Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (02)

Τελευταία μέρα στη δουλειά! yay!!!

Πάμε γρήγορα στο Νο 2!

Hikaru Utada - The Flavor of Life

Για την τραγουδίστρια:
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ντίβες της σύγχρονης ιαπωνικής ποπ. Για την ακρίβεια υπήρξε μια εποχή που η Hikki-chan κονταροχτυπιόταν με την Ayumi Hamasaki για τον τίτλο της βασίλισσας των charts. Με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, η Hikaru Utada, είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στην Ιαπωνία και όχι μόνο. Η μουσική και η φωνή της είναι ιδιαίτερες (η κοπέλα έχει ΦΩΝΑΡΑ) και μπορεί να μην τραβήξει τόσο τους ξένους. Εκτός όμως από Ιαπωνικά η Hikaru Utada, ξέρει να τραγουδάει άψογα αγγλικά μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έχει τραγουδήσει και τα θεματικά τραγούδια στο δημοφιλές παιχνίδι Kingdom Hearts. Ο Έλτον Τζον είχε χαρακτηρήσει με τα καλύτερα λόγια το αγγλόφωνο άλμπουμ της, που όμως δεν πήγε όσο καλά περίμεναν. Είναι πολύ νωρίς μάλλον για έναν ασιάτη καλλιτέχνη να κατακτήσει την Αμερική. Προς το παρόν ας αφήσουμε τη Hikki-chan να κατακτά την Ιαπωνία!

Για το τραγούδι:
Ήταν insert song στη δεύτερη σεζόν του Hana Yori Dango. Τα τραγούδια της σειράς κοινώς σάρωσαν στα charts. Προσωπικά σαν insert song μου άρεσε περισσότερο από το αντίστοιχο της Ai Otsuka στην πρώτη σεζόν. Είναι πολύ μελωδικό και μιλάει, για τι άλλο, για τη γεύση της ζωής. Είναι γλυκιά και πικρή γεμάτη χαρές και λύπες. Και γι αυτό ταίριαζε και στη σειρά. Πάμε γρήγορα στο videoclip.



Σχόλια:
Απλό videoclip που δίνει περισσότερο έμφαση στο τραγούδι παρά στην εικόνα. Και αυτό το κάνει πιο υποβλητικό. Θα μου άρεσε βέβαια αν έβαζαν και σκηνές από τη σειρά αλλά τέλος πάντων...

Γίναμε όλοι κριτικοί...


Χε!Χε!Τα φτάσαμε τα 100!!Μπράβο μας λοιπόν!
Πέμπτη σήμερα και έχουμε καινούριες ταινίες!Αυτό που με ενδιαφέρει βέβαια είναι η άλλη Πάμπτη!Τότε βγαίνει ο καινούριος(made by Tim Burton)Johnny Depp καθώς και το I'm not there το οποίο αναμένεται εξαιρετικό(θα το δω σήμερα).

Αυτη την εβδομάδα όμως έχουμε:
ASTERIX AUX JEUX OLYMPIQUES(Frédéric Forestier,Thomas Langmann):Προσωπικά κουράστηκα λίγο αλλά ο Depardieu είναι από τους αγαπημένους μου,οπότε δεν με χάλασε.Κι έχει και την πλάκα του ώρες ώρες...

LA ANTENA(Esteban Sapir):Η καλύτερη επιλογή(εκτός του Ταρκόφσκι).Δεν την είδα αλλά αν ήταν να διαλέξω, αυτή θα διάλεγα με κλειστά μάτια...


SLEUTH(Sleuth):Κούραση...


GONE BABY GONE(Ben Affleck-Χα!Χα!-):Λατρεύω τα αστυνομικά...Ότι έχει να κάνει με κυνήγι δολοφόνων και λύσεις μυστηρίων το λατρεύω...Αυτό μου φάνηκε κάπως υποτονικό αλλά δεν με πείραξε κιόλας...


MAD MONEY(Callie Khouri):Όχι!Ποτέ!Με το ζόρι σε DVD!Απλά...


IVANOVO DETSTVO(Andrei Tarkovsky):Δεν υπάρχουν λόγια...Αν και δεν είναι από τους αγαπημένους μου καθώς τα γούστα μου είναι λίγο πιο...ανάλαφρα,η καλλιτεχνική αξία κάθε έργου του είναι αναμφισβήτητη!Μία σχολή μόνος του.Όπως και να το δει κανείς η προσφορά του είναι τεράστια και προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει μια φορά(έστω και για λίγο)στη ζωή του Ταρκόφσκι(το δικό μου τρίπτυχο είναι Μπέργκμαν,Ταρκόφσκι,Αντονιόνι).

Και εις ανώτερα(ή κατώτερα,όπως το δει κανείς)...


Εκατοστό post!!!
Να τα χιλιάσουμε!Δεν ξέρουμε αν είναι υπόσχεση ή απειλή αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (03)

Πέθανε ο Χριστόδουλος και όλα παρέλυσαν! &^*#&%*^:!!! Και αν με νομίζετε βλάσφημη σας προλαβαίνω: Είμαι κόρη του Από Κάτω και έχω δικαίωμα!

Άντε, φτάσαμε αισίως στο Νο3! ExMrsAbramovich υπομονή και σε λίγο θα σου βάλω το Νο1 που λύσσαξες! ;Ρ

Kobukuro - Tsubomi

Για το συγκρότημα:
Οι Kobukuro είναι ένα μουσικό ντουέτο αποτελούμενο από τους Kentaro Kobuchi και Shunsuke Kuroda. Το όνομα τους προέρχεται από τα αρχικά των επωνύμων τους (λολ! το όνομα τους μοιάζει κάπως με το επώνυμο μου και έχω φάει δούλεμα γι' αυτό!). Δημιουργήθηκαν το 1998 αλλά έκαναν ντεμπούτο σε μεγάλη δισκογραφική το 2001. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν μεγάλης δημοτικότητας καθώς οι μπαλάντες τους εκτοξεύονται στο Νο 1 των charts και το 2007 κέρδισαν το μεγάλο βραβείο στα ετήσια ιαπωνικά μουσικά βραβεία. Το είδος μουσικής τους είναι pop-folk, γράφουν υπέροχες μπαλάντες (έχω κλάψει εγώ με τα τραγούδια τους, αφήστε το!) και έχουν φωνές-καμπάνες (πανίσχυρες). Εικονικά φαίνονται πολύ περίεργοι καθώς ο Kuroda είναι δύο μέτρα γομάρι και ο Kobuchi μέτριου προς το κοντό αναστήματος.

Για το τραγούδι:
Κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2007. Ο τίτλος είναι ανοιξιάτικος: Μπουμπούκι. Πολύ όμορφο και συγκινητικό τραγούδι μοιάζει με την μεγάλη προηγούμενη επιτυχία τους, το Sakura. Ήταν το θεματικό τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς Tokyo Tower (δεν την έχω δει, ακόμα) και ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα ανοιξιάτικα τραγούδια όλων των εποχών (Νο1 ψηφίστηκε το Sakura). Τρελαίνομαι να το ακούω για τις φωνές τους (ειδικά ο Kuroda έχει μια φωνή!!!) Πάμε στο videoclip...




Σχόλια:
Άψογο videoclip. Από τα πιο ωραία που έχω δει γενικότερα. Ξεκινάει με το παιδάκι και συνεχίζει με ένα τρομερό παιχνίδι με τις σκιες. Είναι απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι με τα χέρια τους και ένα φακό! Ένα παραμύθι ξετυλίγεται μπροστά σας! Απολαύστε το!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Η πρώτη του Belluschi...


Αν δεν ήταν ο καλός μας ο Kovacevic... Πάλι ισοπαλία θα ερχόταν!
Πως γίνεται να μας σώζει πάντα το παλικάρι...Ευτυχώς που υπάρχει!Ο αγώνας ήταν βλακεία και μπάλα δεν παίξαμε!Άντε λίγη στο δεύτερο ημίχρονο...Και αυτός ο Άρης...Πολύ την φοβάμαι φέτος αυτή την ομάδα!Πάλι καλά δεν έχουμε άλλο αγώνα!
Νόμιζα ότι θα χάναμε και το πέναλτι με τόσες ευκαιρίες που χάσαμε, αφού σε κάθε αγωνιστική μοιάζουμε όλο και περισσότερο στο Βάζελο.Αλλά μετά θυμήθηκα...δεν έχουμε τον Παπαδόπουλο!


Πριν αναφερθώ στην πρώτη επίσημη του Belluschi θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στον Σπυρόπουλο(πόσο επίσημα και πολιτισμένα μίλησα;)...
Τι παίρνετε ρε καημενοιοιοιοιοι και δίνετε τόσα λεφτά;Τον Mesi παίρνεται;;Και θέλω να βγει παλτό να τον σετάρουν με τον Βύντρα...(και γι' αυτόν δεν έπαιζε ανάμεσα στις δυο ομάδες;)
Ήρθε και ο Λεονάρντο...Για να δούμε θα βγει φλωρούμπας σαν τον Di Caprio;Πολυτάλαντος σαν τον Da Vinci; Ή απλά χελωνονιντζάκι;

Λοιπόν...Εχτές ήταν η πρώτη του Belluschi!Δεν το περίμενα αλλά με εντυπωσίασε...Το ότι ξέρει από μπάλα φαίνεται μόλις την παίρνει στα πόδια του!Λίγη προπόνηση χρειάζεται και να δέσει με τους υπόλοιπους!Επίσης βγάζει τόσο γλυκιές μπαλιές!Και από το φιλικό είχα προσέξει τις σέντρες του!Τόσο γλυκές όσο κι αυτός, ίσως και περισσότερο(αλήθεια γίνεται;)Πολύ τον χάρηκα!

Τι άλλο είχαμε;Κέρδισε η Λάρισα και μάλιστα με δύο(2) γκολ!!!!Κι έχασε και πέναλτι!Και Ξάνθη την έσκισε τη Βέροια...Ο Εργοτέλης ισοπαλία(μπορούσε και καλύτερα)...Οι ομάδες που συμπαθώ με ευχαρίστησαν εκτός από τον καλό Αστέρα αλλά θα με αποζημιώσει με νίκη την Τετάρτη(θέλω να πιστεύω)

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (04)

Καλή εβδομάδα! Μετά από ένα φορτωμένο Σαββατοκύριακο, αισθάνομαι λίγο κουρασμάνη αλλά είμαι και χαρούμενη επίσης. Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα στη δουλειά! Την Πέμπτη τελειώνω και επιστρέφω στα φοιτητικά μου καθήκοντα: Λούφα και παραλλαγή! Προς το παρόν περνάω αυτό το πρωινό της Δευτέρας διαβάζοντας για την εξεταστική και χαζεύοντας ρούχα και αξεσουάρ στο Internet. Και φυσικά ποστάροντας!

Τελική τετράδα πλέον και στο Νο4 έχουμε:

Arashi - Love so Sweet

Για το γκρουπ:
Οι έταιρες κόρες του Τσα το ξέρουν ήδη: ΟΙ ARASHI ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΝΟ1 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ EVER!!! Δεν μου αρέσουν μόνο, τους αγαπάω ειλικρινά όπως ποτέ δεν αγάπησα κανένα καλλιτέχνη πριν τους γνωρίσω. Μου άρεσαν καλλιτέχνες, μου άρεσε η μουσική τους αλλά ως εκεί. Οι Arashi έβγαλαν την πραγματική φαν από μέσα μου. Με έχουν βοηθήσει να ξεπεράσω δύσκολες περιόδους στη ζωή μου και με εμπνέουν κάθε μέρα. Φέτος κλείνω 3 χρόνια ως απολύτως αφοσιωμένη φαν τους. Ποιοι είναι όμως οι αγαπημένοι μου Arashi; Είναι ένα γκρουπ του JE αποτελούμενο από 5 μέλη: Masaki Aiba, Jun Matsumoto, Kazunari Ninomiya, Satoshi Ohno, Sho Sakurai που έκανε ντεμπουτο το 1999 στη Χαβάη. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες και ώρες για τα κατορθώματα τους, τους χαρακτήρες τους και γενικά για ό,τι τους αφορά αλλά θα έβγαινε ένα ποστ γκουμούτσα και δε λέει. Θα μιλήσω ξεχωριστά μια άλλη φορά λοιπόν. Μερικά trivia μόνο:
-Είναι το πιο δημοφιλές JE συγκρότημα στο εξωτερικό και έχουν κάνει τουρ σε Κορέα και Ταϊβάν.
-Εμείς οι Ευρωπαίες φαν ξεκινήσαμε ένα προτζεκτ για να τους φέρουμε το 2008 στο Παρίσι.
-Ο Kazunari Ninomiya ή πιο γνωστός ως Νίνο απέκτησε παγκόσμια φήμη ως ηθοποιός αφού πρωταγωνίστησε στο Letters from Iwo Jima (έπαιξε το στρατιώτη Saigo). Ο Clint Eastwood τον επέλεξε προσωπικά για το ταλέντο του.
-Ο Jun Matsumoto θεωρείται από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ της Ιαπωνίας και θα παίξει σε ριμέικ ταινίας του Akira Kurosawa.
-Ο Sho Sakurai, o ράπερ, είναι και ηθοποιός και δημοσιογράφος και θα καλύψει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ για λογαριασμό μεγάλου ιαπωνικού καναλιού.
-Ο Satoshi Ohno, ο αρχηγός, είναι και ταλαντούχος ζωγράφος και τα έργα του άρχισαν να πωλούνται (αλλά αγοράστηκαν όλα μέσα σε λίγες ώρες!)
-Ο Masaki Aiba έχει ταλέντο στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, και εξειδικεύεται στα παλαβά πειράματα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για λογαριασμό εκπομπής με ζώα και στις εμπειρίες του περιλαμβάνονται: Νανούρισμα λιονταριών και ιππασία σε ρινόκερο!
Λοιπόν δεν πολυλογώ άλλο. Πάμε στο τραγούδι.

Για το τραγούδι:
Είναι το θεματικό τραγούδι της δεύτερης σεζόν του Hana Yori Dango, που προβλήθηκε το Χειμώνα του 2007. Όπως και το Wish, το Love So Swet είναι ένα γλυκύτατο τραγούδι που φωνάζει ARASHI από χιλιόμετρα! Οι Αrashi, ούτως ή άλλως είναι αυθεντίες στα χαρούμενα και αισιόδοξα τραγούδια. Γι αυτό όποτε τους ακούω, ακόμα και αν είμαι χάλια, χαμογελάω και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μου φτιάχνουν τη διάθεση και αυτό το τραγούδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην αρχή δε μου άρεσε όσο το Wish αλλά μετά από λίγο μου άρεσε περισσότερο! Είναι υπέροχο τραγούδι με υπέροχους, ποιητικούς στίχους (τα τραγούδια των Arashi είναι μερικές φορές καθαρή ποιήση) που ταίριαζει γάντι στη σειρά. Δεν μου έκανε έκπληξη που έφτασε τόσο ψηλά. Μουσικά και καλλιτεχνικά το 2007 άνηκε στους Arashi. 3 σινγκλ, 1 άλμπουμ, 2 DVD, 1 τουρ, 4 τηλεοπτικές σειρές, 4 ταινίες (η μία anime) και 2 πετυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές. Για να δούμε τι επιφυλάσσει το 2008 για τα αγόρια μας! Το 2009 πάντως εγώ θα πάω Ιαπωνία για το 10th Anniversary Concert! Πάμε στο βίντεοκλιπ.



Σχόλια:
Διάλεξα το βίντεο με τους υπότιτλους για να δείτε τι υπέροχους στίχους έχει αυτό το τραγούδι και πόσο διαφέρει από τα συνηθισμένα τραγούδια που μιλάνε για αγάπη. Το βιντεοκλίπ είναι άψογο! Οι Arashi έχουν τα καλύτερα βιντεοκλιπ στο JE και εδώ το αποδεικνύουν. Η ατμόσφαιρα ταιριάζει στο τραγούδι και τα παιδιά δείχνουν τόσο ωραία σαν μανεκέν που παρατηρούν πως η αγάπη εκδηλώνεται στην πόλη. Τα ρούχα τους είναι *drool*! Και τα μαλλιά τους επίσης! Ο Aiba ξανθός είναι πολύ ωραίος αλλά μου αρέσει γενικά με μακρύ μαλλί. Ο Ohno ο κακόμοιρος θα πουντιάσει χωρίς το σακάκι του! Ο Nino σε κάτι φασεις είναι άσπρος σα φάντασμα! Χαχα! Ο σκύλος δηλώνει μια προτίμηση στο να κάνει την ανάγκη του μπροστά από το Sho και τον Aiba ενώ οι Jun, Nino, Ohno τους κοροϊδεύουν οι ξετσίπωτοι! Ευτυχώς η μέλισσα έκανε ένα πέρασμα απ’ όλους (πριν καταλήξει πάνω στον κακόμοιρη τον Aiba). Αχ! Ποτέ δε θα βαρεθώ αυτό το βίντεο ή αυτό το τραγούδι! Και ελπίζω του χρόνου οι Arashi να φτάσουν ακόμα ψηλότερα. Εγώ θα τους υποστηρίζω ακόμα και αν βρίσκομαι στην άλλη άκρη του κόσμου! 嵐頑張って!いつまでも一番になって!

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Cannavaro είσαι τρέλα όταν βγάζεις τη φανέλα...

Για σήμερα έταξα πικάντικο post μόνο για γυναίκες(και όχι πολύ φανατικούς άντρες).
Ασχολούμαι χρόνια με τη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκίνησα για τους ωραίους γκόμενους και τα μάτια του Ζαγοράκη(όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν τύπισσες που είδαν πρώτη φορά ποδόσφαιρο γι'αυτόν τρελαίνομαι).Όμως γυναίκα είμαι δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω ότι στους ποδοσφαιρικούς κύκλους κυκλοφορούν τα καλύτερα κομμάτια...
Τι να πρωτοεπισημάνω...Την γοητεία του Ζιντάν; Τα χέρια του Γκούτι;Τα μάτια του Καναβάρο;Το χαμόγελο του Κοβάσεβιτς;Το πρόσωπο του Μπελούτσι(για να έρθω και στα δικά μου...);
Πολλά τα ωραία αγόρια και για να τα λέω πιο σωστά, και να μην είναι και τόσο κούκλος ο άλλος και μόνο που παίζει καλή μπάλα είναι τεράστιο προσόν...Καλά να μην είναι και σαν τον Ρούνεϊ...

Ξεκινάω με φωτογραφίες και καταλήγω σε videa...

Απλά κούκλος...Κυκλοφορούν και κάτι κουτσομπολιά για την αφεντιά του οπότε είναι και επίκαιρος...

Λίγο...κοριτσάκι αλλά γοητεύει!Κυρίως τις μικρότερες ηλικίες...

Πάρτε μάτι τους κοιλιακούς...Μόνο αυτό λέω!Ταυτόχρονα σκίζει και από πρόσωπο (τα τελειότερα μάτια ever)
Ο αγαπημένος μου!Οι τερματοφύλακες γιατί είναι πάντα ωραιότεροι(υπάρχουν κι εξαιρέσεις εννοείται);


Σε παίρνω με παπά και με κουμπάρο... Καναβάρο, Καναβαααρό(κουμπάρος ο Μπουφόν παρακαλώ...)


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Naked News:Γυμνά νέα με...Πάντο


Το ότι είχα μαζοχιστικές τάσεις το ήξερα...Και οι φίλοι μου το έχουν αποδεχτεί!

Το ότι συχνά έχω εμμονές το ήξερα...Και οι φίλοι μου προσπαθούν να το αποδεχτούν(δεν τους κόβω να τα καταφέρνουν)!
Αλλά να φτάσω τόσο χαμηλά δεν το περίμενα...

Να ψάχνω στο youtube videa με τον Πάντο... Πέρα λοιπόν από το κλασσικό "Μιλήσατε με το Ριβάλντο τώρα θα μιλήσετε και με τον Ριπάντο!" που σίγουρα θα έχετε δει στον καλό μας τον Freddo (btw πήρατε πρέφα το φοβερό ρώσικο τραγουδάκι gitar, gitar, gitar...jump to my yaguarrrrr;Το καινούριο μου ringtone) δεν έβρισκα κανένα άλλο αξιόλογο video.

Είμαι στο χείλος της απόγνωσης...Τα μάτια μου γυαλίζουν και είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...Το πληκτρολόγιο βρίσκεται στα χέρια μου τα οποία τρέμουν επικίνδυνα(doctor στο έλεγα ότι δεν είμαι καλά αλλά δεν άκουσες)!Από στιγμή σε στιγμή θα το εκσφενδονίσω...Και τότε...Έρχεται η αναλαμπή!Ο Τάσος είναι διεθνής...Πληκτρολογώντας Πάντος δεν θα βρεις τίποτα...

Με το σκεπτικό της διεθνούς φήμης του Τασούλη πληκτρολογώ Pantos...
Αλλά αντί για Taso βρήκα Alex... Ποια είναι η Alex? Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά(σε ποιον αιώνα ζω;).Μία δεινή δημοσιογράφος...Η Έλλη νιώθει να απειλείται...Η Όλγα τρέμει έτσι κι αλλιώς(Χουμοράκι το πιάσαμε όλοι;Πάμε παρακάτω!)...
Παραθέτω video.

Αν είσαι πάνω από 18 πάτα play.

Αν είσαι κάτω από 18 σιγουρέψου ότι δεν θα σου κάνουν ντου οι γονείς σου,κλείσε την πόρτα και πάτα play.
Όσοι δουλεύετε Σαββατιάτικα καλά να πάθετε!Φωνάξτε το διευθυντή σας μήπως και πάρετε καμιά προαγωγή!Αν είστε ο διευθυντής τσεκάρετε τους υπαλλήλους,λουφάρουν(αφού τρεις κι ο κούκος μας διαβάζουν τι βλακείες γράφω;).
Δεν θα σας βασανίσω άλλο...




Υ.Γ.1:Πρόκειται για απλή συνωνυμία(μάλλον)...

Υ.Γ.2:Πέρα από την πλάκα οι Κόρες αγαπάνε τον Τάσο και τον στηρίζουν(πόσο χάρηκα που ανανέωσε!).
Υ.Γ.3:Το ότι τα 2 από τα 4(50%) post με tag αισθησιακό αναφέρονται στον Πάντο είναι normal;
Υ.Γ.4:Αύριο προβλέπεται post γυναικείου ενδιαφέροντος...Να πάρουμε κι εμείς λίγο μάτι...
Υ.Γ.5:Προσέξτε και τη θεματολογία...αξίζει!

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Τιμή στην κόρη του ΤΣΑ

Λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες... σήμερα θέλω όλοι να δώσετε ένα χειροκρότημα στην ExMrsAbramovich που επιτέλους πόσταρε (αφού την απειλήσαμε με όπλο...) στο ένδοξο μας blog. Και μάλιστα τα ξημερώματα που οι περισσότεροι από εμάς κοιμούνται γιατί δουλεύουν το πρωί. Αλλά όχι αυτή! Πάλεψε ενάντια στους δαίμονες του ύπνου που την είχαν κυκλώσει και βγήκε νικήτρια αφού μας έκανε ένα ποστ χείμαρο κυρίες και κύριοι!!! Δάκρυα χαράς διατρέχουν τα μάγουλα μου καθώς γράφω αυτές τις γραμμές!

Για να την τιμήσουμε λοιπόν δεν ποστάρουμε τις συνηθισμένες μας στήλες και η μέρα κηρύσσεται αργία! Long live the Tsa! Long live ExMrsAbramovich!

ΠΑΟ-Εργοτέλης 1-0

Με αυτή τη μεγαλειώδη νίκη επι του Εργοτέλη ξεπλύναμε την ντροπή της τεσσάρας,έτσι?Τούλαχιστον βάλαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αυτή τη φορά και δε τρέχαμε με τη γλώσσα έξω στο δεύτερο ημίχρονο.Μόνο ο Παπ έβγαλε γλώσσα στο τέλος και το φαγε το προστιματάκι του.
Ο Έκι με τρόμαξε με το νέο του κεφάλι!Βασικά νόμιζα ότι πήραμε καινούριο παίχτη και χάρηκα...Άμα κουρέψουνε και ξυρίσουνε το Δάρλα λέτε να μας τον παρουσιάσουν κι αυτόν για καινούρια μεταγραφή?
Είδα και τις δεύτερες επετειακές εμφανίσεις μας.Τα σορτσάκια ήταν πολύ γουστόζικα, μου άρεσε το χρώμα.Αλλά οι φανέλες...

"Ρε σεις μάγκες...σα σώβρακα με μανίκια και γιακά ήτανε!"


όπως θα λεγε κι ο Γεωργίου.Η φανέλα τερματοφύλακα ήταν η συνηθισμένη γκόθικ μάυρη.


Θα έκανα μια εκτενέστερη ανάλυση αλλά...Παρασκευή πρωι,μάλλον έχετε ακούσει τα πάντα για το ματς μέχρι τώρα(και η αλήθεια είναι πως έχω ξεχάσει λίγο τι έγινε, μετά απο τόσες μέρες.)

Και η φωτό του ήρωα-σκόρερ του αγώνα...




Ωχ, αυτή είναι απο τότε που παίξαμε με τον ΟΦΗ!Αλλά κι αυτή κρητική ομάδα ήταν, και πάλι ο Σάλπι(και μερικοί ακόμα παραδόξως!) είχε(αν) σκοράρει οπότε ποιά η διαφορά?

Έδωσε συνέντευξη ο Βγενόπουλος.Μιάμιση ώρα, συνέντευξη-υπερπαραγωγή.Είδα μόνο μέχρι εκεί που εξηγούσε τις διαφορές μεταξύ κάτι μετοχών...Την υπόλοιπη θα την κρατήσω για το καλοκαίρι που θα βάζει επαναλήψεις του καφέ της χαράς ο ΑΝΤ1.

"Δεν εχω προθεση να αναλάβω ούτε σαν πρόερδος ούτε σαν αντιπρόεδρος γιατί δεν έχω το χρόνο που απαιτείται για να το κάνω. Αν χρειαστεί θα επιλεγούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να βοηθήσουν'"

Άντε να δούμε ποιούς έχουν σκοπό να μας φέρουνε.Γενικά είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα εξελιχτεί αυτή η κατάσταση...

Το βραδάκι μιλούσα με φίλο κρητικό που μου είπε τα τελευταία νέα του Εργοτέλη και φτιάχτηκα να γράψω κάτι για την ομάδα του Ηρακλείου.



Ο νέος πρόεδρος του Εργοτέλη,Απόστολος Παπουτσάκης με τον νέο μεσοεπιθετικό του Εργοτέλη,Βακουφτσή.

Δυστυχώς ο Εργοτελης δεν τα πήγε και τόσο καλά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά ελπίζω και με την προσθήκη του Πάτρικ Ογκουνσότο ν'ανέβει λίγο!

Το παρακάτω είναι απο δηλώσεις που έκανε ο Πάτρικ στο www.ergotelis.gr



Μετά από απουσία περίπου δυο ετών, ο παίκτης που αγαπήθηκε και δοξάστηκε όσο κανένας άλλος, επιστρέφει στα παλιά του «λημέρια», την «δική μας ομάδα».
Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλη, δηλώνοντας χαρούμενος για την έκβαση της μετεγγραφής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα μου »τόνισε αρχικά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας «Ο Εργοτέλης με έχει πλησιάσει αρκετό καιρό πριν και ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Παπουτσάκης, μου έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του κι έτσι αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στην οικογένεια μου. Τον Εργοτέλη».
Βέβαια, το νέο απόκτημα της ομάδος μας δεν παρέλειψε να σχολιάσει τους στόχους του: «Πρωταρχικός μου στόχος είναι να φορέσω ξανά την φανέλα του Εργοτέλη, την φανέλα με την οποία αγαπήθηκα από πολλούς. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει του στόχους της, που πρωταρχικός της στόχος είναι η παραμονή».



Βίντεο του Πάτρικ απο την βέλγικη ομάδα στην οποία έπαιζε μέχρι πρόσφατα, την K.V.C. Westerlo

edit:Σήμερα το κατάλαβα ότι έκανα ποστ σαν tsagirlz κι oχι exMrsAbramovich.Αλλα,στ'αλήθεια, εγώ έκανα ποστ!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Γίναμε όλοι κριτικοί...


Πολλές ταινίες σήμερα, καλές και για όλα τα γούστα...

The Trap(Srdjan Golubovic): Θέλεις ψυχολογικό θρίλερ με πληρωμένο δολοφόνο(έστω κι αν αναγκάζεται να γίνει);Έχουμε και μάλιστα πολύ καλό!Πολύ καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνείες και η ψυχολογία των ηρώων αποτυπώνεται αρκετά καλά(πόσες φορές χωράει η λέξη καλό σε μια παράγραφο;)...

Juno(Jason Reitman): Θέλεις κωμωδία με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και κοινωνικό προβληματισμό;Έχουμε!Εξαιρετική κωμωδία με τρομερή ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια...

Atonement(Joe Wright): Θέλεις ταινία εποχής με έρωτα, πάθος και άδικες κατηγορίες;Κι απ' αυτό έχουμε.Πολύ καλή σκηνοθεσία, τρομερά κάδρα και καλές ερμηνείες.Εμένα δεν μου άρεσε πολύ αλλά σαν υπόθεση είναι τελείως μακριά από τα γούστα μου...Άσε που θεωρώ και απίστευτα κρύα την Knightley.Πάντως φοβερή ερμηνεία από την πιτσιρίκα...

Tuya'a Marriage(Quanan Wang): Θέλεις κοινωνικό δράμα κινέζικης προέλευσης;Αυτή η ταινία είναι για σένα...Πολύ καλή για το είδος της (και όποιος αντέξει).Οι ερμηνείες ήταν αυτό που μου έμεινε.Έχω παρατηρήσει πάντως ότι πέρα από του σκηνοθετάρες που μας έχει χαρίσει η ΚινεζοΚορεατοΙαπωνία (λατρεύω Κιμ Κι Ντουκ) έχουν και τρομερούς ηθοποιούς...Ακόμη και στο τελευταίο θρίλερ...

The Bucket List(Rob Reiner): Θέλεις Jack Nickolson γιατί απλά σου έλειψε;Έχουμε.Jack Nickolson...Απλά!Σαφώς και είναι λόγος για να δεις μια ταινία...

Once(John Carney): Θέλεις και κάτι μουσικό; Να που υπάρχει κάτι και γι'αυτό!Γλυκιά ταινία με εξαιρετικό soundtrack.

Rambo(Sylvester Stallone): Θέλεις να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια;Και γέροντα Σtallone να κάνει ξανά το Rambo έχουμε...Το ξαναλέω: Τα 80's επιστρέφουν και κάποιος πρέπει να τα σταματήσει...Και όχι ο Rambo.Ο Chuck Norris θα τα καταφέρει καλύτερα.Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρο Rambo δεν κατάφερα ποτέ να δω...Το όλο concept του καλού Αμερικάνου που μόνος του στέκεται απέναντι σε 10,20,50 ακόμη και ολόκληρο έθνος από κακούς με κουράζει.Είναι cult αλλά αν είναι να δείτε κάτι πραγματικά cult, αναζητήστε στο youtube τον Τούρκο Rambo...Λέει τρελά!

Επίσης βγαίνουν σήμερα το The Lookout(Scott Frank) και το ελληνικό Deep End(Θανάσης Αντωνίου)

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (05)

Συνεχίζοντας από χτες το Τοπ 10 φτάσαμε στην τελική πεντάδα. Πάμε λοιπόν στο Νο 5!

KAT-TUN - Keep the Faith

Για το γκρουπ:
Μιας και χτες έδωσα γενικές πληροφορίες για το γκρουπ, σήμερα θα δώσω μερικές πληροφορίες για το κάθε μέλος ξεχωριστά.
Kazuya Kamenashi: Το νεότερο μέλος του γκρουπ (παιδί του 1986) είναι και ο πιο δημοφιλής. Έχει απίστευτο ηγετικό χάρισμα (charisma) και εκτελεί τα χρέη του ανεπίσημου αρχηγού του γκρουπ. Έχει ικανότητες δεινού ρήτορα και ταλέντο στην ηθοποιία. Οι φαν του ξεπερνάνε σε αριθμό τις φαν των υπολοίπων μελών κατά πολύ.
Jin Akanishi: Η καλύτερη φωνή και ο γόης του γκρουπ. Παρόλη τη γοητεία και την ομορφιά του έρχεται 2ος σε δημοτικότητα. Ξέρει να χορεύει (να το κουνάει βασικά) πολύ καλά, έχει μια καθαρόαιμη ροκ βραχνή φωνή και φήμη άστατου playboy με προτίμηση στις ξανθιές Καυκάσιες κοπέλες. Κουβαλάει μερικά σκανδαλάκια στην πλάτη του και αν ζούσε στην Αμερική θα ήταν μεγάλος ροκ σταρ από τη συμπεριφορά του και μόνο.
Junnosuke Taguchi: Ο χαριτωμένος ακροβάτης του γκρουπ. Αν και είναι ο πιο ψηλός εκτελεί απίστευτα ακροβατικά με ευκολία. Του αρέσουν επίσης οι κλακέτες. Στις συναυλίες μπορείτε να τον δείτε να εκτελεί χορούς βασισμένους στις πολεμικές τέχνες των μοναχών Shaolin.
Koki Tanaka: Ο ράπερ του γκρουπ. Γράφει τη ραπ στα τραγούδια των KAT-TUN με το ψευδώνυμο JOKER. Αν και είναι ράπερ και οι ράπερ είναι υποτίθεται σκληροί gansta, ο Κόκι είναι μάλλον ο πιο χαριτωμένος ράπερ στον κόσμο. Το πως καταφέρνει να δείχνει άγριος (σα μέλος των yakuza) και γλυκούλης ταυτόχρονα (σαν αρκουδάκι) είναι κάτι που δε θα καταλάβω ποτέ...
Tatsuya Ueda: Ο επίσημος αρχηγός του γκρουπ. Είναι επίσης ο δεύτερος ροκάς μετά τον Τζιν. Μαζί έχουν τραγουδήσει ένα μέταλ τραγούδι (το Butterfly). Είναι ο πιο απόμακρος από τα μέλη, αν και τώρα τελευταία έχει γίνει κοινωνικότερος. Ξέρει Αγγλικά και Γαλλικά και υπάρχουν φήμες ότι είναι ο μυστηριώδης μουσικοσυνθέτης και στιχουργός SPIN, που έχει γράψει πολλά τραγούδια για τα γκρουπ του JE. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με το μποξ. Όταν ήταν πιο μικρός όμως έμοιαζε πολύ με κορίτσι και του είχαν δώσει το παρατσούκλι Πριγκίπισσα!
Yuichi Nakamaru: Το ταλαντούχο beatbox του γκρουπ. Έχει μια από τις πιο εκπληκτικές ικανότητες που κατέχουν μερικοί τραγουδιστές hip hop, το beatbox. Ο Γιούιτσι μάλιστα είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον τομέα. Η φωνή του ενσωματώνεται πλήρως με τη μουσική σε σημείο που νομίζεις ότι είναι εφέ του τραγουδιού! Έχει επίσης και τη σπάνια (και λίγο ανατριχιαστική εδώ που τα λέμε) ικανότητα να μπιτάρει και να τραγουδάει ταυτόχρονα! Έχει 2 φωνές!!! Σε ένα πάρτυ ακντικαθιστά πλήρως την κονσόλα του DJ.

Για το τραγούδι:
Είναι ένα ροκ κομμάτι, με στοιχεία μέταλ. Ο συνθέτης του είναι ο Kyosuke Himuro, ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ της Ιαπωνικής μουσικής σκηνής (που είναι από τις καλύτερες στον κόσμο). Ήταν το θεματικό τραγούδι στην τηλεοπτική σειρά Yukan Club, όπου πρωταγωνιστούσαν ο Τζιν και ο Τζούνο. Το τραγούδι βγήκε το Δεκέμβριο οπότε φανταστείτε πόσο πούλησε σε ένα μήνα για να φτάσει Νο 5. Επίσης οι KAT-TUN, όπως και πέρυσι, είναι το μοναδικό γκρουπ με 2 τραγούδια στο Τοπ 10 (και είναι τα μονασικά που κυκλοφόρησαν το 2007). Αν συνεχίσουν έτσι και του χρόνου θα σπάσουν κανά άλλο ρεκόρ. Προσωπικά το Keep The Faith μου άρεσε λιγότερο από το Yorokobi no Uta, αλλά είναι καθαρά δικιά μου γνώμη. Μουσικά το Keep The Faith είναι πολύ πορωτικό και η ραπ του Κόκι εδώ είναι η αγαπημένη μου (ίσως επειδή μπορώ να την τραγουδήσω στο καραόκε μάλλον)! Πάμε στο βιντεοκλίπ.



Σχόλια:
Έχουμε τη γνωστή φόρμουλα: KAT-TUN + τραγούδι + χορός + βιομηχανικό background. Παραδόξως αντί να καταντάει βαρετό είναι πολύ ταιριαστό με το τραγούδι. Επίσης τα παιδιά εδώ φοράνε "σχεδόν" φυσιολογικά ρούχα. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το απαίσιο πουλόβερ του Τζιν! Είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που πιάνει το μάτι σας. Είναι τόσο φριχτό, σα να φοράει γούνα ασπρόμαυρης (υπάρχει άραγε;) αρκούδας, που σου επιβάλλεται υποσυνείδητα. Και γω απέκτησα ένα ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ (λίγο πιο νορμάλ βέβαια) αφού είδα το βίντεοκλιπ! Ενδυματολογικά μου αρέσει πιο πολύ ο Κόκι και το μπουφάν του Ουέντα! Τι ωραίο μπουφάν! Θέλω και γω ένα τέτοιο! Άλλα δεν νομίζω να πουλάνε στην Ελλάδα! Τι κρίμα!!! Πέραν των ρούχων έχω σχόλια για την κώμη τους! Ο Τζιν βασικά έχει τα μαλλιά που έχει 10 στους 12 μήνες του χρόνου. Τα μαλλιά του Κάμε δε μου πολυαρέσουν. Επίσης αυτοί οι δύο δείχνουν κουρασμένοι ή αγουροξυπνημένοι. Ή τους χάλασαν το make-up και φαίνονται 10 χρόνια μεγαλύτεροι. Ο Τζούνο είναι μια Ασιατική Barbie με τα κίτρινα μαλλιά του. Τα έβαψε έτσι για τις ανάγκες της σειράς, όπου παίζει έναν Ελβετό (και πολύ πετυχημένα μάλιστα). Μετά το αρχικό σοκ συνηθίζονται άνετα. Ο Κόκι είναι απίστευτα sexy με το ξαπλυμένο ξανθό του! Αρχικά είχα κάποιες ενστάσεις αλλά νομίζω ότι του πάνε πολύ. Ακόμα ο Κόκι αρχίζει και φαίνεται πιο ροκ από τους άλλους, που είναι αστείο γιατί είναι ο ράπερ! Ο Ουέντα και ο Γιούιτσι έχουν λίγο πολύ τα ίδια μαλλιά που έχουν 12 μήνες το χρόνο. Α ναι! σε αυτό το βιντεοκλίπ ξεσκίζονται στις τούμπες. Αν δείτε το Making of έχει τόσο πλάκα!

Λοιπόν, αυτά από εμένα σήμερα. Αύριο έχουμε το Νο4! Πλησιάζουμε στην κορυφή! ;Ρ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Top-5(αλήθεια γίνεται;) Καλύτερες ταινίες του Tim Burton



  1. Edward Scissorhands (1990): Ότι και να πω...Ατμόσφαιρα, συναίσθημα, εξαιρετικές ερμηνείες...
  2. Sleepy Hollow (1999): Ο Burton είναι απλά μανούλα σε τέτοια σκηνικά...
  3. Big Fish (2003): Σου βγάζει τόση ζεστασιά και σε κάνει να βυθίζεσαι στα παραμύθια...
  4. The Nightmare Before Christmas (1993): Υπέροχα σκοτεινό...Και ταυτόχρονα σου βγάζει θλίψη και χαρά...Διασκεδαστικό και με υπέροχη μουσική...
  5. Ed Wood (1994): Περίεργα ωραία ταινία...

Είναι τόσο δύσκολο να διαλέξω(έχει κάνει και πολλές δουλειές ο άτιμος!)...Ακόμη και Ο Πλανήτης Των Πιθήκων είναι στην καρδιά μου για την αλησμόνητη μεταμφίεση της Helena... Είναι ο τρίτος αγαπημένος μου σκηνοθέτης(από τους ζωντανούς) κυρίως λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργεί και της αγάπης του σε βικτοριανο-gothic καταστάσεις...Κατά τη γνώμη μου το υπέρτατο θα ήταν ταινία με βρικόλακες σκηνοθετημένη από τον Burton με πρωταγωνιστή Johnny Depp...Απλά!

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (06)

Άλλη μια μέρα μοναξιάς και εδώ στο γραφείο κοντέυω να κάνω seppuku (ο σωστός ορισμός του χαρακίρι) γιατί κάποιος εδώ έχει βάλει τριτοκλασσάτα σκυλάδικα και ματώνουν τ' αυτάκια μου! Τουλάχιστον μπορώ να σκέφτομαι και να σιγοψυθιρίζω το επόμενο τραγούδι στο Countdown των Oricon Charts για το 2007...

Το Νο 6 λοιπόν της χρονιάς ήταν:
KAT-TUN - Yorokobi no Uta

Για το γκρουπ:
Κρατάτε με! Θα παραληρήσω! Χαχα! Πλάκα κάνω... Απλά οι KAT-TUN είναι οι 2οι αγαπημένοι μου καλλιτέχνες ever, μετά τους Arashi. Και μου αρέσουν για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: Οι Arashi είναι τα καλά παιδιά και οι KAT-TUN τα κακά, οι αλήτες. (εδώ μπαίνει η Annie_Hall φωνάζοντας: Αλήτες! Τεντιμπόιδες!) Είναι το πιο δημοφιλές γκρουπ, όχι μόνο του JE αλλά και ολόκληρης της Ιαπωνίας. Αποτελείται από τα εξής μέλη: Kazuya Kamenashi, Jin Akanishi, Junnosuke Taguchi, Koki Tanaka, Tatsuya Ueda, Yuichi Nakamaru. Το όνομα του γκρουπ αν καταλάβατε προέρχεται από τα αρχικά των επωνύμων τους και είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να ακούγεται σαν cartoon. Δημιουργήθηκαν το 2001 σαν backdancers αλλά γρήγορα η δημοτικότητα τους εκτοξεύτηκε στα ύψη και έγιναν κανονικό γκρουπ χωρίς όμως ντεμπούτο στη δισκογραφία. Κρατάνε μάλιστα ρεκόρ στο βιβλίο Guiness ως το γκρουπ με τη μεγαλύτερη pre-debut συναυλία στην ιστορία της μουσικής (50.000 άτομα παρακολούθησαν μια συναυλία για την οποία περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμος ζητούσε εισητήρια).Το ντεμπούτο τους το 2006 συνοδεύτηκε από ανάλογη επιτυχία καθως το 1ο τους σινγκλ, το Real Face ήταν το Νο1 τραγούδι του 2006 και τα άλλα δύο σινγκλ που κυκλοφόρησαν στρογγυλοκάθισαν στις θέσεις 5 και 13 αντίστοιχα. Το μουσικό τους στιλ είναι κυρίως ροκ (όλων των ειδών, ακόμα και μέταλ) αλλά έχουν και μερικά r' n b κομμάτια. Περισσότερες πληροφορίες για το γκρουπ αύριο...

Για το τραγούδι:
Yorokobi no Uta σημαίνει Τραγούδι της Χαράς και πραγματικά είναι τίτλος που του πάει γάντι. Punk rock μελωδίες, όμορφα φωνητικά με το Τζιν στο πηδάλιο και η έξυπνη ραπ του Κόκι, συνθέτουν ένα από τα πιο πιασάρικα ιαπωνικά τραγούδια που έχετε ακούσει. Ακόμα και ο εξάχρονος ξάδερφος μου ξέρει να το τραγουδάει! Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου από KAT-TUN μέχρι το LIPS (που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα). Ήταν το θεματικό τραγούδι στη σειρά Tokkyu Tanaka 3Go. Σωστά παίδες, ήταν το τραγούδι της σειράς απ' όπου προέρχεται η εν λόγω φωτό:

Τρομερό τραγούδι. Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις πάμε στο βίντεοκλιπ.



Σχόλια:
Δεν συζητάω καν το γεγονός ότι ο κύριος Johnny επιμένει να βάζει τα γκρουπ να τραγουδάνε σε κάτι σκηνές στα βιντεοκλίπ... Στους KAT-TUN πάω πάσο μιας και τέτοια βιντεοκλίπ ταιριάζουν στο dirty sexy στυλ τους. Αρκεί να δείχνουν ωραίοι, να τραγουδάνε και να χορεύουν σε ένα βιομηχανικό background και να η επιτυχημένη φόρμουλα! Βέβαια στο χορεύουν έχω τις ενστάσεις μου καθώς κανένα γκρουπ στο JE δεν ξέρει να χορεύει καλά. Μεμονωμένα υπάρχουν μερικοί γαμάτοι χορευτές αλλά χάνουν στο γκρουπ. Οι KAT-TUN βέβαια ξέρουν να κουνάνε τους πισινούς τους καλύτερα από όλους. Χεχεχε... Σε αυτό το βίντεοκλιπ κάνουν καλή δουλειά όμως (στα live άστα να πάνε). Ο Κάμε είναι ακαταμάχητος όπως πάντα! Είναι τόσο όμορφος και ας είναι το προφίλ του σα να έχει φάει τηγανιά στη μούρη! Ο Τζιν, όπως πάντα και αυτός, με το έκφυλο βλέμμα προσπαθεί να αποπλανήσει τους θεατές. Έχει από τα καλύτερα βρώμικα βλέμματα στο JE (για αυτό είναι με διαφορετική γκόμενα κάθε βράδι) και ένα από τα ομορφότερα πρόσωπα της Ασίας ολόκληρης. Ο Τζούνο κάνει τις τούμπες και να ακροβατικά να φαίνονται τόσο έυκολα! Ο Κόκι, δε φοράει μπλούζα της ΑΕΚ εδώ αλλά είναι τόσο gansta και γλυκούλης ταυτόχρονα! Πόσο περίεργο θα ήταν να φοράγαν μπλούζες ομάδων; Αλλά φοράνε κάτι μαύρα με λίγα κόκκινα και άσπρα (ποια ομάδα έχει και τα 3 χρώματα;). Ο Γιούιτσι δεν κάνει beatbox σε αυτό το τραγούδι και είναι λίγο κρίμα μιας τα beatbox του είναι απίστευτα. Η έκπληξη μου όμως είναι ο Τάτσαν (Ueda)! Ο κρύος και απόμακρος Τάτσαν εδώ γελάει, παίζει με την κάμερα και μας δείχνει τα μπρατσα που έφτιαξε με το μποξ! Αν είναι δυνατόν! Πάντα τον θυμάμαι cool και συγκρατημένο, μια πριγκήπισσα κλεισμένη σε ένα ψηλό πύργο. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχει αλλάξει πολύ προς το χαρούμενο. Αυτό το τραγούδι και νεκρούς ανασταίνει! Χαχαχα!

Αυτά για σήμερα! Το παραλήρημα συνεχίζεται αύριο!

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (07)

Αχ! Μοναξιά... Η Annie_Hall και η nelly είναι στο Πανεπιστήμιο και δίνουν μάθημα, η exMrsAbramovich κοιμάται του καλού καιρού και γω μόνη και έρμη κωλοβαράω στη δουλειά. Για να σκοτώσω την ώρα μου (που δε λεει να πεθάνει με τίποτα η άτιμη) σερφάρω στο Ίντερνετ, κάνω ποστ και διαβάζω ιαπωνικά (όχι απαραίτητα ταυτόχρονα).

Συνεχίζοντας το Ιαπωνικό Τοπ 10 Countdown του 2007 στη θέση 7 βρίσκουμε το:

Keisuke Kuwata - Ashita Hareru Ka Na

Για τον τραγουδιστή:
Είναι ένας από τους ζωντανούς θρύλους της Ιαπωνικής μουσικής και θεωρείται μάλιστα από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο. Είναι η ψυχή του μακροβιότερου ιαπωνικού συγκροτήματος, των Southern All Stars. 30 χρόνια πριν, το 1978, ο Kuwata, φοιτητής τότε, και οι φίλοι του από το πανεπιστήμιο έφτιαξαν ένα συγκρότημα αρχικά για την πλάκα τους. Το πρώτο τους τραγούδι ήταν χιουμοριστικό και όχι πολύ επιτυχημένο. Όμως το 1979 έγιναν γνωστοί με το τραγούδι Itoshii no Ellie, το οποίο άγγιξε παγκόσμια αναγνώριση όταν ο Ray Charles το διασκεύασε στα αγγλικά (Ellie my Love), και ο Kuwata έγινε γνωστός ως ένας ιδιοφυής συνθέτης. Από τότε και μέχρι σήμερα οι Southern All Stars παραμένουν δημοφιλείς και αγαπητοί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και θεωρούνται αυθεντίες (μαζί με τους TUBE) στα καλοκαιρινά τραγούδια. Ο Keisuke Kuwata, το 2007 με αυτό το τραγούδι σηματοδότησε το ξεκίνημα ενός επιτυχημένου σόλο πρότζεκτ, χωρίς φυσικά να διαλύσει το γκρουπ του.

Για το τραγούδι:
Πρόκειται για μια υπέροχη μπαλάντα, η οποία πριν καν κυκλοφορήσει, είχε γίνει επιτυχία. Είναι το θεματικό τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς Proposal Daisakusen ~Operation Love~, για την οποία θα μάθετε αργότερα, μιας και πρόκειται για τη 2η αγαπημένη μου σειρά. Μια όμορφη σύνθεση του Kuwata, την οποία ακολούθησαν το μέτριο Kaze no Uta wo Kikasete (Άσε με να ακούσω το τραγούδι του ανέμου) και το πολύ καλό και γλυκύτατο Darlin'. Ο τίτλος του τραγουδιού μεταφράζεται σε: "Θα έχει λιακάδα αύριο;" Αυτό το τραγούδι μου φέρνει δάκρυα στα μάτια, και όταν έβλεπα τη σειρά πλάνταζα κιόλας! Είναι τόσο όμορφο και μελωδικό που δε χρειάζεται να ξέρετε τα λόγια για να συγκινηθείτε (πολλοί είναι φαν του τραγουδιού χωρίς να ξέρουν καν ιαπωνικά). Και η φωνή του Kuwata εκπληκτική.



Σχόλια:
Ο Keisuke Kuwata είναι αειθαλής τύπος. Φαίνεται να έχει μείνει στην ηλικία των 40 και κοντέυει τα 60! Μου αρέσει πολύ το concept του βίντεο. Έχει παιδάκια-αναμνήσεις του παρελθόντος και πολύ ωραίο φωτισμό. Και παρόλη τη μελαγχολία, υπάρχει κάτι το αισιόδοξο. Η ελπίδα για καλύτερες μέρες ίσως; Αύτο που ξέρω είναι ότι ταιριάζει και με το concept του ProDai. Αν δείτε και τους τίτλους τέλους της σειράς θα καταλάβετε...Ashita Hareru Ka Na? Haruka Sora no Shita...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Γκολ και θέαμα (ή περίπου)...

Καλημέρα,καλή εβδομάδα,καλά μυαλά κ.λ.π....
Η τελευταία αγωνιστική είχε ζουμί και πολύ το χάρηκα...Θα ξεκινήσω με την ομάδα μου εννοείται:
Καλά ρε παιδιά πως παίζετε έτσι;Για μια στιγμή τρόμαξα...Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί οι Κρητικοί μου φαίνονταν τέτοια υπερομάδα!Τελικά ανακάλυψα ότι οι δικοί μου ήταν αυτοί που δεν τραβούσαν.Στην αρχή λέω νωρίς είναι ακόμη θα ζεσταθούν αλλά που...η θερμοκρασία κατέβαινε όλο και περισσότερο και εκεί που άρχιζα να περιμένω το γκολάκι(αυτό που θα τρώγαμε)κάνει τρομερή σέντρα ο Galetti και ο Nunez βάζει γκολάρα...


Πήρε τα πάνω του κι αυτός!Ευτυχώς δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο Darko...Μετά λέει παίξαμε ακόμη χειρότερα αλλά με είχε πάρει ο ύπνος και δεν το είδα(αυτό με τις κουλές ώρες που κοιμάμαι μάλλον πρέπει να το κοιτάξω!)Ελπίζω βέβαια αυτή η εμφάνιση να ήταν λόγω κούρασης γιατί δεν τη μπορώ άλλο αυτή τη βαζελοκατάσταση(ένα γκολ και πάμε παρακάτω...)!Επίσης έχω πάθει πλάκα με τον Αντωνάκη...Καλά δεν το συζητώ:αν δεν ήταν το ώριμο το αγόρι το πρόστυχο στο τέρμα θα κράζαμε σήμερα τη γαυροπνίχτρα Κρήτη.

Από κει και πέρα είχαμε το κλασσικό 1-0 με γκολ του Σαλπιγγίδη για τα βαζέλια και νίκη με 1-0 για την ΑΕΚ(κουραστήκαμε όλοι...).Από τα υπόλοιπα δύο αγώνες μου έμειναν:
Βέροια-Λάρισα και Αστέρας-Ξάνθη.
Η Βέροια έχει κάνει την έκπληξη τις τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζει ακάθεκτη αλλά αυτό που μας έμεινε από το παιχνίδι ήταν τα νεύρα,οι αποβολές(κυρίως του Μπακαγιόκο που τον συμπαθώ) καθώς και οι δηλώσεις Δώνη.Αλλαγές προμηνύονται στην εντεκάδα και ο Δώνης φαίνεται αποφασισμένος(Ex μια μέρα να αναλύσουμε την προσωπικότητα του Δώνη παρακαλώ).

Η Ξάνθη επίσης έκανε ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ...Ήρθε ισοπαλία με τον Αστέρα στο γήπεδο του(σιγά μην θέλαμε και νίκη).Κι η Ξάνθη έχει πάρει τα πάνω της. Είναι άξιος ο Κεχαγιάς εγώ το λέω...

Γέλασα πολύ και με τον Μπάγεβιτς που τα πήρε!Καλά όταν θυμώνει είναι ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβεις τι λέει...

Τέλος θέλω να μοιραστώ με τον...εαυτό μου (μην πω με τον άπειρο κόσμο που μας διαβάζει και γίνουμε ρόμπα)την τεράστια χαρά μου με πλημμύρισε!Με τον Άρη παίζει να παίξει ο Belluschi!Τίποτα άλλο δεν λέω...

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (08)

Το Σαββατοκύριακο πέρασε χωρίς να κάνω ποστ... Γενικώς είναι λίγο νεκρή περίοδος για τισ κόρες του Τσα. Είναι τότε που βγαίνουμε στην επιφάνεια της Γης για να χαρούμε και μεις τη ζωή των θνητών χωρικών. Αυτό το ΣΚ λοιπόν πέρασε κυρίως με εμένα εκτός σπιτιού και υπολογιστή για ψώνια, συναντήσεις με φίλους, μαθήματα ιαπωνικών κτλ. Για διάβασμα ούτε λόγος... Τι με περάσατε;

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση όμως συνεχίζω το Top 10 Oricon Countdown των Ιαπωνικών τσαρτς. Με το Νο 8...

Mr Children - Tabidachi no uta

Για το συγκρότημα:
Οι Mr.Children είναι από τα παλιά συγκροτήματα της ιαπωνικής μουσικής σκηνής. Το 2009 γιόρταζουν τα 20 τους χρόνια. Από το 1989 που δημιουργήθηκαν, έχουν στο ενεργητικό τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης Jpop. Ο τραγουδιστής του συκροτήματος, ο Kazutoshi Sakurai, έχει πολύ χαρακτηριστική και βραχνή φωνή και η μουσική τους είναι μελωδική και υπάγεται κυρίως στο είδος της pop-rock. Οι μπαλάντες τους είναι πανίσχυρες.

Για το τραγούδι:
Είναι μια υπέροχη και συγκινητική μπαλάντα και δεν με εκπλήσσει που έφτασε στο Τοπ 10. Ο τίτλος σημαίνει "Το τραγούδι του ταξιδιώτη" Μιλάει, γιατί άλλο, για ταξίδια. Το ταξίδι, για τους Ιάπωνες σημαίνει πολλά: από πέρασμα στην ενηλικίωση μέχρι αποχαιρετισμό. Την πρώτη φορά που άκουσα αυτό το τραγούδι LIVE σε μια μουσική εκπομπή, ήμουν στο χείλος των δακρύων. Τώρα το αφιερώνω στον πατέρα μου που ταξιδεύει στον ουρανό και του εύχομαι να είναι ευτυχισμένος εκεί ψηλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, απλά ότι το λατρέυω αυτό το τραγούδι. Το videoclip είναι από LIVE εκτέλεση του τραγουδιού.



Σχόλια:
Τα σχόλια περιττέυουν. Απλά καθίστε και απολαύστε το τραγούδι. Καλό ταξίδι!!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Ιστορίες από την Κρή(π)τη...


Ο.Σ.Φ.Π. και ΠΑΟ παίζουν ο ένας στην Κρήτη ο άλλος με Κρητική ομάδα σήμερα και αυτό μου θύμισε τις εκπληκτικές διακοπές που πέρασα εκεί φέτος το καλοκαίρι...
Ακόμη πιο συγκεκριμένα μου θύμισε ένα φοβερό συμβάν που διαδραματίστηκε σε κάποιο χωριό των Χανίων (ή και του Ρεθύμνου, δεν θυμάμαι καλά παρακάτω φαίνεται ξεκάθαρα το γιατί).

Είναι 10 το βράδυ και γυρνάμε από την περιήγηση μας σε διάφορα μέρη της εκπληκτικής Κρήτης.Είμαστε πεινασμένοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει και οι γυναίκες τις παρέας έχουμε αρχίσει από ώρα να κάνουμε αυτό που τόσο καλά κάθε γυναίκα ξέρει να κάνει...να γκρινιάζουμε ανελέητα και ακατάπαυστα.Αυτό οδηγεί στον εκνευρισμό του οδηγού με άμεσο και πλήρως αναμενόμενο αποτέλεσμα να χάσει την έξοδο στην οποία έπρεπε να στρίψει.Στρίβουμε λοιπόν στην επόμενη και βρισκόμαστε σε φοβερά γραφικό χωριό.Από την είσοδο μας παίρνουν οι μυρωδιές από τα διάφορα αρνοκάτσικα που με τόση μαεστρία ψήνουν οι Κρητικοί και βλέποντας το μάτι μας να γυαλίζει οι άντρες της παρέας μας ανακοινώνουν ότι εκεί θα φάμε.

Σε κλίμα πανηγυρισμού και προσμονής καθόμαστε σε μία ταβέρνα.Στο διπλανό τραπέζι μία παρέα Κρητικών μας καλωσορίζει και αρχίζουμε να ανταλλάζουμε τις κλασσικές κουβέντες(από που είμαστε κ.τ.λ.).Να σημειώσω ότι πριν παρατηρήσουμε την αστάθεια στο λόγο τους είχαμε ήδη προσέξει τα άπειρα μπουκάλια ρετσίνας και καραφάκια ρακής που κάλυπταν το τραπέζι.
Κάπου εκεί δίνουμε και την παραγγελία μας."Φέρε και μια ρακή από μας στους κουμπάρους"ακούγεται από δίπλα και καταλαβαίνουμε ότι η νύχτα θα είναι μακριά... Για να μην τα πολυλογώ μέχρι να έρθουν τα φαγητά είχαμε πιει γύρω στα πέντε καραφάκια.Και δεν χρειάζεται να εξηγήσω πόσο άθλιο είναι να μπαίνει πρώτα το αλκοόλ στο στομάχι και μετά το φαΐ(το έχω ήδη κάνει εδώ).

Ήξεραν πλέον από που είμαστε,τι κάνουμε στη ζωή μας, τι ομάδες είμαστε...Έχουν πει και μερικές μαντινάδες,ήρθε πλέον η ώρα να τους πούμε και τι σχέσεις έχουμε μεταξύ μας...Κανένα από τα ζευγάρια δεν είναι παντρεμένο (προφανώς) οπότε έρχεται η ατάκα"Δεν φαντάζομαι να κοιμάστε μαζί...Δεν τα σηκώνουμε εμείς αυτά στην Κρήτη...Μάστορα φέρε τα δαχτυλίδια"σκουντάω τη φίλη μου"Να το και το γαμοπίλαφο που ζητάω τόσες μέρες"

Κάποια στιγμή ένας από αυτούς σηκώνεται και δίνει σε ένα από τα αγόρια ένα νεροπότηρο γεμάτο μέχρι τη μέση με ρακή(πριν ώρα έχει προηγηθεί ίδιο σκηνικό με ρετσίνα)"Πιες το κουμπάρε" "Δεν μπορώ να πιω άλλο" "Πιες το..." Αρχίζουμε κι οι υπόλοιποι τα σκουντήματα(πιες το βρε μαλάκα μη νευριάζεις μεθυσμένο Κρητικό)τι να κάνει το παλικάρι το κατεβάζει...Κάπου εκεί μείναμε και ένας λιγότερος!


Οι άντρες καπνίζουν στριφτά και το διπλανό παρεάκι έχει αρχίσει να ξεμένει από τσιγάρα. "Κουμπάρε θα μου στρίψεις ένα;" "Ναι,αμέ" "Το γεμίζεις με τίποτα καλό;" "Όχι" "Τότε δεν αξίζει ασ' το."
Έχουμε αρχίσει να γινόμαστε λιώμα...Οι τύποι να μην έχουν σταματημό..."Η...βενζίνη τελείωσε;Πιείτε" "Εγώ δεν πίνω άλλο οδηγώ" "Και τι έγινε;Ζαλίστηκες" "Όχι αλλά δεν έχει αστυνομία;" "Πως δεν έχει" "Τότε πως να πιω" "Αν σε πιάσουν δωστ' τους αυτό..."και τι κάνει ο θεός...Γράφει κάτι σε μια χαρτοπετσέτα και μας το δίνει:Ασ' τους να φύγουνε...Και από κάτω τα στοιχεία του.

Για το τελευταίο σκηνικό και μόνο άξιζε το μεθύσι...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ,ΟΝΕΙΔΟΣ κτλ κτλ

Κάθομαι την Τετάρτη να δω την ομάδα μου.Κι αντί για την τρισμέγιστη(όποιος πει τετρα-μέγιστη, τον έσφαξα) Πανάθα, βλέπω στο γήπεδο να μπαίνει η εξής ομάδα

"ΠΑΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ"

Συμπαθητική ομάδα, δε λέω.Κάπως το πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο άρχισαν να παίρνουν μπροστά....

ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 60' ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ OFF???

Καλά μετά έμπαζε η ομάδα.(Ευτυχώς δεν ήταν κι ο Αρκάδιος μέσα και γλίτωσε το κάζο.Βέβαια αν έπαιζε μπορεί να μη τρώγαμε τόσα...Βέβαια μπορεί και να τρώγαμε και να έκραζαν αυτόν τώρα αντί για τον Γκαλίνοβιτς...)
Βασικά το μόνο κακό είναι ότι δε του βγήκε του Πεσέιρο την Κυριακή το σχέδιο, γιατί αν είχαμε κερδίσει τότε θα ήταν διαφορετικά τώρα.Θα αφήναμε τους γαύρους να παίξουν με το κυπελλάκι τους κι εμείς θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα.Τώρα που είπα πρωτάθλημα...

ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ UEFA!

Αυτά σχετικά με την ομαδάρα, τώρα θα πιάσω τους EMO που είναι και σχετικά επίκαιροι.

-Πως λέγεται ο ποδοσφαιρόφιλος ΕΜΟ?
-Βάζελος.

ΕΜΟ μας κατάντησες ρε ομαδάρα...Αφού κάθομαι και τραγουδάω...

(Σόλο πιάνο, σε ρε ελάσσονα, un poco Adagio)

Τη φράντζα μου θα μακρύνω
αυτή η ομάδα με κατάντησε emo
λακ και ζελέδες θα φοράω
ούτε στο Pro δεν θα κερδάω...



Υ.Γ.Αμα αρχίσετε να διώχνετε παίκτες, προπονητές κτλ κτλ, σας έχω μια μούτζα ρεζερβέ.
Υ.Γ.2 Όποιος σκέφτεται ότι η ex είναι πιο αστεία όταν χάνει να πάει να πνιγεί.
Υ.Γ.3 Αφόυ στην περιγραφή που κάναμε με την Annie_Hall , κι εμείς κι ο ΟΣΦΠ φάγαμε απο 4, γιατί να είμαι μόνο εγώ ο γκαντέμης οπαδός?Δε ξανακάνω ποστ για την ομάδα πριν απο αγώνα ΠΟΤΕ.

Τι ονειρεύεται ένας άντρας να ακούσει από τις γυναίκες...

Εγκαινιάζω καινούριο tag: ΚΟΝΣΕΡΒΑ... Για όποτε θέλω να γράψω αλλά δεν ξέρω τι...
Στην κατηγορία αυτή θα ανήκουν τα γνωστά κείμενα, αστειάκια κ.λ.π. που κυκλοφορούν στο Internet και συνήθως κανείς δεν ξέρει από που ξεκίνησαν με αποτέλεσμα πολλοί να τα παρουσιάζουν για δικά τους.Θα σχολιάζω και καμιά φορά.

Τι ονειρεύεται ένας άντρας να ακούσει από τις γυναίκες...

Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιεις μία μπύρα ακόμη?
(Σε περιπτωση που θέλεις να ζητήσεις χάρη το λες)

Καλά, τι γ*μάτη κλανιά ήταν αυτή? Ρίξε άλλη μία!!
(Ποτέ όμως...)

Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
(Μόνο το καλοκαίρι...)

Πάω μια στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
(Αν το πει αυτό γυναίκα σε άντρα και αυτός την αφήσει είναι το λιγότερο ηλίθιος!)

Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τι κάθεσαι εδώ?
(Αυτό είναι νορμάλ,το κάνουν οι άντρες γιατί να μην το λένε οι γυναίκες;Εξάλλου δεν παίζει χειρότερο από άντρα σε καναπέ που δεν έχει τι να κάνει...)

Είσαι τόσο sexy όταν είσαι πιωμένος!
(Σε ελάχιστες περιπτώσεις,αλλά μιλάμε κάθε που περνάει εκείνος ο κομήτης με το περίεργο όνομα)

Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς??
(Εννοείται!Θα χάσει ο άνθρωπος τη μπάλα;Όταν εμείς πάμε κομμωτήριο ή για ψώνια και τους γράφουμε μας λένε τίποτα;Τα γιορτάζεις την άλλη μέρα τα γεννέθλια ή μετά τη μπάλα-προσωπικά θα τα έπαιρνα αν δεν με έπαιρνε στο γήπεδο-)

Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία π**α....
(Όλα σχετικά είναι...)

Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
(Αυτό δεν ξέρω αν θα το έλεγε γυναίκα-εγώ με την καμία- αλλά δεν υπάρχει άντρας που θα το δεχόταν)

Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δεις... μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα... δεν είναι πολύ πρόστυχη?
(Αφού θα κοιτάξει που θα κοιτάξει.Χωρίς τη γελοία λέξη "πρόστυχη")

Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
(Ποτέ όμως επίσης)

Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μια τσόντα, να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
(Ναι αυτό δεν θα το ακούσετε ποτέ)

'Ασε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου άμα θες για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/άεκ κτλ.
(Αυτός που θα μου κάνει τέτοιο δώρο θα είναι Θεός,απλά)

Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
(Από μένα αυτή η φράση δεν θα ειπωθεί ποτέ αλλά υπάρχουν γυναίκες που θα την έλεγαν)

Φυσικά και δε με πειράζει που ξέχασες το καπάκι της τουαλέτας κατω...
(Αυτό το θέμα με το καπάκι...Δεν θα το καταλάβουν ποτέ οι άντρες...Τόσο ζώα ώρες ώρες)

Πάω να μαγειρέψω κάτι.. Δε παίζεις λίγο με το Playstation όσο θα είμαι στη κουζίνα..?
(Αυτό κι αν το λες χαλαρά.Όχι να σου μπαστακωθεί στην κουζίνα όσο μαγειρεύεις να σου σπάει τα νεύρα...)

Me the nomad

Keh! I can't make a normal post today! I'm in a computer that doen't have the Greek fonts, so how am I supposed to post the next Oricon charts? Whatever, I may make a post later today from home if I'm not bored! Now I'm gonna rant in English, (obviously) cause we can't write in Greeklish in this blog. Plus Greeklish is ugly and to be used only through MSN.

Ok, start of the rant:
I'm in a different computer again today!!! This must be the 1,000,000,000th time I change since I came to work. I'm a nomad in an office. I emigrate in different computers depending on the day, time and people. I'm usually in the small conference room, but when a conference starts, I have to leave and go elsewere! It's tiring damn it! Hell, I think I won't have a computer of my own until the practical exercise finishes! Why why why? Call me bitchy but I can't stand it! C'mon people! Give me a computer! I have my MSN ID in at least 5 computers in this office! (what? it helps pass the time) Really now... I'm gonna get up someday and bitch-slap someone because of my frustrasion!
End of rant...

In another news, yesterday the lack of posts is due to the fact that we had exams in the uni. Plus we all feel sorry for ExMrsAbramovich (well, we actually pity her) cause her team suffered an utterly humiliating loss and we'd rather comfort her. Annie_Hall though chose to make a post showing her happiness right after the game ended. Congratulations! Olympiakos was better in every aspect. The green ones need to make a drastic change if they don't want to eat red dust forever.

Hehehehe, how funny does that sound? I'm actually more proficient in writing in English than writing in Greek. Must be because my own LJ is in English and I'm a member in several English speaking communities and forums... Oh! And I' m even writing a sci-fi novel in English!
Bye-bicycle!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Nunez...ο κομιστής...


Πόσο;
4-0
Πόσο;
4-0
Πόσο;
4-0
Άλλη μία(μόνο το υπόσχομαι!).
Πόσο;
4-0
Χε!Χε! Αυτά είναι!!! Μας τρέλανε η ομαδάρα κι απόψε... Τι ήταν αυτό; Το πρώτο γκολ το έχασα.Ήμουν στο μετρό και δεν το άκουσα καν...Και λέω δεν θα δω κανέναν να σκοράρει...
Ευτυχώς με διέψευσαν τα αγόρια...Τρεις φορές!Ρε τα πελατάκια...Έχουν αρχίσει κι οι εκπτώσεις και γλίτωσαν τα χειρότερα!

Μέχρι το ημίχρονο βέβαια η καρδιά μου πήγε να σπάσει...Νομίζω δεν παίζαμε πολύ καλά. Αλλά μετά... Το άσχημο ήταν ότι παίζαμε τους βάζελους που ήταν και σε κακή μέρα και δεν φανήκαμε!Κρίμα...


Πόσο άμπαλη μπορεί να είναι μία ομάδα...Και να' λεγα σκιάχτηκαν, στο ίδιο γήπεδο δεν ήταν τρεις μέρες νωρίτερα;Μόνοι μας παίζαμε.
Και είχαν χαρεί τα ζώα με την ισοπαλία...Και όχι τίποτα άλλο είχαν σηκώσει και κεφάλι!Δεν ξέρετε καλοί μου ότι όταν σηκώνει κεφάλι ο λαγός την τρώει από τον κυνηγό;

Άντε πάει κι αυτό!Μόνο μην πάρετε αέρα τώρα και τα σκατώσετε στη συνέχεια...
Δυστυχώς δεν έβαλε γκολ ο Πάντος.Έβγαλε όμως γλυκιά σέντρα στον Νούνιεζ...Και ο άτιμος έβαλε τρελή γκολάρα!Στον τίτλο θα έβαζα Kovacevic αλλά... Με τέτοια γκολάρα το αξίζει! Φωτογραφία όμως δεν βάζω...Όλα κι όλα!Μόνο Kovacevic σε φωτό...


Παιχνιδάρα έκανε κι ο Λούα Λούα και πολύ χάρηκα.Γιατί το παραδέχομαι δεν τον είχα και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Κι ο Τοροσίδης καλός...Ωχ! Δεν ξέρω για ποιον να πρωτομιλήσω...
Ή μάλλον ξέρω: Για τον Τάκη!Τον καλό μου τον Τάκη!Πόσο χάρηκε...Το ήθελε τόσο πολύ που θα ήταν κρίμα...Και καλά τους έστησε.Την Κυριακή είχε κάνει κάτι χαζά αλλά δεν έπαιζαν κιόλας. Σήμερα όλα πήγαν όπως ακριβώς έπρεπε...ΑΞΙΟΙ, απλά!

Υ.Γ.:Για το τιμολόγιο στο γκισέ δεξιά...
Υ.Γ.2:Το DVD με το ακατάλληλο υλικό είναι στη διάθεσή σας(όπως επικοινωνήσετε με τον κομιστή-αυτή η λέξη το ξανάπα οτι μου αρέσει ε;-).

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Top-5: Καλύτερες αθλητικές ταινίες

Τι νύστα είναι αυτή!!!Πάλι derby και σήμερα! Έλεγα ότι θα λήξει ισοπαλία αλλά μετά τα Κυριακάτικα χαΐρια αμφότερων των ομάδων νομίζω θα έχουμε νικητή! Βέβαια τον κόβω να βγαίνει με κλήρωση αλλά τι να κάνεις!Αν παίξουν όπως την Κυριακή...σωθήκαμε!

Τουλάχιστον ξέρουμε ότι ο μέτριος προς το κάλο ΠΑΟ δεν είναι ικανός να κερδίσει τον κακό ΟΣΦΠ!Επίσης δεν θα δούμε μαζί με την exMrsAbramovich τον αγώνα οπότε η ισοπαλία είναι ακόμη πιο δύσκολη...

Ευτυχώς δεν θα παίξει κι ο Μενδρινός που δεν λέω πολύ καλό το παιδί αλλά δεν κάνει για derby (πωπω! Τις θυμάστε αυτές τις σοκολάτες;Γαμάτες).
Σήμερα λοιπόν θα ξαναποντάρω στο γκολ του Πάντου...Σίγουρο λέμε!Έχει κρυώσει άπειρα το αστείο αλλά αν το βάλει θα με θαυμάζω για πάντα...

Το post είχε άλλο σκοπό αλλά κάπου το έχασα... Σκορπίζεται το μυαλό(;) μου ώρες-ώρες...Πάμε λοιπόν:


  • Escape to Victory (John Huston-1981): Το αγαπημένο μου...Εννοείται μόνο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να έχει!
  • Chariots of Fire(Hugh Hudson-1981): Κλασσικό και με τη διαχρονική μουσική του Παπαθανασίου...
  • Remember the Titans(Boaz Yakin-2000): Εξαιρετικές ερμηνείες και αντιρατσιστικά μηνύματα...
  • Hoosiers(David Anspaugh-1986): Εμπνέει...
  • Million Dollar Baby(Clint Eastwood-2004): Πονάει η ψυχή σου στο τέλος αλλά πραγματικά αξίζει...
Υ.Γ.:Τα Rocky δεν μου άρεσαν ποτέ αν και αναμφίβολα είναι από τις κλασσικές αθλητικές...

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (09)

Κυρίες και κύριοι... συνεχίζουμε το Countdown των Ιαπωνικών charts για το 2007 με το Νο 9!

Νο 9
Kanjani8 - Kanfuu Fighting

Για το γκρουπ:
Δείτε και παλιότερο ποστ που είχα κάνει εδώ. Οι Kanjani8 ή αλλιώς KJ8, είναι το γκρουπ του JE που προέρχεται από το Kansai (Osaka, Kyoto). Το όνομα τους είναι σύντμηση του Kansai Jyanis και το 8 αντιπροσωπεύει το γεγονός ότι έχουν 8 μέλη. Εδώ και 2 χρόνια βέβαια είναι μόνο 7(Subaru Shibutani, Ryo Nishikido, Yu Yokoyama, Shota Yasuda, Ryuhei Maruyama, Tadayoshi Ohkura, Shingo Murakami), γιατί ο 8ος (Hiroki Uchi) που ήταν μέλος και στους NewS, απουσιάζει επ' αορίστον. Είναι το πιο περίεργο γκρουπ που έχει βγει από το JE και η κύρια τους ασχολία είναι η κωμωδία. Επίσης είναι το γκρουπ που δούλεψε σκληρότερα απ' όλα για να φτάσει στην επιτυχία (Το γραφείο δεν τους έδινε πολλά χρήματα Τ_Τ) και πραγματικά τους αξίζει που κατάφεραν να μπουν για πρώτη φορά από το ντεμπούτο τους, το 2004 στο ετήσιο Τοπ 10!

Για το τραγούδι:
Κινέζικες μελωδίες σε ιαπωνικό τραγούδι! Να γιατί μετά μερικοί μπερδεύουν Κινέζους και Ιάπωνες! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι δισήμαντος. Από τη μια έχει την έννοια του kung-fu και από την άλλη, αν δείτε τα kanji που απαρτίζουν τον τίτλο σημαίνει "Τρόπος του Kansai". Οι Kanjani8 είναι γνωστοί για τα τραγούδια που εκθειάζουν τον τόπο καταγωγής τους και κυρίως την Όσακα, την πόλη τους (Osaka Rainy Blues, Funky Town Osaka, Sukiyanen!Osaka, Osaka Obachan Rock, Jimoto no Ohsama etc). Γενικά το τραγούδι αποτελείται από λογοπαίγνια με την προφορά της περιοχής του Κάνσαϊ και τη λέξη China, αν το ακούσετε. Και μη σας ξεγελάει ο χαρούμενος ρυθμός, καθώς το τραγούδι μιλάει για αποχωρισμό! Εντελώς μπερδευτικό. Κάποια στιγμή οι Kanjani8, σταματάνε να τραγουδάνε και αρχίζουν και λένε διάφορες ασυναρτησίες. Αυτό είναι κάτι που κάνουν συχνά στα τραγούδια τους και τους δίνουν ένα πιο ελαφρύ και διασκεδαστικό τόνο. Ειλικρινά δεν περίμενα το Kanfuu Fighting να πάει τόσο καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι βγήκε τέλη 2006, αλλά μάλλον βοήθησα και γω αρκετά στην επιτυχία του καθώς αγόρασα 4 αντίτυπα του single! (όταν βγάζεις single σε 8 διαφορετικές εκδοχές τι περιμένεις;) Φαντάσου κάθε fan να παίρνει από 2 αντίτυπα τουλάχιστον και τσουπ! Να πότε πούλησε τόσα! Δείτε και το videoclip!



Σχόλια:
Ο κυρ Τζόνι δεν έδωσε πάλι λεφτά στα παιδιά να κάνουν ένα videoclip της προκοπής!!! Τσκ, τσκ. Τουλάχιστον φοράνε μαύρα κουστούμια! Η ένσταση μου έγκειται στο εξής: Γιατί δεν είναι gay το videoclip???? Αδύνατον! Οι Kanjani8 φημήζονται για τα gay videoclip τους που είναι αφάνταστα διασκεδαστικά! Χωρίς να είναι gay αυτομάτως χάνουν την ιδιαίτερη κωμική τους ταυτότητα. Αλλά πάω πάσο μιας και το τραγούδι μιλά για αποχωρισμό. Είναι σαν το Osaka Rainy Blues, το μόνο άλλο μη-gay videoclip τους. Αλλά γιατί σε μια μαύρη σκηνή; Ας τους έδιναν λεφτά να το γυρίσουν στην Chinatown της Yokohama βρε αδερφέ; Τόσο δύσκολο είναι; Αλλά βέβαια έχουμε και καλά στοιχεία! Για να δούμε...Ο Σουμπαρού μοιάζει με διασταύρωση Κινέζου ασασίνου με την τρελοκοτσιδού! Ο Γιόκο είχε ωραία μαλλιά (μετά τα χάλασε και μετά τα ξαναέφτιαξε) και είναι χαριτωμένος έτσι όπως μας χαιρετά στα κινέζικα. Ο Γιάσου δεν φαίνεται gay για πρώτη φορά στη ζωή του (οκ την περισσότερη ώρα τουλάχιστον). Ο Ρίο έιναι εκφυλόφατσα όπως πάντα. Τι ωραία μαλλιά που είχε ο Τατσόν! Το μακρύ του πάει. Ο Σίνγκο μια ζωή ο πιο σοβαρός. Τον λυπάμαι λίγο που τον έχουν σε τόσο χαζοχαρούμενο γκρουπ! Ο Μάρου περιέργως δεν φαίνεται ψυχάκιας (γιατί είναι πολύ)! Μου αρέσουν πολύ τα ακροβατικά τους αλλά ο χορός είναι LOL! Μπα μπα! Έχουν και CGI δράκο! Πωπω! Καταξοδεύτηκε ο κύριος Τζόνι! Ου! Ρε τσιγγούναρε! Δώσε λεφτά στα γκρουπ σου ρε! Αφού πουλάνε πολύ!!!

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Φετίχ...

Λέξεις φετίχ...

Δελτίο ειδήσεων:
  • κομιστής: η τελευταία λέξη της μόδας(στην κυριολεξία) στα δελτία ειδήσεων,η προηγούμενη ήταν ο φερόμενος ως ύποπτος
  • DVD: μετά τις εφημερίδες και τα δελτία ειδήσεων χρειάζονται DVD για να πουλήσουν
  • θέμα: το πρώτο θέμα(όπως το δει κανείς)
  • ανακοίνωση: η οποία υπογράφεται κιόλας προκειμένου να απολυθεί κάποιος...ούτε η Ξάνθη τέτοια μαγκιά

Εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων:
  • DΝΑ: CSI το έχουμε καταντήσει
  • παιδί: τίνος είναι;;
  • γνωστός τραγουδιστής: συνοδευόμενος από την απαραίτητη μαύρη σκιά και τη φωτογραφική περιγραφή

Αθλητικές εκπομπές:
  • ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: απλά
  • διαιτητής: κλασσικές αξίες
  • μεταγραφή: άντε και καλό καλοκαίρι
  • πέναλτι: και οπτικό υλικό για το πως να το χάσεις
  • κύπελλο: δεν έχει να κάνει ποιος θα το πάρει στο τέλος το θέμα είναι ποιος θα προκριθεί

Ξενόφερτα:
  • εκλογές: θα βγει η Hillary ή όχι;
  • αποτοξίνωση: η Britney, η Lindsay, ο Μιτς από το baywatch κ.λ.π.
  • διαζύγιο-γάμος: αλά γαλλικά

Πρόσωπα φετίχ...

Δελτίο ειδήσεων:
  • Ζαχόπουλος:έχει κανείς αντίρρηση;
  • Μάκης:αποκαλύψεις χωρίς να βρεθεί με τον άλλο τρόπο στο επίκεντρο δεν υπάρχουν
  • Θέμος:είναι ή δεν είναι ο κομιστής(πόσο μ' αρέσει αυτή η λέξη!);
  • 35χρονη:μαζί με την αστυνομικό που την πηγαινοφέρνει


Εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων:
  • Πασχάλης: Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...
  • Η γυναίκα του Πασχάλη:καθόμασταν στο διπλανό θρανίο...
  • Το εξώγαμο παιδί του Πασχάλη: κι όταν μου έδινες το βιβλίο
  • Η μάνα του εξώγαμου παιδιού του Πασχάλη:μου λεγες σ' αγαπώ...

Αθλητικές εκπομπές:
  • Τζιγγερ: Τιμήστε τον φούστη κ.λ.π.
  • Παπαδόπουλος: εύστοχο πέναλτι:πως να το αποφύγετε
  • Belluschi: Κούκλος, παιχταράς(welcome ρε!) και στο Θρύλο
  • N'Doye: Γι' αυτό που έβαλε και γι' αυτό που έχασε
  • Amoroso: Η μεγαλύτερη μεταγραφή του Άρη



Ξενόφερτα:
  • Σαρκοζί: Αφού τα σκάτωσα με την πολιτική το έριξα στο γκομενιλίκι
  • Κάρλα Μπρούνι: Το ότι μετά το Μικ Τζάγγερ τα έφτιαξε με τον Σαρκοζί δεν θα το καταλάβω ποτέ(η συγκεκριμένη έχει φτύσει τον Ρομάν!)
  • Hillary Clinton: Βρε λες;
  • Britney Spears: Για τους γνωστούς λόγους δεν λέει να πάψει να απασχολεί τη επικαιρότητα...

Ιαπωνική ποπ 2007 - Τα 10 καλύτερα τραγούδια του Oricon Countdown (10)

Το 2007 μας άφησε εδώ και κάποιο καιρό. Ήταν μια περίεργη χρονιά και ελπίζω οι περισσότεροι να πέρασαν καλά. Πριν λίγες μέρες βγήκαν στην Ιαπωνία από το Oricon, τα ιαπωνικά charts, τα 100 καλύτερα τραγούδια του 2007 σύμφωνα με τις πωλήσεις των singles. Και επειδή εγώ ακούω Jpop (εδώ που τα λέμε μόνο jpop ακούω πλέον) και θέλω να δώσω στους Έλληνες αναγνώστες μας μια γεύση από το τι ακούνε στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κάνω αυτό το ποστ. Φυσικά είναι αδύνατον να κάνω την λίστα με τα 100 τραγούδια και γι αυτό θα παρουσιάσω μόνο το Τοπ 10 σε αντίστροφη μέτρηση από σήμερα και για 10 μέρες. Κομπλέ θα είναι και το βιντεοκλίπ του εκάστοτε τραγουδιού (θενκ γιουτούμπ - thank youtube). Download links δεν ξέρω αν θα ποστάρω... εξαρτάται...

Ok, without further ado, το Τοπ 10 του 2007!
Νο 10
NewS - Weeeek

Για το γκρουπ:

Το Νο 10 είναι ένα τραγούδι από το JE group των NewS. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου γκρουπ (τι μας λες; ποιοι Johnny's δεν είναι;) και το όνομα τους σημαίνει North East West South, δηλαδή ότι έρχονται απ' όλη την Ιαπωνία. Αποτελείται από 6 μέλη, τους Tomohisa Yamashita (Yamapi), Ryo Nishikido, Keiichiro Koyama, Shigeaki Kato, Yuya Tegoshi, Takahisa Masuda(κανονικά είναι 8 αλλά 2 μέλη, οι Hiroki Uchi και Hironori Kusano, έφυγαν μετά από κάτι σκάνδαλα) και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 21 χρόνια. Το 2008 γιορτάζουν τα 5 τους χρόνια (τραγουδάνε από μικρά) και το 2007, επέστρεψαν στη μουσική σκηνή μετά από 1 χρόνο απουσίας (εξ' αιτίας των σκανδάλων που βασικά στην Ελλάδα θα πέρναγαν στο ντούκου γιατί αφορούσαν την κατανάλωση αλκοόλ από τα 2 ανήλικα τότε μέλη του γκρουπ). Στην Ιαπωνία οι σταρ πρέπει να διατηρούν πάση θυσία καθαρή την εικόνα τους γιατί καταστρέφονται. Μπορεί να αναγνωρίζετε τα μέλη, καθώς είναι και δημοφιλείς ηθοποιοί με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σινεμά και την τηλεόραση. Ο Γιάμαπι έπαιξε στη Νόμπουτα!

Για το τραγούδι:

Το τραγούδι Weeek είναι το 2ο single των NewS για το 2007 (το πρώτο ήταν το Hoshi wo Mezashite- Στόχευσε για τ' άστρα). Είναι γραμμένο από το καινούργιο, αλλά ήδη δημοφιλές συγκρότημα των Greeeen (εξ' ου και ο τίτλος με τα eeee) και μιλάει για τις ημέρες της εβδομάδας, τις οποίες πρέπει να διασκεδάσουμε με τον τρόπο μας και ας μας πνίγει η καθημερινότητα. Είναι ένα τραγούδι το οποίο, από τη μελωδία και μόνο, σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα και σου φτιάχνει αφάνταστα τη διάθεση. Ναι κυρίες και κύριοι, στην Ιαπωνία τα περισσότερα τραγούδια δε μιλάνε για την αγάπη. Πόσο βαριέμαι τα αντίστοιχα δυτικά που μιλάνε μόνο για αγάπες παλιές, καινούργιες κτλ στο 99% των περιπτώσεων! Στην Ιαπωνία τα τραγούδια μιλάνε κυρίως για τα όνειρα και τη θέληση να μην το βάλεις κάτω, για την επιτυχία και τη φιλία και ενίοτε και για την αγάπη. Γι' αυτό τα προτιμώ! Ακολουθεί το βίντεοκλιπ του Weeek, που είναι το καλύτερο των NewS, imo και σας εγγυώμαι πως θα σας ανεβάσει! Εγώ έχω αγοράσει το single και το ακούω συχνά!



Σχόλια:

Χαχαχα! Πόσο καλά αισθάνομαι όταν βλέπω αυτό το βιντεοκλίπ! Όσο αγχωτικές και να είναι οι μέρες της εβδομάδας, μπορώ να τις απολαύσω! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ FANGIRLS ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ FANDOM.
[fangirl thinking mode] Ουααα! Κοίτα τι γλυκούλης που είναι ο Πι! Πόσο του πάει το κουστούμι! Αααα! Ο Τέσι (Tegoshi) αγκαλιάζει την εικόνα του Σίγκε! Όοοοχι Τέσι! Μην απατήσεις τον Μάσου! Εξάλλου ο Σίγκε ανήκει στον Κέι-τσαν! Είναι soulmates! Αχαχα! Ρίο είσαι τόσο σπασίκλας με τα γυαλιά! Ιααααα! Μάσου είσαι υστερία! Kawaiiiiiiii!!! Ρίο άστον ήσυχο! Καημένο γουρουνάκι! Ρε παιδιά γιατί δε χουφτώνεστε; Αφού εμείς τα fangirl ψοφάμε για μια ευκαιρία να γράψουμε ένα homo fic! Επιμένω! Χουφτωθείτε! Να χαρεί το μάτι μας! [/fangirl thinking mode]
Απαπαπα! Τι λέει η από πάνω;;; Χωρίς πλάκα έτσι σκέφτονται οι fangirls στην πλειοψηφία τους. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την εμμονή τους ότι τα έχουν μεταξύ τους. Τις κοπελιές τους τις ρωτήσατε;;; Οι δικές μου σκέψεις συνοψίζονται στο: Ωραία εφέ! Τα κουστούμια τους δίνουν άλλον αέρα! Αλλά πάλι χαβαλεδιάζουν! Είναι καλά παιδάκια! Ο Τέσι έχει άψογη φωνή και ο Ρίο μάλλον θα είναι αστέρι στους γλωσσοδέτες! Ο Πι δεν βγάζει αυτά τα ποτήρια από τα μάτια του τώρα τελευταία! Ο Μάσου το κοντεύει το Πάρκισον! Ο Σίγκε με τα γκρι είναι σα τη μύγα μες το γάλα ή μάλλον σα το γάλα μες τις μύγες! Και ο Κέι-τσαν διασκεδάζει τόσο πολύ!

Αυτά από εμένα για σήμερα! Τα λέμε αύριο με το Νο 9!!!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Το δικό μας ήταν καλύτερο...

Καθόμαστε σαν καλές κοπέλες μπροστά στην TV, ανοίγουμε την παράγκα(φοβερό κρασί-thank you freddos για την πρόταση-) και περιμένουμε να αρχίσει ο αγώνας. Έχουμε και ζωντανό ήχο κάθως το σπίτι είναι κοντά στο γήπεδο(μέσα δεν μπορούσε να ήταν;) οπότε το βράδυ προμηνύεται ευχάριστο. Λέμε τα κλασσικά θα δούμε... Ανάμεσα σε Σάλπι(μπλιαχ!) και Kovacevic θα παιχτεί το παιχνιδάκι...

Γεμίζουμε τα νεροπότηρα με κρασί(exMrsAbrampovich κάποια στιγμή πρέπει να πεις στον Ρομάν να σου στείλει τα κρυστάλλινα που σας είχαν φέρει στο γάμο-τόσα έχει αυτός-) και αράζουμε στον καναπέ(ευχαριστούμε nelly που έφτιαξες το δωμάτιο και sorry που το βρήκες σαν να του επιτέθηκαν τα 1000 έθνη της Περσικής αυτοκρατορίας-καλοκαιρινή ατάκα της ex που τη θυμήθηκα στο ξέμπαρκο-)...

Και τότε αρχίζει να διαλύεται το σύμπαν και να γίνονται ΤΑ άκυρα...
Βάζει γκολ ο βάζελος στο 15'. Έτυχε λέμε...Αλλά το πράγμα συνεχίστηκε...
Έχουμε και λέμε:
Έκανε απόκρουση ο Βύντρα(αυτό θα ξαναγίνει στην επόμενη έκλειψη), έπαιξε καλά ο Ivanschitz, απέκρουσε πέναλτι ο Αντωνάκης(αυτό πολύ συχνά δεν συμβαίνει τον τελευταίο καιρό;),δεν έβαλε γκολ ο Θεός...Και ποιος έβαλε γκολ;Ο Άντζας!!!!! Ότι πιο άκυρο κυκλοφορούσε σε ποδοσφαιρική έκδοση έγινε στο Καραϊσκάκη!Βέβαια ρίξαμε το γέλιο της ζωής μας οπότε χαλάλι η ισοπαλία(καλά όχι και χαλάλι αλλά anyway)...

Γιατί δεν το έβαλες αγόρι μου να μας τρελάνεις τελείως...


Πολύ γελάσαμε με όλο αυτόν τον κόσμο που ανέλυε τις φάσεις(μέσες άκρες σωστά ήταν αυτά που σφύραγε ο καλός μας ο Καλόπουλος απλά τα σφύραγε ανάποδα) Μετά ακολούθησαν κι άλλα ευχάριστα...Η δήλωση του Γκούμα (ο Γκούμας δεν ήταν;) ήταν για γέλια.Απλά!Άκου αξίζαν να κερδίσουν(και 1-5 κιόλας)...Αν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες,αν χτυπάς σαν τρίχρονο το πέναλτι...μόνο η νίκη δεν σου αξίζει!

Μετά είδαμε και την ανακοίνωση της Ξάνθης...Πόσο ωραία περνάνε σ' αυτή την Π.Α.Ε.
Γενικά δεν πλακωθήκαμε πολύ και γελάσαμε και με το pizza boy που ήρθε ατάραχος και μας βρήκε τη μία με κασκόλ του ΠΑΟ και την άλλη με μπλούζα του ΟΣΦΠ... Λιώσαμε στο γέλιο...Αν είχε κερδίσει και ο Θρύλος θα πέρναγα ακόμη καλύτερα(ή έστω αν το γκολ το είχε βάλει ο Πάντος)...Κάπου εκεί τέλειωσε και η παράγκα...

Τέλος έχω να πω ότι με το ποδόσφαιρο ισχύει ότι και με το στριπτιζάδικο...Οι γυναίκες γελάνε περισσότερο

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ:Το μεγάλο ντέρμπι με φωτορεπορταζ

Είμαστε στο ασφυκτικά γεμάτο Καραϊσκάκη!Οι φίλοι του ΟΣΦΠ,οι 100 ινκογκνιτο φίλοι του Παο και ένας κατάσκοπος της Chelsea περιμένουν με αγωνία την έναρξη.Η εξέδρα των επισήμων είναι άδεια.Έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι το φαΐ του εστιατορίου ήταν χαλασμένο (ή δηλητηριασμένο) έτσι όλοι μεταφέρθηκαν στα επείγοντα.

Αυτοί τη στιγμή οι δυο ομάδες κάνουν την είσοδο τους. Διατητής είναι ο Κάκος,επόπτες οι Πεταλουδίτσας και Κολίνα(!) που θέλει κάτι τελευταία ένσημα.Ο τέταρτος αρρώστησε τελευταία στιγμή (οι πληροφορίες μας λένε ότι χέστηκε έτσι συμπεραίνουμε ότι έφαγε από το εστιατόριο) οπότε τη θέση του παίρνει ο Βύντρα που ο προπονητής του ΠΑΟ τον προσέφερε με περισσή ευγένεια!

"Πιστεύω θα μας φανείς πιο χρήσιμος απο αυτό το πόστο..."

Ο Κάκος σφυρίζει την έναρξη...

3' Από πάσα του Νουνιεζ η μπάλα πάει, πάει, πολύ ψηλά!Το κεφάλι του Κοβάσεβιτς αποκολλάται και κατευθύνεται προς τη μπάλα.Με δυνατή κεφαλιά κατευθύνεται προς τα δίχτυα.Εκεί όμως βρίσκεται το κεφάλι του Μάλαρτζ (μαζι με τον Μάλαρτζ αυτό δεν αποκολλήθηκε) που αποκρούει σώζωντας τον Παναθηνάικό.Ο ΟΣΦΠ φαίνεται αποφασισμένος.

5' Ο Γκούμας κόβει τον Στολτίδη και του κλέβει τη μπάλα.Κάνει μια πάσα στον Τζιόλη ο οποίος σκέφτεται λίγο, κοιτάζει τριγύρω και βγάζει σέντρα στον Δημούτσο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του γηπέδου.Ο Δημούτσος προλαβαίνει τη μπάλα τελευταία στιγμή πριν βγει άουτ και αρχίζει να τρέχει συγκλίνοντας προς το κέντρο.Λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΟΣΦΠ, του κάνει ένα τάκλιν ο Ζεβλάκοφ και ο Δημούτσος βουτάει στο κενό.Ο Κάκκος δίνει φάουλ και ο Δημούτσος κοιτάζει τον μέντορα Καραγκούνη που του γνέφει επιδοκιμαστικά.Το φάουλ εκτελεί ο Μάτος.Η μπάλα διαγράφει ένα τόξο δίπλα από το τοίχος των παικτών του ΟΣΦΠ και μπαίνει γκολ.0-1!

13' Ο Καραγκούνης, ο Άντζας, ο Γκονζάλες, ο Γκούμας και ο Λούα Λούα είναι στο έδαφος και ζητάνε πέναλτι, φάουλ, κόρνερ,άουτ και off side αντίστοιχα.Από τα μεγάφωνα ακούγεται το pet cemetery και ο sarriegi αφιονίζεται...Παίρνει τη μπάλα και φτάνει με χορευτικές φιγούρες και κάνοντας head banging μπροστά στην εστία.Ο Νικοπολίδης τα χάνει.Η μουσική σταματάει και ο sarriegi πέφτει κάτω.

19 'Αλλαγή: Στον αγώνα μπαίνει ο Μπελλούτσι.

[arlekin] Τα πρασινογάλανα μάτια του λάμπουν από προσμονή.Τινάζει την πλούσια χαίτη του και με πεινασμένο βλέμμα καρφώνει την μπάλα.Ξεχύνεται στο γήπεδο σαν γάργαρο ποτάμι[/arlekin] και στέλνει με ένα δυνατό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα!Ο Μαλαρτζ χτυπάει το κεφάλι του.ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1

Λεμονής: Οκ τα έβγαλε τα λεφτά του.

Πάντος: Βάλε μέσα κόουτς θα βάλω γκολ σήμερα...


Λεμονής:Σε λίγο θα σε βάλω...Να σκάσει και λίγο το χειλάκι μου.

29' Ο Ενακαρίρε βγάζει σέντρα στον Καραγκούνη ο οποίος κατευθύνεται στο τέρμα. Ο πεταλουδίτσας κάνει δυο πιρουέτες και σηκώνει με χάρη το σημαιάκι υποδεικνύωντας οφσαιντ

Ο καραγκούνης πάει στον επόπτη, διαμαρτυρόμενος έντονα

-Τι οφσαιντ και μπαρμπούτσαλα κλπ κλπ

Ο Κολίνα τον καρφώνει με το βλέμμα και λέει

"-Ναι, ήταν"

Ο καραγκούνης φεύγει κλαίγοντας απο το γήπεδο σαν μικρό κοριτσάκι.

Ο Πεσέιρο βάζει μέσα το Δάρλα.

31' Μία τεράστια μύγα κάθεται στη μύτη του Άντζα.Αυτός την ξύνει και ο Κάκος του δίνει κόκκινη για χειρονομία.

Σκέψη Κάκου «δεν την πατάω,δεν την πατάω...Ξυσίματα κι αηδίες»

44' Ο Πάντος είναι εδώ και 10 λεπτά στον αγώνα.Παίρνει τη μπάλα, περνάει πέντε αντιπάλους του, τρεις συμπαίκτες, τον διαιτητή, δύο περιστέρια και τον flash και φτάνει στην εστία.

Ο Μαλαρτζ δεν είναι στη θέση του (έχει πάει να φτιάξει το μαλλί γιατί στην προηγούμενη φάση που χτύπησε το κεφάλι του χάλασε).Ο Πάντος είναι έτοιμος να σκοράρει.Ο Κοβάσεβιτς κουνάει τα χέρια του και φωνάζει:

Κοβα: Τάσοοοοοοοοοοοοοοοο

Τάσος: Ε?

Κόβα: (δείχνει ένα πουλί πάνω και δεξιά από το τέρμα) Τη μπεκάτσααααααααααα

Ο Πάντος στοχεύει το πτήνο (πάνω και δεξιά από το τέρμα) και η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα!!!! 2-1 για τον ΟΣΦΠ

45'(+1) Ο Κάκος σφυράει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

47' Το νέο, κρυφό, μεταγραφικό ταλέντο του ΠΑΟ από την Ιταλία Vangeli Maggio έχει τη μπάλα. Με επιδεξιότητα περνάει τον Τζόρτζεβιτς. Περνάει με ευκολία τον Άντζα που είχε το νου του στις ωραίες παρουσίες της εξέδρας. και κάνει το σουτ που για μερικά μέτρα -περίπου δέκα-είναι άουτ.

52' Από λάθος του Τζιόλη η μπάλα καταλήγει στον Τζόρτζεβιτς.Κάνει σέντρα,ο Κοβάσεβιτς κοντρολάρει με το στήθος και δίνει πάσα στον Στολτίδη...Αυτός πάνω στην κίνηση στέλνει με το φονικό του μπούτι τη μπάλα στην εστία...Εκεί όμως ο Μάλαρτζ θα σταματήσει τη μπάλα με τις γροθιές.Κάνει μια χειρονομία στον Στολτίδη που διαιτητής,επόπτες και τέταρτος δεν βλέπουν γιατί τα μαλλιά του Ίβανσιτς λάμπουν τόσο (καθώς αντανακλούν το φως από τους προβολείς) που τους στραβώνουν.

"Τ'αρ***ια μου θα πάρεις, που θες και γκολ"

"Μαζευ'τα τ'αυγά σου ρε!"


Οι υπεύθυνοι του γηπέδου κλείνουν τους προβολείς και ο αγώνας συνεχίζεται υπό το φως των μαλλιών του Ίβανσιτς.

59' Ο Φίλιππος Δάρλας πλασάρει υποδειγματικά τον Νικοπολίδη και ανεβάζει το σκορ για την ομάδα του κατά ένα.2-2!

62' Ο Κάκος διακόπτει τον αγώνα.Από τα μεγάφωνα ακούγεται έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης με την οποία ευχαριστεί σε εφτά διαφορετικές γλώσσες τον Φερρέρ που τους έκανε ακόμη πιο εύκολη τη νίκη.


70' O Τζόρτζεβιτς κάνει μια σέντρα ξυράφι που παίρνει λίγο κάτι τούφες που είχαν ξεμείνει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του Μάλαρτζ.Η μπάλα καταλήγει κόρνερ.Τζόρτζεβιτς ετοιμάζεται για την εκτέλεση. Ο Γκούμας οπισθοπατεί προσπαθώντας να πάρει καλή θέση για το κόρνερ.Ξαφνικα βλέπει πίσω του τον Μάλαρτζ

-Παναγιά μ'!Σ'είδα και λαχτάρσα!

Ο Μάλαρτζ ψάχνει ένα λεξικό ποδοσφαιρικών όρων για να βρεί τι σημαίνει αυτό(μάλλον νόμιζε ότι είναι οδηγίες για να αποκρούσει το κόρνερ).Mε κεφαλιά ο Λούα Λούα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Σε ένδειξη πανυγηρισμού κάνει ένα ροντάτ και τρία συνεχόμενα φλικ-φλακ!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται στον πάγκο τον αποθεώνουν και τον βαθμολογούν με 8.2

67’ Ο Σέριτς που τόση ώρα δεν έχει ακουμπήσει μπάλα φαίνεται αποφασισμένος.Ο Μήτρογλου έχει τη μπάλα.Ο Σέριτς τρέχει καταπάνω του αλλά μέχρι να τον φτάσει ο Μήτρογλου έχει δώσει την μπάλα στον Κοβάσεβιτς.Ο Σέριτς πέφτει με το κεφάλι πάνω στον Μήτρογλου και ο Κάκος αποβάλλει τον παίκτη του Παναθηναϊκού απο τον αγώνα.


75' Κάποια στιγμή ο Μάλαρτζ συνειδητοποιεί ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα ψηλό στην αντίπαλη περιοχή.

-Σάλπι φύλα μου λίγο το τέρμα, πάω να βάλω ένα γκολ κι έρχομαι.

-Οκ!

Παίρνει τη μπάλα και αρχίζει να φωνάζει σαν τον Braveheart. Όλο το γήπεδο σείεται και τρομοκρατείται. Όλοι οι παίκτες την κάνουν και ο Αρκάντιους φτάνει μόνος του στο τέρμα.Πριν σουτάρει έρχεται μπροστά του ο Κοβάσεβιτς και γρυλίζει κι αυτός.

-Αργκ!

-Αργκ!

Για τρία λεπτά μουγκρίζουν.Ο κόσμος έχει φοβηθεί!Ο Πεταλουδίτσας κρύβεται πίσω από το Βύντρα!Ο Νικοπολίδης πίσω από το σημαιάκι του κόρνερ!Κάνεις από τους δυο τους δεν φαίνεται πρόθυμος να οπισθοχωρήσει.Δεν δίνουν σημασία στη μπάλα...Ένα ρεύμα αέρα τη σπρώχνει στα δίχτυα...Ο Κάκος χρεώνει το γκολ στον Μάλαρτζ. Ο.Σ.Φ.Π.-ΠΑΟ 3-3

83' Υπάρχει ένταση ανάμεσα στον Μπελούτσι και τον Γκονζάλες.Καθώς έτρεχε ο Μπελούτσι ένα ράστο μπήκε στο μάτι του άλλου Αργεντίνου και δημιουργήθηκε επεισόδιο.

Γκονζάλες: Ρε βλάχε Μπελουσκι τι κάνεις?Γύρνα πίσω στο Λος Κουϊρκουΐνσος που μου θες και ράστα

Μπελούτσι :Μπελούτσι με λένε!Καλά οι Έλληνες είναι αρκουδέηδες δεν ξέρουν να το προφέρουν εσύ ρε Αργεντίνε της πλάκας αγράμματος είσαι;

Πέφτουν μερικές ψιλές και ο Κάκος αποβάλλει μόνο τον Μπελούτσι για να έχουν να το βρίζουν την άλλη μέρα και για να δείξει ότι δεν είναι χεσμένος.

89' Στον πίνακα του σκορ γράφεται μόνο του το όνομα του Κοβάσεβιτς.4-3!

"Έτσι ρε Ντάρκο...εύκολα, αβάδιστα κι αβίαστα."

Πεσέιρο στον Κάκο: Ti kanei?Goal den mphke (Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η φωνή του Μαρκαριαν να στοιχειώνει το γήπεδο «Ti malaka ine Ti malaka ine»)

Κάκος:Πάντα βάζει γκολ ο Κοβάσεβιτς.Πλέον τα βάζει με το μυαλό.

90’ Την ώρα που ο Πεσέιρο φωνάζει υστερικά στον Κάκο και παράλληλα δίνει οδηγίες στους παίχτες του στον πίνακα των σκόρερ αναγράφεται το όνομα του Σαλπιγγίδη δίπλα απο το κλασικό γκολ του 90φεύγα.Ο Πεσέιρο το βουλώνει και επιστρέφει ικανοποιημένος στον πάγκο.4-4!

Ο τέταρτος σηκώνει ανάποδα το πινακάκι και αντί να υποδείξει 06 λεπτά καθυστερήσεων, υποδεικνύει 90 λεπτα. .Για πρώτη φορά στα χρονικά, σύσσωμο ένα γήπεδο αποθεώνει τον Bύντρα,που τους προσέφερε 2 ντέρμπι στην τιμή του ενός!.

"Πάντα το ήξερα ότι μια μέρα θα με αποθεώνουν!"

Ο Λουκάς Βύντρα βρήκε τον νέο του επαγγελματικό προσανατολισμό!

Ο Κάκος είπε πως το ντέρμπι θα συνεχιστεί αύριο.


Τελικά έχουμε μεγάλο κάψιμο!Το derby έγινε αποκλειστικά μεταμεσονύχτιες ώρες και από msn.
Εχουμε και αποκλειστικό φωτορεπορτάζ τώρα!