Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Italian Spiderman(!!!)


Ο Spiderman είναι μακράν ο πιο φλώρος σούπερ-ήρωας. Ποτέ μου δεν τον συμπάθησα. Μέχρι σήμερα. Μέχρι σήμερα που ανακάλυψα το alter ego του...τον Ιταλό Spiderman και φυσικά έγινα φανατική θαυμάστρια... Είναι θεϊκό που κανένας δεν τον αποκαλεί σκέτο Spiderman αλλά όλοι τον φωνάζουν Italian Spiderman.




Ο Ιταλός Spiderman είναι σίγουρα διαφορετικός. Καμία σχέση με τον φλωράκο δημοσιογραφίσκο που παρακαλάει για μια ματιά της Μαίρη Τζέιν και κάνει ότι του πει η θεία Μέι. Αυτός ο Spiderman καπνίζει, έχει μπυροκοιλιά, διατάζει τις γυναίκες να του φτιάχνουν macchiato και πολεμάει με βρώμικα μέσα(όπως το κλασσικό χώμα στα μάτια του αντιπάλου).

Α ναι έχει και μια άλλη διαφορά με τον γνωστό Spiderman. Δεν χρησιμοποιεί ιστό! Αλλά έχει τόσα άλλα cool όπλα και ικανότητες! Έχουμε και λέμε: πιστόλια, αυτόματα, τηλεμεταφορά, πετάει(με το κλασσικό στυλ του Superman, με τη γροθιά στον αέρα), έχει την ικανότητα να καλεί πιγκουίνους(ΔΕΝ είναι τυπογραφικό λάθος) που με τη σειρά τους πέφτουν πάνω στους αντιπάλους και τους εξουδετερώνουν και φυσικά έχει μουστάκι με επικές δυνάμεις!!! Μόνο για τους τρόπους με τους οποίους ισωπεδώνει τους κακούς αξίζει! Α ναι να μην ξεχάσω και τη μηχανή μινιατούρα που γίνεται κανονική μόλις την πετάξει κάτω!

Σε μερικά σημεία το χιούμορ είναι κάπως χοντροκομμένο αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά έξυπνο και η όλη προσπάθεια είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστική! Οι φάτσες είναι ανεκτίμητες και το μουστάκι του πρωταγωνιστή πραγματικά δεν υπάρχει!!!

Τα δύο πρώτα επεισόδια:





Και τα υπόλοιπα: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

3 σχόλια:

horny sloth είπε...

Χαρμάνης για..εκδίκηση!
καλύτερο από το "great power-great responsib...."

Annie_Hall είπε...

Χαρμάνης δεν λες τίποτα... Υποτίθεται θα έχει και δεύτερο μέρος αλλά μάλλον το ξεχάσαν :(

a2a είπε...

OMFG! Τι μου έκανες βραδιάτικα! Τα καψα εντελώς! Απλά τέλειο! Παθαίνω και εσύ φταις γι αυτό!