Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Ζούμε το καλύτερο Euro...

Δεν έλεγα τίποτα άλλο; Είπα για τις μεγάλες εμφανίσεις που κάνουν οι τερματοφύλακες και πρώτα ο Αντωνάκης(με τεράστιο μερίδιο ευθύνης και στην άμυνα) μετά ο Cech στην πρακτική οδήγησαν στον αποκλεισμό των ομάδων τους.


Πω πω! Τι παιχνιδάρα ήταν αυτή; Οι αγώνες τις Τουρκίας μαζί με αυτούς της Ολλανδίας είναι οι πιο γαμάτοι...Για διαφορετικούς λόγους! Ωραία ανατροπή. Τόσο πάθος, τόση αγωνία... Πολύ ωραία πέρασα. Από τη μία χάρηκα για την Τουρκία γιατί μου αρέσει που παίζει με πάθος και ένταση, είναι επιθετική έχει και καλούς παίχτες! Από την άλλη όμως ήθελα να προκριθούν οι Τσέχοι! Ειδικά για τον καημένο τον Cech στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Μπορεί οι Τσέχοι να μην παίζουν την μπαλάρα που έπαιζαν το 2004 αλλά μου είναι πολύ συμπαθείς!


Κι ο Volkan ήταν πολύ παθιασμένος... Πήρε και την καρτούλα του στο τέλος και ηρέμησε! Πάντως πρέπει κάτι τέτοιες καταστάσεις να είναι άπειρα ψυχοβγαλτικές! Και μιας και μίλησα για κάρτες, το αποκορύφωμα του αγώνα για μένα ήταν η κίτρινη του Baros... Πραγματικά μόνο αυτός μπορούσε να πάρει κάρτα ενώ ήταν πάγκο!


Στον αδιάφορο αγώνα του ομίλου, οι Ελβετοί τέλειωσαν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή τους στο Euro! Καλά να πάθουν οι Πορτογάλοι! Όχι ότι είδα τον αγώνα, αλλά οι Πορτογάλοι είναι αχώνευτοι και κάθε τους ήττα είναι καλοδεχούμενη! Δεν μου φταίνε βέβαια σε κάτι αλλά λόγω Ronaldo δεν θέλω να τους βλέπω! Ο Ελβετός προπονητής είναι από τους πιο συμπαθητικούς κυριούληδες που έχω δει! Και σαν ομάδα μου έκανε πολύ θετική εντύπωση!


Σήμερα εννοείται ότι θα δω τον αγώνα της Κροατίας. Μπορεί να μην έχει και την καλύτερη εμφάνιση(λόγω απουσιών και του αδιάφορου του πράγματος) αλλά ο Bilic είναι σταθερή αξία και δεν σκοπεύω να τον χάσω με τίποτα! Το Αυστρία-Γερμανία θα το δω σε μαγνητοσκόπηση αν και μόνο αν κάνει η Αυστρία την έκπληξη και περάσει! Το τι χαίρομαι να βλέπω Γερμανούς να χάνουν δεν λέγεται... Επίσης αν κερδίσουν Αυστρία, Πολωνία και ισοβαθμήσουν τι γίνεται;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Katarxas de symfwnw oti o Antwnhs ftaei kyriws gia to goal.O Amanatidis pou koitouse auton pou gyrise th mpala?oi alloi 4-5 ths amynas pou koitousan ton scorer?Autoi de ftaine?Gia ton Cech ontws exeis dikio.Megalh gkafa apo ena megalo termatofylaka.Tsantistika pou perasan oi Tourkoi alla magkia tous.wraia mpala epai3an.K eidika autos o kontos axwneutos Nixat!Eleos dld!Tespa ta dame ta shmerina mats.Den elegan polla!Ante avrio elpizw na doume ligo mpala an kai nomizw oti oi Ollandoi 8a pai3oun me ta deutera..tespa ..

Annie_Hall είπε...

Νομίζω πως Αμανατίδης πίστεψε ότι ελέγχει ο Αντωνάκης! Η άμυνα στη συγκεκριμένη φάση ήταν απερίγραπτη αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι ο Αντώνης έκανε βλακεία! Όπως δεν αλλάζει και το ότι είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας(το Πρωτάθλημα κατά μεγάλο μέρος σε αυτόν το χρωστάμε)...
Οι Τούρκοι με ενθουσίασαν και με τρόμαξαν! Ελπίζω να μην κάνουν τα ίδια και στην Κροατία...

Οι Ολλανδοί επιβάλλεται να παίξουν με τα δεύτερα και κυρίως με τον Jan Vennegoor of Hesselink αν και ένας τέτοιος...ευγενής δεν θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να χαρακτηρίζεται δεύτερο!

ion είπε...

Κράζεις την Νατσιοναλμανσαφτ και με πληγώνεις...

Ωραίο blogακι! Θα περνάω

Annie_Hall είπε...

Καλώς μας βρήκες! Η αλήθεια είναι πως τους αντιπαθώ πάρα πολύ! Είμαστε όμως πολυφωνικό blog κι έτσι έχουν και οι Γερμανοί τον υποστηρικτή τους... Η exMrsAbramovich τους πάει πολύ!

Ex σου εύχομαι το Σάββατο να τους συμπαθείς ακόμη!