Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Θέλω snack!

Πρώτα απ' όλα...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Άργησα λίγο αλλά το ευχήθηκα ε; Είναι 2 Ιανουαρίου και πήγα πάλι στη δουλειά όπυ βαριέμαι αφόρητα! Και δεν βαριέμαι μόνο! Πεινάω! Αχ! Πως θα θέλα ένα snack! Κανά pocky κατά προτίμηση. Και όσοι δεν ξέρετε τι είναι το pocky να σας ενημερώσω. Είναι ένα ιαπωνικό snack μοναδικό στο είδος του. Βασικά είναι ένα μπισκοτένιο stick με επικάλυψη διάφορων γεύσεων και κυρίως σοκολάτας. Πρώτη το λάνσαρε η εταιρεία Glico και από τότε έχει γίνει ανάρπαστο όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και σε όλη την Ασία.

Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο να το βρεις εδώ στο Greece. Στην Ιαπωνία τα είχα τσακίσει. Αντί για πρωινό έτρωγα ριζόμπαλες και pocky. Εδώ πάντως αν ξέρεις που να ψάξεις μπορείς να αγοράσεις (για ρίχτε μια βόλτα από Σύνταγμα οι Αθηναίοι). Ούτως ή άλλως τα πρώτα μου pocky στην Ελλάδα τα έφαγα!

Αλλά επειδή δεν με βλέπω να τα τρώω σύντομα χαζεύω μερικές διαφημίσεις από Internet...
Στην πρώτη τα πολυάριθμα μέλη του jpop idol group Morning Musume διαφημίζουν τα pocky σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον και στην δεύτερη ο MC Kreva κάνει το ίδιο σε ένα club όπου εμφανίζεται!




4 σχόλια:

Erisadesu είπε...

Kali xronia den exw na sou steilw afto pou zitas alla elpizw sintoma na sou ta ferei to 2008

fusika mou xalases ti diathesh pou ematha oti kai esu piges iapwnia kai egw akomi vlepw tin iaponia apo to xarti.

a2a είπε...

Lol! Ευχαριστώ για τις ευχές! Στην Ιαπωνία πήγα αυτό το καλοκαίρι μαζί με τη δασκάλα μου και άλλα παιδιά από Ιαπωνικά. Ελπίζω μια μέρα να πας και εσύ! Εγώ θα ξαναπάω σίγουρα το 2009 για το 10 year anniversary cancert των αγπημένων μου Arashi. Ξέρω και τα μέρη πλέον... Θα κάνω σχετικό ποστ με οδηγίες σε όσους θέλουν να πάνε!

Erisadesu είπε...

:) emena pige h athlia xaderfh mou kai ierh doulh dannossiel :)
elpizw na paw kapia stigmh an kataferw na vrw xrima kai xrono.

Annie_Hall είπε...

Καλά είστε ανεκδιήγητες το λιγότερο... Το post αφορά ένα snack (και μάλιστα μπισκοτένιο και με σοκολάτα!!!!)κι εσείς πιάσατε κουβέντα για την Ιαπωνία;;Άντε κοριτσάκι, μου άνοιξες την όρεξη πρωί-πρωί.
Ναι,δεν πήγα δουλειά!Ναι,τώρα ξύπνησα...Μέτα την πρωτοχρονιά δεν την παλεύω!