για την άλλη ασιατική χώρα που λατρεύω: την Κορέα (Νότια πάντα! Έτσι;) Αν και από κορεάτικα δε σκαμπάζω γρι (αντίθετα με τα ιαπωνικά που μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω πολύ καλά) παρά μόνο κάποιες λέξεις (anyeonghaseyo!), άντε μπορώ και να διαβάζω τα κορεάτικα γράμματα, αυτό δε με εμποδίζει από το να λατρέυω τη μουσική, τις τηλεοπτικές σειρές και κυρίως: ΤΙΣ ΓΑΜΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ! Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με ασιατικό κινηματογράφο ξέρει καλά τι μανούλες είναι οι Κορεάτες στις ταινιές. Και δε μιλάω μόνο για ταινίες θρίλερ ή σινεφίλ. Εξ'άλλου στην Ασία οι Κορεάτες δεν είναι φημισμένοι γι αυτό το είδος ταινιών... Το ρητό πάει ως εξής:

Αν θες να δεις καλό θρίλερ πάρε ιαπωνική ταινία. Για καλή ταινία δράσης πάρε κινέζικη. Και στην Κορέα πήγαινε για ρομαντικές κωμωδίες.

That's right folks! Στην Ασία οι Κορεάτες είναι πασίγνωστοι για τις ρομαντικές κωμωδίες τους (και γενικά για τις κωμωδίες τους). Μην κοιτάτε που στη Δύση φτάνουν μόνο κάτι σοβαρές από συγκεκριμένους σκηνοθέτες. Το ζουμί όλο βρίσκεται στις κωμωδίες! Που πιστεύω ότι είναι κλάσεις ανώτερες από τις αμερικάνικες. Χιλιάδες κλάσεις ανώτερες...

Μάλιστα μερικές από αυτές τις ταινίες οι Αμερικάνοι τις έκαναν remake (ούτε κατά διάνοια όσο καλές όσο τα ορίτζιναλ).

Από τότε που ανακάλυψα τις Κορεάτικες κωμωδίες έχω φάει τρελό κόλλημα και μπορώ να δω και 2 ταινίες σερί. Γελάω με την καρδιά μου και συγκινούμαι πολύ... Δηλαδή το πακέτο με τα χαρτομάντιλα καθώς και η τουάλετα είναι Must στην παρακολούθηση.

Φυσικά και τα θρίλερ είναι τρομερά. Τα περισσότερα έχουν πρωτότυπα σενάρια και σε τρομάζουν χαλαρά. Προς το παρόν δεν έχω δει πολλά (θέλει θάρρος) αλλά το δουλεύω...
Απ εδώ και πέρα αναμείνατε και πληροφορίες σχετικά με κορεάτικες ταινίες που είδα και μου άρεσαν. Πιστεύω πως αξίζουν...

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Γίναμε όλοι κριτικοί...

Να θυμηθώ να ΜΗΝ δω: The Game Plan(Andy Fickman) και Doomsday(Neil Marshall). Το πρώτο είναι αποκλειστικά και μόνο για παιδιά αν και αυτά ενδέχεται να σας λιντσάρουν έτσι και τα κλείσετε σε έναν κινηματογράφο (ενώ έξω είναι χαρά θεού) για να δουν αυτή τη μούφα! Το δεύτερο ένα συνονθύλευμα από πράγματα που είτε έχουμε ξαναδεί είτε κάτι μας θυμίζουν!

Η ταινιάρα της εβδομάδας είναι αναμφισβήτητα το Before the Devil Knows You're Dead (Sidney Lumet). Ένα εκπληκτικό σενάριο, φοβερές ερμηνείες και καλή σκηνοθεσία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα όμως...


τυγχάνει να βγαίνει την ίδια εβδομάδα με μια άλλη ταινιάρα!!! Την οποία θα προτιμούσα στο χαλαρό αν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω μόνο μία ταινία... Ο George A. Romero μας χαρίζει το Diary of the Dead...


Είναι γεγονός, λατρεύω τις ταινίες με ζόμπι! Και ο Ρομέρο είναι σε αυτό το είδος ότι ο Graham Bell στις επικοινωνίες... Αυτός δημιούργησε το είδος, έθεσε τους βασικούς κανόνες [τα ζόμπι δεν τρέχουν, λειτουργούν βάσει ενστίκτου και αν τα χτυπήσεις στο κεφάλι πεθαινουν(για πάντα)] και συνεχίζει να μεγαλουργεί! ΠΡΟΣΟΧΗ η ταινία δεν είναι τρομακτική!


Όποιος περιμένει να τρομάξει σε ταινία με ζόμπι απλά θα περιμένει πολύ... Άντε κανένα πεταγματάκι από το κάθισμα που και που και πολύ είναι... Αυτές οι ταινίες είναι ο ορισμός της διασκέδασης, ενδεικνύονται για σχόλια, γέλιο και φυσικά είναι γεμάτες κλισέ! Είναι η ίδια συνταγή με μικρές παραλλαγές αλλά όπως κάθε καλή συνταγή δεν τη βαριέσαι ποτέ! Αν και είμαι της άποψης ότι όσο πιο αποτυχημένη είναι η ζομποταινία τόσο καλύτερα περνάς ο Ρομέρο είναι πάντα κλασσική αξία κι ας το κάνει καλά!


Τέλος η αλήθεια είναι ότι με παρέα στο σπίτι ίσως είναι καλύτερα αλλά αν κάποιος γουστάρει καφρίλες στο σινεμά σε τέτοιες ταινίες πρέπει να το κάνει(θα το κάνουν όλοι και δεν θα ενοχλεί κανέναν)!


Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Μας κάνανε το 3-2...

Στο χορό τα πήγε καλά ο ΠΑΟ προχτες...
Αντρεας Ίβανσιτς με τον παρτ'νερ του Αντώνη Ρίκκα σε μια αισθησιακή φιγούρα

Στη μπάλα ΟΧΙ.
Τόσο καιρό που ήμασταν (ξύδι)τοπ στη βαθμολογία δεν είχα χρόνο για ένα ποστάκι.Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να παινέψω την ομαδάρα αλλα δε μ'αφήνουν οπότε δικαίως θα τ'ακούσουν κι αυτή τη φορά...

Αρχικά ας σταθούμε στα θετικά...Επιθετικά λειτουργήσαμε καλά!Βάλαμε πάνω απο ένα γκολ,και μάλιστα αφότου δεχτήκαμε κάποιο(=3).

Αμυντικά λειτουργήσαμε χάλια. Αυτός ο Μάριος όσα γκολ δεν είχε φάει εδώ και τόσο καιρό τα 'φαγε μαζεμένα.Λαμβάνοντας υπόψην αυτό και την παλαιά τεσσάρα με ΟΣΦΠ,το μπλογκ απαιτεί ροτέισιον του τερματοφύλακα και επαναφορά του Αρκάδιου.

Χάρη στις γνωριμίες του οποίου θα κόψουμε βαθμούς απο τον ΟΣΦΠ και θα πάρουμε το πρώτο απο τα δέκα σερί πρωταθλήματά μας.Το πουλέν του μπλογκ βοηθάει την ομάδα ακόμα κι όταν δε παίζει αντίθετα με άλλους παίκτες τους οποίους βαριέμαι να κράξω ατομικά... -Κι όπως είπαμε πρώην-κόουτς,μη σταμάτε να κερδάτε τώρα,τριάρα και στο γαύρο,ε?
-Ναι αγόρι μου,όοοοπως είπαμε
-...πρώην-κόουτς,αυτά τα μαύρα μάτια σου ακόμα με ζαλίζουνε... -Ωπ,να κι ο Μίχαελ,πάω να τον πιάσω κι αυτόν.Μιχάααααλ'!...keine Tore von OSFP!eee,phantastischer Torhüter?? (...γεια σου Αρκάδιε,γλωσσομαθή)

Στη Λάρισα χόρτασε γκολ ολάκερος ο θεσσαλικός κάμπος.Πέντε απο την ΑΕΛ.Εγώ στενοχωρήθηκα λιγάκι για τον Τζόρβα,έφαγε την πεντάρα ο καημένος τη μέρα που ήρθε να τον δει ο Τοπαλίδης...Μου φαίνεται τώρα στην εθνική θα τον καλέσουν μόνο για τσάι...

Την Κυριακή έιχαμε και ντέρμπι κορυφής,Παναιτωλικός-Διαγόρας.Το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.Δεν είδα τον αγώνα αλλά είμαι σίγουρη ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε και άξιζε να κερδίσει.


Ακόμα,σε αυτό το ποστ θέλω να τιμήσω την μοναδική εορτή με σήμα το τριφύλλι,την εορτή του Αγίου Πάτρικ! Ζητώ συγνώμη απ'τους απανταχού Πάτρικ που άργησα μια μέρα αλλά.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΚ και ειδικότερα στους αγαπημένους μας Πάτρικ Αστερία και Πάτρικ Ογκουνσότο Πάτρικ,σου έχω δώρο χαριτωμένο κινούμενο gif-άκι για ακόμα περισσότερες δηλώσεις!(κλικάρετε πάνω στον Πάτρικ για να το κατεβάσετε)
(...Μόνο με τάμα στον τριφυλλοφόρο Άη παίρνουμε πρωτάθλημα φέτος...)

Eurovision 2008

Δύο ακόμη υποψηφιότητες για Eurovision... Βέλγιο και Βοσνία - Ερζεγοβίνη:







Είναι τόόόόόσο χαρωπό!!!!! Μας αρέσει! Θυμίζει καντάδες...Ο κύριος με την κιθάρα πίσω και αριστερά από την τραγουδίστρια, ξεχασμένο αδέρφι των Κατσάμπα περνάει τόσο καλά που δεν μπορείς να μην του το αναγνωρίσεις! Δεν καταλαβαίνω τι λέει αλλά είναι από τα αγαπημένα μου!







Αυτό είναι η eurovision!!! Το κιτς όλου του κόσμου μαζεμένο!Η Τάμτα της Βοσνίας τραγουδάει την εισαγωγή που θυμίζει παιδικό τραγουδάκι για να δώσει την σκυτάλη στον ανεκδιήγητα ντυμένο παρτενέρ της με την κότα παραμάσχαλα! Κόκκινο σακάκι, κίτρινο παντελόνι με goth βάψιμο και κορδελίτσα τύπου Ιταλός ποδοσφαιριστής στο κεφάλι είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει! Και πίσω...Παλικάρια φερμένα κατευθείαν από το χωράφι θερίζουν...Air- therismos λέγεται αυτό που κάνουν(κατά το air guitar). Κοντινά στο πουλερικό που τελικά είναι κόκορας και όχι κότα... Πίσω η υπερπαραγωγή συνεχίζεται...Τα παλικάρια δίνουν τη θέση τους σε άλλα παλικάρια με κάτι ματσούκια στα χέρια από αυτά που πετάνε ψηλά το άχυρο(πρόκειται για γεωργική εργασία που προφανώς κάποιο όνομα έχει αλλά μου διαφεύγει)... Στη συνέχεια έρχονται τσουγκράνες. Η Τάμτα κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό της και κάποια στιγμή χορεύει, ο κόκορας ζητά απεγνωσμένα κοντινά από τον σκηνοθέτη, ο χορός του τραγουδιστή είναι σαν το βάψιμό του...άθλιος και γενικά ενώ το τραγούδι δεν λέει πολλά όλο αυτό το υπερθέαμα το έχει το γέλιο του!

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Πάλι πρώτοι (να δούμε για πόσο)...

Καλή εβδομάδα!
Καλή εβδομάδα στην exMrsAbramovich! Χε!Χε! Να 'ναι καλά αυτό το παιδί!Για τον Ραντζίνσκι μιλάω! Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή; Πάντα τέτοια!!!


Μα όλα τα αποτελέσματα να είναι καλά;Σπάνια συμβαίνει! Βέβαια εμείς παίξαμε άθλια μπάλα για μια ακόμη φορά! Και το ότι έβαλε γκολ ο Σίσιτς λέει πολλά!
Δείχνει πόσο διάλυση έχουμε βαρέσει σαν ομάδα!Μα γκολ ο Σίσιτς; Ο οποίος δεν έπαιξε και καλά...Αυτά απλά δεν γίνονται και σαν αποτέλεσμα είχαμε να έρθουν τα πάνω κάτω στην αγωνιστική! Δεν θα ξαναπώ για τον Leonardo γιατί είμαι και λίγο γκαντεμόσκυλο και θα του τελειώσουν οι μπαταρίες σαν τον Kovacevic.


Δεν βλέπουν ότι είναι κουρασμένος ο άνθρωπος; Γιατί δεν τον αφήνουν έναν αγώνα στον πάγκο να ξεκουραστεί; Αν τα παίξει αυτός δεν μας βλέπω καλά και ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξουμε play off...


Κέρδισε κι ο Εργοτέλης, διπλό στην Τούμπα ο Αστέρας, πεντάρα η Λάρισα... Για την Ξάνθη τι να πεις! Ευχαριστούμε! Πάντως την καλύτερη μπάλα η αελάρα την έπαιξε! Και μια και είπα ΑΕΛ: αν ο Δώνης πάει ΑΕΚ θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ!

Κι έρχομαι στο θέμα του post...Την ήττα των βάζελων!!! Ωραίος αγώνας πάντως ήταν!Αυτούς τους έφαγε η αλαζονεία τους! Μου θέλανε και τσάρτερ! Όταν το καβαλάς(το καλάμι όχι το τσάρτερ) έτσι γίνεται(κι αυτό να το μάθουν και τα δικά μας τα χαζά!)... Πάρε την ταρίφα από του Ξανθιώτες να την έχεις να την χαίρεσαι! Άντε πια!Είχαν γίνει εκνευριστικοί! Ο πρώτος στη βαθμολογία βάζελος δεν ξέρει πως να φερθεί,δεν έχει συνηθίσει, είναι βαρετός...Ενώ ο δεύτερος, έχει χιούμορ, μια ατάκα για όλα...Περνάς καλά να μιλάς μαζί τους!

Επίσης σήμερα είναι η μέρα του Αη Πάτρικ!Χρόνια πολλά στον ένα και μοναδικό Πάτρικ της Ελλάδας(τον Ογκουνσότο φυσικά) και στον κολλήτο του Μπομπ Σφουγγαράκη! Εορταστικό-επετειακό post ετοιμάζει η ex! Γιατί για την ομάδα της δεν την κόβω να ξαναγράφει...


Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Eurovision 2008

Συνεχίζω με το κράξιμο των τραγουδιών της φετινής Eurovision! Σήμερα έχω Ανδόρα και Αρμενία...




Είναι χαρούμενο, η κοπελίτσα είναι ωραία γενικά δεν με χάλασε, όχι ότι θα άκουγα ποτέ τέτοια πράγματα αλλά μιλάμε για Eurovision! Δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα σχετικό με το πως θα το παρουσιάσει.





Σαν να είμαι στα δικά μας μπουζούκια... Λίγο τσιφτετέλι, λίγο μπιτ, λίγο έθνικ... Η κοπελιά μου θυμίζει την Πενέλοπε Κρουζ σε κακιά version. Από χορευτικά δεν λέει τίποτα και αν δεν βγάλει κανέναν ημίγυμνο δεν την βλέπω καλά!

Υ.Γ.:
Διαμαρτύρομαι για την άκυρη, ηλίθια και άδικη αποπομπή του Takis!

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Το J-drama της εβδομάδας: Yamada Tarο Monogatari (6)

Πέρασε πολύς καιρός από τότε που έκανα ποστ για τελευταία φορά αλλά δεν είχα έμπνευση και το πληκτρολόγιο μου τρώει τα γράμματα, οπότε μου τη σπάει να γράφω! Όμως σήμερα ξαναβρήκα την έμπνευση μου και ελπίζω να διαρκέσει κάμποσο...

Και τώρα ώρα να μιλήσω για τη Νο1 αγαπημένη μου ιαπωνική σειρά (γιατί η Νο1 αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά γενικώς είναι Κορεάτικη).





Yamada Taro Monogatari (山田太郎ものがたり)

Γενικά:
Επεισόδια: 10
Σεζόν που Προβλήθηκε: Καλοκαίρι 2007
Ημέρα και ώρα προβολής: Παρασκευή 22:00
Κανάλι: TBS
Πρωταγωνιστές: Kazunari Ninomiya (Καζουνάρι Νινομίγια), Sho Sakurai (Σο Σακουράι), Mikako Tabe (Μικάκο Τάμπε), Shugo Oshinari (Σούγκο Οσινάρι), Kazue Fukiishi (Καζούε Φούκιισι) etc
Είδος: Κωμωδία, Σχολείο

Σύνοψη: (από Dramawiki) Yamada Taro, a freshman on a scholarship at Ichinomiya Private Senior High School, is high-achieving, strikingly handsome, and truly athletic and seems perfect. But he is actually extremely poor. The story humorously portrays Taro, who tackles problems that occur because of his poverty, and his six younger brothers and sisters.

Η γνώμη μου (σοβαρή): Κοιτάχτε... δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική σε σειρά που παίζουν Αράσι... Ποτέ... Αλλά σοβαρά αυτή η σειρά είναι τόσο αστεία και γλυκιά! Επίσης, επειδή είναι βασισμένη σε manga (το οποίο αγόρασα στην Ιαπωνία και είναι πολύ αστείο, totally recommended), ο σκηνοθέτης χρησιμοποίησε πολλά εφέ και το αποτέλεσμα είναι σαν ένα άνιμε να ζωντάνεψε! Επιπλέον οι σκηνές του Τάρο με την οικογένεια του είναι τόσο ζεστές και συγκινητικές και φυσικά ποιος μπορεί να αντισταθεί στη γλυκύτατη φατσούλα του; Πραγματικά ο Νίνο μπορεί να περάσει για 17χρονο αν και 23ρης!

Η γνώμη μου (αστεία): Σο... Σο... ΣΟ ΣΑΚΟΥΡΆΙ!!!!! Παίζει ο Νο1 αγαπημένος μου idol και θα σκέφτομαι τίποτα άλλο; Είναι και πλούσιος εδώ! Κούκλος, κουλ και πλούσιος... Επίσης... Arashi insider jokes!!! Η σειρά απευθύνεται και σε μας (από το air guitar μέχρι το καμέο του Oh-chan!) τους φαν-ατικούς φαν των Αράσι! Είναι αυτό που εμείς ονομάζουμε Arashified (πως τα στρουμφάκια χρησιμοποιούν το ρήμα στρουμφίζω; Κάτι τέτοιο...) Και σας είπα ότι παίζει ο Σο; Α ναι σας το είπα! Και ότι το θεματικό τραγούδι είναι το Happiness; Όχι; Σας το λέω λοιπόν. Ίσως το καλύτερο τους τραγούδι και προσωπικό νο 1 αγαπημένο μου (μαζί με το We Can Make It!). Και παίζει και ο Σο! Ο ΣΟ! Ο ΣΟ! (Παρακαλείται κάποιος να μου πατήσει το Off στο fangirl mode! Ευχαριστώ!)

Βαθμολογία: 20/10 (ΑΡΑΣΙ! ΣΟ! ΑΡΑΣΙ! ΣΟ! και +5 για τον πάγκο με το σουβλάκι που εμφανίζεται σε 2 παρακαλώ επεισόδια!)

Που θα το βρείτε: Αν αισθάνεστε arashified ψάχτε στο d-addicts.

Bonus: To Happiness!
Αυτό το τραγούδι πραγματικά είναι ο απόλυτος ορισμός του τι είναι η ευτυχία. Επίσης λειτουργεί και σαν ισχυρότατο αντικαταθλιπτικό. Κάθε φορά που το ακούω έχω ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Με βοήθησε επίσης πολύ να ξεπεράσω δύσκολες φάσεις στη ζωή μου... (γενικώς τα τραγούδια των Αράσι με κάνουν χαρούμενη και όποτε είμαι στενοχωρημένη τους ακούω γιατί σίγουρα θα με κάνουν να νιωσω καλά)

Screenshots:
Η ιστορία μας για σήμερα: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑΚΑΚΟ
Η καλή μας η Τακάκο είναι συμμαθήτρια του Τάρο. Είναι ερωτευμένη μαζί του γιατί είναι όμορφος, ευγενικός και πάνω απ' όλα... πλούσιος! Έτσι νομίζει. Τίποτα δε θα την κάνει να αλλάξει τη γνώμη της γι αυτόν... ακόμα και αν όλα γύρω της ουρλιάζουν "Ο ΤΑΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ! ΤΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ Μ******Σ!" Να μερικές από τις φαντασιώσεις της που παίζουν στο Multiplex του μυαλού της...




Οι προβολές αρχίζουν! Αααχχ!!


Αίθουσα 1: Hana Yori Taro (guest Takuya Mimura)
(παρωδία του Hana Yori Dango, βλ. παλαιότερο ποστ)



Αίθουσα 2: Ένας ιππότης για την Τακάκο


Αίθουσα 3: Ο Μέγας Μαέστρος Τάρο


Αίθουσα 4: Τακάκο Καρένινα



Αίθουσα 5: Πρίγκηψ και φτωχός (ταυτόχρονα)
Εναλλακτικός τίτλος: Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες


Αίθουσα 6: Γιαμάντα Τάρο, γεννημένος χορευτής


Αίθουσα 7: Βασιλιάς Τάρο ο 3ος, "Το βασίλειο μου για ένα σουβλάκι"
Εναλλακτικός Τίτλος: Οι φεουδάρχες


Αίθουσα 8: Η Υπηρέτρια... (PG Rating:Κ18)


Αίθουσα 9: Οι Υπηρέτριες, the musical (Κατάλληλο για όλους)


Αίθουσα 10: Tama no Koshi - Παντρέυτηκα ένα πλούσιο
Εναλλακτικός τίτλος: Η αρπαχτή/ Η προικοθήρας/ Έκανα γερή μπάζα


Αίθουσα 11: Κινέζες δίδυμες έτοιμες για όλα... (PG Rating:Κ18)
Εναλλακτικός τίτλος: Ο Τάρο θα 'ταν ωραία γκόμενα αν είχε βυζιά... και όχι κάτι άλλο...


Αίθουσα 12: Ρομάντζο στο Θερμοκήπιο - Κι οι γλάστρες θέλουν αγάπη
(Δεν είναι τσόντα! Ρομαντικό δράμα είναι!)


Αίθουσα 13: Πριγκιπόπουλο και χωριατοπούλα
Πολύ βολικά τους ρόλους ερμηνεύουν ο Τάρο και η Τακάκο...


Αίθουσα 14: Οι δρόμοι της νοικοκυράς
(Παρωδία των δρόμων της φωτιάς...)
Μουσική: Βαγγέλης Παπαθανασίου! Πάμε για το χρυσό βοδινό!


Αίθουσα 15: Σταχτομπούτα... εεε... Σταχτοπούτα - Η άλλη όψη (που ο πρίγκηπας είναι πιο φτωχός από την Σταχτοπούτα.)


Σουγκιούρα: Ωραίες όλες αυτές οι ταινίες κοπελιές αλλά ο Τάρο είναι δικός μου! (Χωρίς πλάκα! Ο Σουγκιούρα είναι ο αντίζηλος του Τάρο που καταλήγει να τον ερωτευτεί! Χαχαχα!)

Καλά όλα αυτά αλλά τι παίζει ο τοπικός κινηματογράφος του Τάρο στη μια και μοναδική του αίθουσα;


Η επίθεση της γιγάντιας κροκέτας! (Επιστημονικής Φαντασίας)
Να χαμε μια τώρα ε;


Και επειδη έχω και γω ένα κινηματογράφο που παίζει κάτι ταινίες και δε θέλω να μείνω παραπονεμένη, τις παρουσιάζω συνοπτικά:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ a2a

Αίθουσα 1: Ο Τάκουγια (Σο Σακουράι) χαμογελαστός...
Αίθουσα 2: Ο Τάκουγια μελαγχολικός...
Αίθουσα 3: Ο Τάκουγια περιτριγυρισμένος από θαυμάστριες (Κάπου εκεί είμαι και γω! Έκανα γκεστ!λολ)
Αυτά αγαπητοί μου κινηματογραφόφιλοι! Θα τα ξαναπούμε την επόμενη Πέμπτη (λέμε τώρα...) με νέες ταινίες!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Top-5 Καλύτερες ταινίες κόμικ


  1. Sin City(Robert Rodriguez,Frank Miller-2005): Από τις πιο καλλιτεχνικές ταινίες που έχουμε δει. Τη λάτρεψα και ανυπομονώ για τις συνέχειες...
  2. 300(Zack Snyder-2006): Τέλειο! Είχε αίμα, ήταν(κι αυτό) τρελά καλλιτεχνικό, είχε ωραίους άντρες,ατάκες που έμειναν!Καθαρή διασκέδαση...
  3. Batman(Tim Burton-1989): Tim Burton!Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!
  4. Hulk(Ang Lee-2003): Είναι ο αγαπημένος μου!Γι' αυτό και μόνο.
  5. X-Men(Bryan Singer-2000): Τον Wolverin τον λατρεύω!Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και πέρασα και καλά με την ταινία!
Υ.Γ.1: Και το V for Vendetta μου άρεσε αρκετά. Αλλά για να έχει διαφωνίες ο δημιουργός...Κάτι δεν ήταν καλό!
Υ.Γ.2: Ο Spiderman είναι φλώρος!

Υ.Γ.3: Ο Superman στάνταρ γκέι(και κακόγουστος!).



Υ.Γ.4: Διαμαρτύρομαι για την άκυρη, ηλίθια και άδικη αποπομπή του Takis!(Το υστερόγραφο θα το βάζω για μια τρεις μέρες σαν ένδειξη διαμαρτυρίας)

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Μήπως να ξεκολλάμε από το 1-0;

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν καλές οι μεταγραφές του χειμώνα!Το κακό είναι ότι βγαίνουν και στους άλλους!Ο Μανούτσο το έβαλε το γκολάκι και σε συνδυασμό με το κλασσικό του Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟ κέρδισε με 2-0!!! Αν είναι δυνατόν! Κι ο Θρύλος κουτσά στραβά το πήρε το ματς!Με άσχημη μπάλα απ' ότι άκουσα(δεν είδα τον αγώνα...ζούσα μεγάλες στιγμές στις οποίες θα αναφερθώ άλλη φορά!).

Βλέποντας τις φάσεις και τον απαραίτητο σχολιασμό από τον επιστήμονα, φωτεινό παντογνώστη, μαέστρο της διαιτητικής κύριο Βαρούχα κατέληξα κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα... Επίσης θα αναφερθώ στο άδικα ακυρωθέν γκολ για ένα και μόνο λόγο...το έβαλε ο Belluschi! Κύριε διαιτητά τι το ακυρώνεις...Δεν βάζουμε που δεν βάζουμε τελευταία να μας τα ακυρώνουν κιόλας;


Ο Belluschi παίρνει μπροστά και αυτό είναι καλό. Ειδικά τώρα που η μισή ομάδα τα έχει φτύσει. Κάτι η ηλικία, κάτι τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια, κάτι τα εύκολα που τα κάνουμε εμείς δύσκολα...Πολύ θέλει; Κι ο Leonardo φυσάει!!!Απ' τις καλύτερες μεταγραφές!

Κι ο επόμενος αγώνας είναι επικίνδυνος...Και τον ΠΑΟ δεν τον κόβω να κάνει γκέλα...Αφού πέρασε τη Λάρισα...Απομακρύνεται το πρωτάθλημα! Αλλά μόνοι μας το κάναμε δώρο στα Βαζελάκια...Καλά να πάθουμε!

Είχαμε γκρίνιες και για τη διαιτησία γενικά σήμερα. Ο Λεβαδειακός έβγαλε ανακοίνωση και ελπίζω να βγάλει κι Ξάνθη(η λατρεία που έγινε συνήθεια) καθώς τα έκανε τα παραπονάκια του ο Κεχαγιάς...Εντωμεταξύ όταν μιλάει το ένα μάτι κοιτάει στη δύση και το άλλο στην Ανατολή. Αν αφεθείς σε υπνωτίζει για πλάκα! Οι Κόρες του Τσα συμπαθούν Κεχαγιά(αν και η μεγάλη λατρεία είναι ο Δώνης!)